kız ne diyon, bacak kadar kıza bakıp evde otur diyon ama :KK70:

planları bozan kız . valla oğlum gezme için bayılıyor hiç bana yapışmaz. bu kız korktu 2 hafta önce ne olduysa sonra oldu
matkap sesinden korktu sonra insanlardan korkmaya başladı. yarınki gurup hep görüştüğümüz anneler. inşallah yabancılık çekmez 😣
yoksa gene zor olacak.

ohhh senle hastane çantanda hazır
şükürler olsun bu günlerimize 🤗💞💞💞

bende Son 2 ay 10 gün.
kader kısmet bakarsın üst üste gelirler. çok aşağıda benim kız. belki 40 haftayı beklemez. abisi 38.haftada geldi..kızım 41.haftada. bunu merakla bekliyoruz 😍🤗💞💞💞

Ben demiyorum canım pedagoglar öyle diyor 😅 ana kız iyi geçinin anlaşın inşallah 👍💕

Çantam büyük oranda hazır küçük eksikler kaldı. Hamdolsun bugünümüze 💗 kafama göre hazırladım ama inşallah eksik bir şey bırakmamışımdır. 🤭 Orta boy valiz hazırladım annem diyor hayırdır taşınıyor musun 😂 ama ancak sığdı ne yapayım 😂🤭

Doğum günleri son haftalarda birbirine çok karışıyor zaten oğlumda takvimi benden sonra olan birçok hamile benden önce almıştı kucağına ben hala bekliyordum 😂 benden üç dört hafta sonra görünenlerle aramızda en fazla bir hafta olmuştu onlar erkenci çıkmıştı bense geç 😂 bu kez tarih belli daha erken gelmezse tabi. İçimden bir ses gafil avlanacaksın diyor ama hayrolsun. Çok da erken gelmesin aman. En az 37 yi görelim inşallah hepimiz 💗👍

Sana bir hadisi şerif söylicem 💕💕💕
Rasûlullah (sav) diyorki, bir kimse aklınıza gelirse hemen dua edin
Rabbin onun hayır muradını senin lisanın ile kabul buyuracak demektir bu 💞💞💞
Aklıma kim gelse hemen ellerimi açar dua ederim bu hadisi şerifi öğrendiğimden beri. Sen Hep aklımdasın

Sonra topikte kimin ne hastalığı olsa aklıma geliyor dua ediyorum heMen
Mevlam kabul buyursun hayırlısıyla 🤗

Dünya ahiret göz aydınlığı olacak evlatalrımız olsun canım benim. emkler iki taraf için olsun kazananlardan olmak ümidiyle 🤗
Aminler olsun... 💕 Dua gibisi var mı 💕 yer gök dua üstünde dururmuş der hep annem. Bazen kalbimi kötü düşünceler yokluyor korkular kaplıyor sonra diyorum hayır kötü düşüncelere izin verme iyiyi iste iyiyi düşün. Çünkü zaten Allah seni sınayacaksa buna engel olamazsın. Ama mükâfatlandıracaksa da bu günlerine neden yazık edesin. Güzel düşün dua yerine geçsin .

Aminler olsun... 💕 Dua gibisi var mı 💕 yer gök dua üstünde dururmuş der hep annem. Bazen kalbimi kötü düşünceler yokluyor korkular kaplıyor sonra diyorum hayır kötü düşüncelere izin verme iyiyi iste iyiyi düşün. Çünkü zaten Allah seni sınayacaksa buna engel olamazsın. Ama mükâfatlandıracaksa da bu günlerine neden yazık edesin. Güzel düşün dua yerine geçsin .

Ya aynılarını bende yaşıyorum, hemen başka duaya çeviriyorum düşüncelerimi. hatta geçen gün bi haber okudum çok üzüldüm , Allah kalanlarına yardım etsin. kızcağız normalde doğum yapıyor ilk bebeği ve sonra vefat ediyor. nedeni suni sancı diyor ama milyonlar suni sancı ile doğum yapıyor. aklıma geldi bi yerde okumuştum kadınlar doğumda vefat ederse şehit olur diye..dedim inşallah ahireti kurtuldu şehit oldu. bende bunu kendi adıma düşünüyorum, doğum zor 3.sezeryan orda nasıl olur, ssvd olurda başıma güzel şeyler gelsin Allahım diye. bu haberi okuyunca kader neyse o dedim. ama Düşünmüyorum derin derin sadece tevekkül ve dua 🤗
dediğin gibi yer gök dua üzerine kurulu.

Anneciğin doğru demiş kız :D
benim çanta taşınanlardan küçük boy..bide sırt çantası. daha hazır değil çanta ama içine girecekler ütülü bekliyorlar :D

kızımla aramız çok iyi ama dediğim gibi çok yapışıyor bana acayip. bunalıyorum sonunda

kız yapışık ikiz gibi bizimle. bu akşam abisi wc ye girerken arkasındaymış, çocuk farkında değil kapıyı kapadı , mimik parmağı arada kaldı ve tırnak dibinden kanadı. abi gelincede ona yapışık :(

Bebek arabasında hangi marka model aldınız kızlar
benim pierre cardin önceden var yeni alamadım. memnunum, 3 tekerlekli. bunun kırmızısı. yeni alayım diye düşündüm ama vazgeçtim, 3 yıldır kullanıyorum, bu bebeğimide iyi götürür diye vazgeçtim

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-20-23-33-14.png
    Screenshot_2019-03-20-23-33-14.png
    395,6 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar bu arada güzel bir haber aldım. Arkadaşım ikinci bebeğini kucağına almış bu sene etrafımda o kadar çok hamile var ki anlatamam. Haberim ssvd isteyen hamilelere ilk çocuğu 3 yaşına girdi ve sezaryen olmuştu bu bebeğini normal doğumla kucağına almış. Sizler için güzel bir örnek diye düşündüm.Darısı başımıza...

Ya aynılarını bende yaşıyorum, hemen başka duaya çeviriyorum düşüncelerimi. hatta geçen gün bi haber okudum çok üzüldüm , Allah kalanlarına yardım etsin. kızcağız normalde doğum yapıyor ilk bebeği ve sonra vefat ediyor. nedeni suni sancı diyor ama milyonlar suni sancı ile doğum yapıyor. aklıma geldi bi yerde okumuştum kadınlar doğumda vefat ederse şehit olur diye..dedim inşallah ahireti kurtuldu şehit oldu. bende bunu kendi adıma düşünüyorum, doğum zor 3.sezeryan orda nasıl olur, ssvd olurda başıma güzel şeyler gelsin Allahım diye. bu haberi okuyunca kader neyse o dedim. ama Düşünmüyorum derin derin sadece tevekkül ve dua 🤗
dediğin gibi yer gök dua üzerine kurulu.

Anneciğin doğru demiş kız :KK70:
benim çanta taşınanlardan küçük boy..bide sırt çantası. daha hazır değil çanta ama içine girecekler ütülü bekliyorlar :KK70:

kızımla aramız çok iyi ama dediğim gibi çok yapışıyor bana acayip. bunalıyorum sonunda

kız yapışık ikiz gibi bizimle. bu akşam abisi wc ye girerken arkasındaymış, çocuk farkında değil kapıyı kapadı , mimik parmağı arada kaldı ve tırnak dibinden kanadı. abi gelincede ona yapışık :KK43:

İnsanın başına Allah'ın yazdığından başkası gelmez. İnşallah hakkımızda hayırlı olanları yaşarız her birimiz 💗

Benim de hazırdı her şey zaten çok zamanımı almadı hazırlamak çantayı ama yine de dursun istedim hazırda. Poşetledim ayırdım vs. Allah muhafaza acil bir durum olsa anlatana kadar en iyisi önceden kendin hazırlamak. 👍

Yaş itibariyle tepkileri çok normal geldi bana canım. Çocuklar bağımsız hareket etmeyi dört yaşında öğreniyorlar genellikle. O yaşa kadar birilerinin eteğinde dolanmak daha çok iyi hissettiriyor onlara . O kişi de çoğunlukla anne oluyor tabi 😉 inşallah kız kardeşiyle çok iyi anlaşır ve güzel bir ekip olurlar. Abiyi de dışlanmasınlar tabi 💕🤭

Kızlar bu arada güzel bir haber aldım. Arkadaşım ikinci bebeğini kucağına almış bu sene etrafımda o kadar çok hamile var ki anlatamam. Haberim ssvd isteyen hamilelere ilk çocuğu 3 yaşına girdi ve sezaryen olmuştu bu bebeğini normal doğumla kucağına almış. Sizler için güzel bir örnek diye düşündüm.Darısı başımıza...
maşallah canım çok güzel haber. benimde arkadaşım bir ay evvel 2.kez ss2vd yaptı. çok samimi arkadaşım. çevremde çok var benim. hatta bir arkadaşım ss3vd yaptı. bakalım bana 2ssvd nasip edecekmi merhametlilerin enn merhametlisi yüce Rahman💞💞💞

bebek arabanda çok güzel. sağlıkla kullanmak nasip olsun.

İnsanın başına Allah'ın yazdığından başkası gelmez. İnşallah hakkımızda hayırlı olanları yaşarız her birimiz 💗

Benim de hazırdı her şey zaten çok zamanımı almadı hazırlamak çantayı ama yine de dursun istedim hazırda. Poşetledim ayırdım vs. Allah muhafaza acil bir durum olsa anlatana kadar en iyisi önceden kendin hazırlamak. 👍

Yaş itibariyle tepkileri çok normal geldi bana canım. Çocuklar bağımsız hareket etmeyi dört yaşında öğreniyorlar genellikle. O yaşa kadar birilerinin eteğinde dolanmak daha çok iyi hissettiriyor onlara . O kişi de çoğunlukla anne oluyor tabi 😉 inşallah kız kardeşiyle çok iyi anlaşır ve güzel bir ekip olurlar. Abiyi de dışlanmasınlar tabi 💕🤭

çokta iyi yaptın, az kaldı senin..sağlıkla gelsin kuzucuk. doğru çocuklar annenin bir uzvu gibi 4 yaşına kadar. Allah banada gören göz anlayan kalp akıl nasip etsin. yormiyim yavrualrımı , güzel bir ilişkimiz olsun , tabi onlarada anlayış versin anlarını üzmesinler 😅😂 :D

bence abi minik bebekle ekip olup kızımı dışlayabilir ama üçü bir ekipte olabilir umudum bu yönde.

hele dün abisi okulan geldi ,kardeşin çok huzursuz seni bekliyor dedim
öyle güzel elinden tuttu , konuşa konuşa götürdü yanına. bayıldım onun o ilgisine 🤗💖
Allahım daim etsin. darısı sana olsun , sağlıklâ hayırlısıyla 🤗

Hayırlı huzurlu güzel haberlerin yağdığı birgün olsun hepimize 🤗
Allahım hepimizin gönlündeki hayırlı muradları nasip etsin bu mübarek üçayların hürmetine.
hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum dualrımla birlikte 🤗💗💗💗
A asitane161719 canım💖💖💖
Pisikedii Pisikedii şekerim🤗💕💕💕
leylunehar leylunehar nasılsın canım 💞💞💞
R rkndmt ❤❤❤
Nilayyy Nilayyy 🤗💋
KEVOK KEVOK nasılsın tatlım 💓💓💓
H Happinesss26 herşey yolundadır inşallah sağ salim kucağına alırsın inşallah dualrımdasın 🤗💞💞💞
Hifaa Hifaa 🤗💖💖💖
merhabask merhabask ❤❤❤
luckyfish_2019 luckyfish_2019 💖
sermed sermed 🤗💞💞💞

maşallah canım çok güzel haber. benimde arkadaşım bir ay evvel 2.kez ss2vd yaptı. çok samimi arkadaşım. çevremde çok var benim. hatta bir arkadaşım ss3vd yaptı. bakalım bana 2ssvd nasip edecekmi merhametlilerin enn merhametlisi yüce Rahman💞💞💞

bebek arabanda çok güzel. sağlıkla kullanmak nasip olsun.

çokta iyi yaptın, az kaldı senin..sağlıkla gelsin kuzucuk. doğru çocuklar annenin bir uzvu gibi 4 yaşına kadar. Allah banada gören göz anlayan kalp akıl nasip etsin. yormiyim yavrualrımı , güzel bir ilişkimiz olsun , tabi onlarada anlayış versin anlarını üzmesinler 😅😂:KK70:

bence abi minik bebekle ekip olup kızımı dışlayabilir ama üçü bir ekipte olabilir umudum bu yönde.

hele dün abisi okulan geldi ,kardeşin çok huzursuz seni bekliyor dedim
öyle güzel elinden tuttu , konuşa konuşa götürdü yanına. bayıldım onun o ilgisine 🤗💖
Allahım daim etsin. darısı sana olsun , sağlıklâ hayırlısıyla 🤗

Çok merak ettim oğlunun burcu ne 😂 çok babaç buldum kendisini maşallah Allah nazarlardan saklasın 💕💗

yay burcu teyzesi.
kızım başak
ben akrep

Hiç yay burcu gibi değil sanki 😊 gerçi burçlara da çok güvenmemek lazım da 🤭 maşallah her burçtan var ikinci kızın da gününü beklerse ikizler olacak 😉 biz eşimle aynı burçtaniz yengeciz ☺ oğlum terazi kızım da boğa olacak inşallah 💗

Hayırlı huzurlu güzel haberlerin yağdığı birgün olsun hepimize 🤗
Allahım hepimizin gönlündeki hayırlı muradları nasip etsin bu mübarek üçayların hürmetine.
hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum dualrımla birlikte 🤗💗💗💗
A asitane161719 canım💖💖💖
Pisikedii Pisikedii şekerim🤗💕💕💕
leylunehar leylunehar nasılsın canım 💞💞💞
R rkndmt ❤❤❤
Nilayyy Nilayyy 🤗💋
KEVOK KEVOK nasılsın tatlım 💓💓💓
H Happinesss26 herşey yolundadır inşallah sağ salim kucağına alırsın inşallah dualrımdasın 🤗💞💞💞
Hifaa Hifaa 🤗💖💖💖
merhabask merhabask ❤❤❤
luckyfish_2019 luckyfish_2019 💖
sermed sermed 🤗💞💞💞

CANIM YAAAAAAAAAA teşekkür ederim. senin de tüm dileklerinin dualarının kabul olmasını diliyorum

Hanımlar bebek bakım çantasını nasıl almak gerek? Sadece bebek bakım çantası adıyla satılanlar bana kaba ve kullanışsız geliyor. Onun yerine günlük hayatta da kullanabileceğim güzel bir sırt çantası almak daha mantıklı gibi siz ne diyorsunuz? Tecrübeli olanlarınıza bir sormak istedim.

Hanımlar bebek bakım çantasını nasıl almak gerek? Sadece bebek bakım çantası adıyla satılanlar bana kaba ve kullanışsız geliyor. Onun yerine günlük hayatta da kullanabileceğim güzel bir sırt çantası almak daha mantıklı gibi siz ne diyorsunuz? Tecrübeli olanlarınıza bir sormak istedim.

Canım ben dediğin gibi günlük sırt çantası kullanıyorum. Hem bebeği taşımak için büyük kolaylık sağlıyor kolların boşta kalıyor çünkü hem de dengeyi sağlıyor kucakta bebek sırtta çanta 🤭 şimdi çantayı büyütmem gerekecek çocuk sayısı ikiye çıktığı için . Benim çok kolayıma geliyor kısaca ama diğer anneler de eminim tecrübelerini paylaşacaktır.

Canım ben dediğin gibi günlük sırt çantası kullanıyorum. Hem bebeği taşımak için büyük kolaylık sağlıyor kolların boşta kalıyor çünkü hem de dengeyi sağlıyor kucakta bebek sırtta çanta 🤭 şimdi çantayı büyütmem gerekecek çocuk sayısı ikiye çıktığı için . Benim çok kolayıma geliyor kısaca ama diğer anneler de eminim tecrübelerini paylaşacaktır.
Teşekkür ederim canım cevabın için sonuçta ikisinin de işlevi eşyaları taşımak. Ben hani bebek bakım çantasının bebek eşyaları mama vs. için bir artısı var mı, bazıları termoslu gibi oluyor pek bir fark olur mu diye kararsız kalmıştım ama sanırım ben de günlük sırt çantası alacağım.

Back