hayırlı güzel hafta sonları diliyorum canlar.
1.5 ay sonra kontrole gittim :KK70:

🤗💞💞💞💞💞
💖💖💖💖💖
💗💗💗💗💗
💕💕💕💕💕

çok çok şükürler olsun şükür namazı lazım bana 💖💖💖💖💖💖

Bebeğim çok güzel gelişmiş
1.850 kg olmuş Allahım sana şükürler olsun.
arayı kapatmış maşallah subhanAllah.

doğum pozisyonunda. Doktorum çok güzel ilgilendi , tekrar 1 ay sonra gideceğim 37 haftada inşallah.

ultrasonda bakarken sırt üstü duramadım hemen yastık getirtti canım Doktorum 🤗

güler yüzü pozitif enerjisi ile beni çok mutlu etti.

ve kızım dilber dudaklarını uzatıp hareket ettirip durdu. büyükler gibi minik dudaklı olmayacak galiba. şeker kızım benim.

Sizler nasılsınız 🤗💞
Oy canım benim gözün aydın hep böyle güzel haberler al en güzel şekilde kavuş o dilber dudaklı prenses e 😍
amin bize güzel başladı şükürler olsun.
alıntı fitildendir muhakkak. artarsa gidersin doktoruna. çok geçmiş olsun kuzum .
Çok sağol canım büyük ihtimalle öyle kontrole ne zaman gitmeliyim bilmiyorum ama sen kadar da uzun ara veremem herhalde :KK48: iyi sabırlısın maşallah ❤️

Canım çok sevindim güzel haberlerle gelmişsin maşallah❤.Doktorunun ilgili olması gerçekten çok rahatlatıcı ve güven verici. Ben de çarşamba günü gidicem kontrole hepimiz güzel haberlerle gelelim.Bugün misafirim gelecek dün geceden tatlımı kurabiyemi yaptım bugün de temizliğim bitti kalanları da şimdi halledeyim dedim ama ayaklarım şişti uzanmak zorunda kaldım hemen. Bugünlerde en ufak yorulmada ayakta durmada hemen şişmeye başladı. Dikkat etmem lazım erken başladı sanki.
Kilo aldıkça ayak şişmesi daha çabuk oluyor maalesef ama dinlenince geçiyor çok şükür ❤️ kolay gelsin canım sana da

Canım çok sevindim güzel haberlerle gelmişsin maşallah❤.Doktorunun ilgili olması gerçekten çok rahatlatıcı ve güven verici. Ben de çarşamba günü gidicem kontrole hepimiz güzel haberlerle gelelim.Bugün misafirim gelecek dün geceden tatlımı kurabiyemi yaptım bugün de temizliğim bitti kalanları da şimdi halledeyim dedim ama ayaklarım şişti uzanmak zorunda kaldım hemen. Bugünlerde en ufak yorulmada ayakta durmada hemen şişmeye başladı. Dikkat etmem lazım erken başladı sanki.

evet canım doktor çok önemli. rahatlatıyor insanı, anneler rahat oluncada bebekler güzel gelişiyor .

ayakaların erken şişeye başlamış. ellerine varmı ödemmi acaba yoksa ayakta fazla kalmaktanmı?

inşallahçarşamba günü güzel haberler alırız canım benim.

Oy canım benim gözün aydın hep böyle güzel haberler al en güzel şekilde kavuş o dilber dudaklı prenses e 😍

Çok sağol canım büyük ihtimalle öyle kontrole ne zaman gitmeliyim bilmiyorum ama sen kadar da uzun ara veremem herhalde :KK48: iyi sabırlısın maşallah ❤️

he ya çok şükür.
ben dedim iyiyim hocam aksilik yok. iki çocukla zor olur bana sık sık gelmek. 1 ay sonra dedi elimde olsa doğum başlayana kadar gitmem :D

sağlıklı olsunlar inşallah az kaldı 💪

karapisso karapisso çok çok sevindim canım gözün aydın maşallah minik kızına annesine ne de güzel bir sürpriz yaptı kilosu gayet güzel daha da güzel haberler alırsın inşallah bir dahaki kontrolünde 💗💗💗💗
Hifaa Hifaa canım hiçbir bilgim yok fitilden olabileceğine dair ama nadiren de olsa benim de geliyor öyle inan artık o kadar normal karşılıyorum ki 😂 inşallah normaldir gerçekten 🤭

Nilayyy Nilayyy Allah kolaylıklar versin canım artık eski performanslar kalmamış bizde ben de kendime güvenip birtakım işlere kalkışıyorum ama bedenim uzun uzun sinyal veriyor yanlış yoldasın diye 😂 bebek görmeye gideceğim pazartesi günü hediyelik almaya çıkayım dedim eve bir geldim ki çatı kemiklerim dağılmış sanki bacaklarımı toparlayamiyorum. Dediğin gibi elim ayağım şişmiş yüzüğümü bile binbir güçlükle çıkardım parmağından 🤭 Allah yardımcımız olsun şu son düzlükte 😉💗

😂🤗
bayan dilber dudak :D

Eklentiler

• 20190323_152338-1.jpg
    20190323_152338-1.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 55
evet canım doktor çok önemli. rahatlatıyor insanı, anneler rahat oluncada bebekler güzel gelişiyor .

ayakaların erken şişeye başlamış. ellerine varmı ödemmi acaba yoksa ayakta fazla kalmaktanmı?

inşallahçarşamba günü güzel haberler alırız canım benim.
Canım çok teşekkür ederim inşallah. Ellerim öyle şişmedi tabii kilo alınca biraz kalınlaştı ama daha çok ayak bileklerim şişiyor. O da ayakta kalınca veya yorulunca oluyor daha çok.

A asitane161719 amin canım gerçekten bugünlerde anlamaya başladım hamileliği bugüne kadar gayet iyiydim neyse buna da şükür kötü bir şey olmasın da. Aslında iş yapmasam kimse niye yapmıyorsun demez evime öyle çok gelen giden de olmaz ama ben rahat edemiyorum işte.

karapisso karapisso o neydi gız 😍 maşallah deniz kızı geliyor herhalde balık gibi dudaklar 💕 Allah nazarlardan saklasın ☺️ benimki bırak dudağını burnunu bille göstermedi bu kez 😂

Nilayyy Nilayyy al benden de o kadar. Eşime kalsa kendimi boşa yoruyorum ama o kadar huzursuz oluyorum ki pis ve dağınık bir evde. Az önce cam sildim perdeler yıkanıyor makinada daha on dk geçti geçmedi sağanak yağmur yağıyor 😂 ben cam silerken hava gayet güneşliydi oysa 🤭

karapisso karapisso o neydi gız 😍 maşallah deniz kızı geliyor herhalde balık gibi dudaklar 💕 Allah nazarlardan saklasın ☺ benimki bırak dudağını burnunu bille göstermedi bu kez 😂

Nilayyy Nilayyy al benden de o kadar. Eşime kalsa kendimi boşa yoruyorum ama o kadar huzursuz oluyorum ki pis ve dağınık bir evde. Az önce cam sildim perdeler yıkanıyor makinada daha on dk geçti geçmedi sağanak yağmur yağıyor 😂 ben cam silerken hava gayet güneşliydi oysa 🤭
Ben gibi komşulara mesaj atsaydin ben cam siliyorum bir saate kadar yağmur yağar açık pencere varsa kapatın diye 😅😅😅😅 azıcık düşünceli olmak lazım 😅

karapisso karapisso o neydi gız 😍 maşallah deniz kızı geliyor herhalde balık gibi dudaklar 💕 Allah nazarlardan saklasın ☺️ benimki bırak dudağını burnunu bille göstermedi bu kez 😂

asitane asitane klasiktir bizim evde de ne zaman cam silinse yağmur yağar ardından. 😂

o neydi gızzzz :D
ben şok kendim minik dudak iki can evladımda öyle . kız bu babası :D

ay temizlik demeyin nolurrrrrr 😎
biraz daha havalar ısınsın yaparız ya.
karapisso karapisso Çok şükür canım.Gözlerin aydın🥰🥰

Allah razı olsun kuzummm 🤗😍
insanın içi huzur doluyor. sağlıkLa gelsinler inşallah. bekleme açısındanda arayı kapattı daha az zamanımız kaldı inşallah 💗💗💗
Canım çok teşekkür ederim inşallah. Ellerim öyle şişmedi tabii kilo alınca biraz kalınlaştı ama daha çok ayak bileklerim şişiyor. O da ayakta kalınca veya yorulunca oluyor daha çok.
canım ayakta durmaktan oluyorsa kendini yormamaya çalış. kolay değil tabi ama dikkat et.

Back