Ay Allah'ım korusun sağ salim bebeklerimizi kucagimiza alıp eve dönmek nasip etsin Allah'ım bizleri evlatlarımıza evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah...

genel anestezide baş ağrısı oluyormu ilk kez duyuyorum. Allah korusun dediğin gibi. sağ selamet gelsinler.

konyada hava nasıl. burda güzele benziyor. güzel bir pazar olsun inşallah
bana göre güzel eşime göre tipi var kendisi gitti de biraz önce bende bari annemle dışarı çıkayım dedim çocuk hastalanır dışarda hava soğuk dedi kızım ateşli gibi kalktı da bugün

Herkese hayırlı pazarlar kızlar

Havamız kapalı bugün. Dünkü sildigim camın etkilerini hala havada izlemek mümkün

karapisso Hifaa genel anestezide baş ağrısı çok oluyor diye duymuştum bende ama tecrübem yok bilemeyeceğim. Bir şekilde doğuracağız kızlar geri dönüş yok bu arada siz daha tecrübelisiniz bu konuda olası bir baş ağrısı için çantada kahve bulundurun diyorlar ama nasıl bir kahve olacak bu çeşit çok malum

Nescafe klasik olanlardan canım sade olacak 3 u bir arada olanlardan değil kafein narkozun vücuttan atmaya yariyor baş ağrısını da kesiyor kimileri migren de de içiyor ama ben sevmiyorum tadını

Günaydın kızlar. Dün gece stresten uyuyamadım. Misafirliğe gelen arkadaş gebeliğinde preeklampsi geçirmiş ben de ayaklarım şişti diyince bana dikkat et benim de öyle oldu idrarına bak filan demişti beni aldı mı bir telaş. Gece tansiyonumu ölçtürmeye çıktım 12 ye 7 çıktı. Eczacı normal dedi ama ben yine evhamlandım benim şimdiye kadar hep 10 a 6 çıkıyordu niye 12 ye 7 oldu diye. Şimdi daha iyiyim eşimle kahvaltıya çıktık dışarı çıkmak iyi geldi. Yediğime dikkat edicem diyorum ama yine dayanamıyorum. Şu son haftaları kazasız belasız atlatalım inşallah

Nescafe klasik olanlardan canım sade olacak 3 u bir arada olanlardan değil kafein narkozun vücuttan atmaya yariyor baş ağrısını da kesiyor kimileri migren de de içiyor ama ben sevmiyorum tadını
Teşekkür ederim canım klasik kahveyi ben de sevmiyorum ama baş ağrısı daha itici o yüzden atayım çantama mutlaka

Benim son haftalarımı da hep bu evhamlar mahvetti geçenlerde bir post okudum içerikten bahsetmeyeyim şimdi etkilendim bir hafta kendime gelemedim sürekli kendimi dinledim korkudan. İyi bir şey değil biliyorum ama elimde olmuyor ah ah Tansiyondan hiç anlamıyorum canım ama anormal bir durum olsa mutlaka hissedersin. Başın döner bayılma hissi gelir vs. Gebelik zehirlenmesinin en önemli belirtisi bildiğim kadarıyla şiddetli kusma. Ödem hepimizde az çok var zaten. Pozitif düşünmeye çalışalım etkilenmemeye çalışalım artık ne kadar mümkünse sayılı haftalar kaldı artık

Günaydın canım etrafın lafına çok bakma öyle bişey olsa baştan beri olur sonradan oluşması zor o stresle ölçtürdüysen ondan biraz farklı sonuç vermiş olabilir ama 12 7 de yüksek değil yorgunluktan olur ayak şişmesi

Ay aynen canım geçenlerde kan da enfeksiyon çıktı ya internete bakayım dedim bakmaz olaydım neler çektim atlatana kadar o yüzden görmedim duymadım bilmiyorum yapıyorum doktor ne derse ona inanıyorum

kızlar ben hiç başkasının lafına sözüne yaşadığına bakıp etkilenmem maşallah diyeyim. Estağfurullah diyelim başkasının yaşadığına evham yapmak neye yarıyorki!
A asitane161719 kuzum istediğin kadar kahve iç en iyisi kuyruk sokumu ve kafa hacamatı.

hemen etkisi oluyormuş benn o zaman akıl edemedim ama.

hayırlı güzel hafta sonları olsun. kolay doğumlar inşallah.

En güzeli o canım .
Amin inşallah hepimiz kolayca dogururuz

A asitane161719 haklısın canım ama bir kere bana söyledi ve bende de birkaç gündür değişim vardı ya tamam artık. Bir de internet dediğin gibi iyice korkutuyor doktor daha iyi bilir tabii pozitif olmak lazım.
Hifaa Takılmam aslında ama bugünlerde ben de bahsettiği şeylerden birkaçını yaşamıştım. O biraz korkuttu evet 12 ye 7 normal ama ben kendimi bildim bileli düşüktür benim tansiyonum 10 a 6 yı geçmez bugün dinleniyorum zaten muhtemelen dünün yorgunluğundan öyle çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…