Teşekkür ederim canım cevabın için sonuçta ikisinin de işlevi eşyaları taşımak. Ben hani bebek bakım çantasının bebek eşyaları mama vs. için bir artısı var mı, bazıları termoslu gibi oluyor pek bir fark olur mu diye kararsız kalmıştım ama sanırım ben de günlük sırt çantası alacağım.

Rica ederim canım. Bebek termosu var ben mama veriyordum bebeğime o yüzden termosta sıcak su mutlaka taşıyordum. Biberona içeceği kadar mamayı toz olarak ekliyordum. Vereceğim zaman hemen hazırlayıp veriyordum. Su yerine anne sütü ya da normal süt vs de koyabilirsin o termoslara. Eşyalarını da düzenli bir şekilde yerleştiriyorum çantaya aradığımı hemen bulabiliyorum. Hiç eksikliğini hissetmedim özel bir bakım çantasının yani. Alacağın çantanın ana bölmesinde en az iki göz olursa daha rahat edersin ama. :KK66:

Selamlar canımlar ❤
karapisso karapisso öpüyorum seni tatlım 💋
Nilayyy Nilayyy canım ben ilk cocugumda ilk önce bebek bakım çantası aldım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum :( aşırı kaba ve büyük! Omuza takıyorsun zaten içine bi dünya şey koyuyordum (tecrubesizlikten 😬 ) çanta ağır içindekiler ağır çocuk kucağımda allaaahh 🤪
Sonra normal bi sırt çantası aldım baya rahatladım. Decathlon da var küçük sırt çantası..muhakkak görmüşsündür. Onlardan var bende. Küçük olduğuna aldanma baya her şeyi alıyor. Ben bir de temiz ve kirli eşyalar için ayrı küçük keseler kullanıyorum. Aradığını rahatlıkla buluyorsun ve çanta için düzenli oluyor 👍 şimdi tamamen normal bir sırt çantası alıp onu kullanacam.

Zaten önümüz yaz bebek eşyaları el kadar. Büyük çanta gereksiz. Kışa da baya büyümüş olacaklar. Astronot ya da mont giyecekler. Her halükarda orta büyüklükte bir çanta yeterli gelir, bence 🤓

Zaten önümüz yaz bebek eşyaları el kadar. Büyük çanta gereksiz. Kışa da baya büyümüş olacaklar. Astronot ya da mont giyecekler. Her halükarda orta büyüklükte bir çanta yeterli gelir, bence 🤓
Canım çok teşekkür ederim iyi ki burada fikrini alabileceğim insanlar var yoksa bir sürü gereksiz masraf yapıyor insan bilmediğinden. Biraz araştırdım hem spor çantası olarak kullanabileceğim hem de bebeğin eşyalarını taşıyabileceğim siyah renk bir sırt çantası beğendim sanırım onu alacağım.

Günaydin hanimlar....
Bugun kontrolum var insallah guzel haberler alirim.
Baska giden var mi ?
Canım bizimde bugün kontrolümüz vardı şükür herşey yolunda haftaya tekrar gideceğiz :dua: bakalım kızçem ne zaman gelecek heyecan dorukta :KK49: sende durumlar nasıl canım

Hayırlı akşamlar kızlar 💗💗💗
Bu Tempo bana ağır geldi.
heryere araba ile gidip gelmeme rağmen çok yoruldum.
hayırlısıyla yarınıda bi atlattımmı tamamdır inşallah.
Sizler nasılsınız ?

Hayırlı huzurlu güzel haberlerin yağdığı birgün olsun hepimize 🤗
Allahım hepimizin gönlündeki hayırlı muradları nasip etsin bu mübarek üçayların hürmetine.
hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum dualrımla birlikte 🤗💗💗💗
A asitane161719 canım💖💖💖
Pisikedii Pisikedii şekerim🤗💕💕💕
@leylunehar nasılsın canım 💞💞💞
@rkndmt ❤❤❤
Nilayyy Nilayyy 🤗💋
@KEVOK nasılsın tatlım 💓💓💓
@Happinesss26 herşey yolundadır inşallah sağ salim kucağına alırsın inşallah dualrımdasın 🤗💞💞💞
Hifaa Hifaa 🤗💖💖💖
@doda ❤❤❤
@luckyfish_2019 💖
@sermed 🤗💞💞💞
amin canım Allah'ım seninde gönlündeki hayırlı eylesin inşallah sen bizi mutlu ettin Allah'ım da sana mutluluk versin daima ❤❤❤❤😍
Sizler nasılsınız ?
İyi akşamlar canım bende bu ara baya kosturmadayim ama sen kadar değil 😘Allah'ım kolaylık versin❤

Sizler nasılsınız ?

Hayırlı akşamlar canım. Allah kolaylık versin. Temponun en güzel yanı insanı zinde tutması ve zamanın nasıl geçtiğini anlayamaman. Ben de kendimi bir işe güce kaptırınca iyi hissediyorum ama kasdettiğin gibi bebeğim acaba içerde iyi mi diye düşünmekten de kendimi alamıyorum yorgunluktan dolayı ;)

amin canım Allah'ım seninde gönlündeki hayırlı eylesin inşallah sen bizi mutlu ettin Allah'ım da sana mutluluk versin daima ❤❤❤❤😍

İyi akşamlar canım bende bu ara baya kosturmadayim ama sen kadar değil 😘Allah'ım kolaylık versin❤
amin kuzum hepimize kolaylıklar versin bizleri mutlu edecek meşguliyerler lazım bunu anlıyorsun zamanla.
iyiki varsınız mutlu oluyorum sizlere yazınca 🤗💗💗💗
nasılsın naptın bugün.
Hayırlı akşamlar canım. Allah kolaylık versin. Temponun en güzel yanı insanı zinde tutması ve zamanın nasıl geçtiğini anlayamaman. Ben de kendimi bir işe güce kaptırınca iyi hissediyorum ama kasdettiğin gibi bebeğim acaba içerde iyi mi diye düşünmekten de kendimi alamıyorum yorgunluktan dolayı ;)

benim kızımda bu tempoda uyuyor bolbol 💞

gittiğim heryer huzurlu ortam olunca bebişte huzurla uyuyor onu anladım :D

sennn naptın bugün.

Selamlar canımlar ❤
karapisso karapisso öpüyorum seni tatlım 💋
Nilayyy Nilayyy canım ben ilk cocugumda ilk önce bebek bakım çantası aldım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum :( aşırı kaba ve büyük! Omuza takıyorsun zaten içine bi dünya şey koyuyordum (tecrubesizlikten 😬 ) çanta ağır içindekiler ağır çocuk kucağımda allaaahh 🤪
Sonra normal bi sırt çantası aldım baya rahatladım. Decathlon da var küçük sırt çantası..muhakkak görmüşsündür. Onlardan var bende. Küçük olduğuna aldanma baya her şeyi alıyor. Ben bir de temiz ve kirli eşyalar için ayrı küçük keseler kullanıyorum. Aradığını rahatlıkla buluyorsun ve çanta için düzenli oluyor 👍 şimdi tamamen normal bir sırt çantası alıp onu kullanacam.

nasılsın canım benim.

Hiç yay burcu gibi değil sanki 😊 gerçi burçlara da çok güvenmemek lazım da 🤭 maşallah her burçtan var ikinci kızın da gününü beklerse ikizler olacak 😉 biz eşimle aynı burçtaniz yengeciz ☺ oğlum terazi kızım da boğa olacak inşallah 💗
kız oğluşum 9 aralık yay oluyor demi :)
burçlardan pek anlamam .
karapisso karapisso Günaydın canım, amin❤️😘
🤗💋
Günaydin hanimlar....
Bugun kontrolum var insallah guzel haberler alirim.
Baska giden var mi ?

nasılsınız 🤗
gittinmi kontrolun nasıl geçti.
benimm bu c.tesi inşallah

Sizler nasılsınız ?
İyi akşamlar canım. Ben de bu akşam doğum eğitimine başladım. 2 saat sürdü eve 9 da geldim. Oturmaktan bacaklarım şişmiş. İşe yarar umarım. 6 hafta sürüyor. Bakalım ne olacak. Bu arada doğum koçu araştırdım bir tanıdığım vasıtasıyla birini buldum normal doğum yapmak istiyorum ve bunda ebenin rolünün çok önemli olduğunu da biliyorum. Ama bulduğum doğum koçu 2000 civarı doğum desteği fiyatı verdi. Ayrıca doğum öncesi evde vereceği eğitimlere de 1600 tl civarı diyor. Eşim gereksiz ve yüksek buldu ama sen bilirsin diyor bana da yüksek geldi ama bir yandan faydasını da düşünüyorum. Şimdi ebelik revaçta her yerde doulalar var ve normal doğum oranları da arttı. Dün doğum yapan arkadaşım ebesinin tıpkı bir doula gibi onu yönlendirmesi sayesinde normal doğum yapabildiğini söyledi. sancı çekerken masaj yapmış plates hareketleri yaptırmış son saatlerinde sıcak duşa sokmuş nefes egzersizleri filan derken doğum çok daha rahat geçmiş ve bu ebe özel olarak tuttuğu biri de değil. Benim de ondan sonra bu doğum koçluğu kafama takılmaya başladı. Gideceğim hastanede nasıl bir ebeye denk gelirim bilmiyorum. Keşke öyle ebelere denk gelebilsek.

İyi akşamlar canım. Ben de bu akşam doğum eğitimine başladım. 2 saat sürdü eve 9 da geldim. Oturmaktan bacaklarım şişmiş. İşe yarar umarım. 6 hafta sürüyor. Bakalım ne olacak. Bu arada doğum koçu araştırdım bir tanıdığım vasıtasıyla birini buldum normal doğum yapmak istiyorum ve bunda ebenin rolünün çok önemli olduğunu da biliyorum. Ama bulduğum doğum koçu 2000 civarı doğum desteği fiyatı verdi. Ayrıca doğum öncesi evde vereceği eğitimlere de 1600 tl civarı diyor. Eşim gereksiz ve yüksek buldu ama sen bilirsin diyor bana da yüksek geldi ama bir yandan faydasını da düşünüyorum. Şimdi ebelik revaçta her yerde doulalar var ve normal doğum oranları da arttı. Dün doğum yapan arkadaşım ebesinin tıpkı bir doula gibi onu yönlendirmesi sayesinde normal doğum yapabildiğini söyledi. sancı çekerken masaj yapmış plates hareketleri yaptırmış son saatlerinde sıcak duşa sokmuş nefes egzersizleri filan derken doğum çok daha rahat geçmiş ve bu ebe özel olarak tuttuğu biri de değil. Benim de ondan sonra bu doğum koçluğu kafama takılmaya başladı. Gideceğim hastanede nasıl bir ebeye denk gelirim bilmiyorum. Keşke öyle ebelere denk gelebilsek.

fiyatlar çok uçuk.nerdesin sen ?
ben gebelik eğitimi aldım biri doula ebe biri doula . birde doktordan eğitim aldık 2 saat falan orda ssvd yapmış annelerde vardı..çok yakın bir arkadaşım ida'da doula eğitimi aldı. ebe dediğin gibi çok önemli. önceden doğum yapacağın hastanenin ebeleriyle tanışarak işe başlayabilirsin ;)
ben kızımın doğumundan çok önce gidip tanıştım.

arkadaşının hastaneside uygunmuş duşa ve ebesi çok ilgiliymiş. sen doğum dalgalarını evde karşılayabilirsin , en rahatı insanın kendi evi. ben kızımda sıcak su duş nefes egzersizleriyle baya evde durdum. zaten hastaneye gittim akşama namazı kıldım doğum girdim. yeterki doğal akışına bırakalım herşeyi müdehale etmeden..ve 41.haftada doğdu. doktorum 42.haftayıda bekleriz demişti.

amin kuzum hepimize kolaylıklar versin bizleri mutlu edecek meşguliyerler lazım bunu anlıyorsun zamanla.
iyiki varsınız mutlu oluyorum sizlere yazınca 🤗💗💗💗
nasılsın naptın bugün.

benim kızımda bu tempoda uyuyor bolbol 💞

gittiğim heryer huzurlu ortam olunca bebişte huzurla uyuyor onu anladım :KK70:

sennn naptın bugün.
Kızlar genellikle gezmeyi seviyor canım anaları gibi 😍😁 eşim diyor oğlumu ben bu kadar gezmeye alistirmayacakmis 😅
Sen öyle zannet dedim bende :KK70:bugun kızımla yegenimi sevmeye gittik çok özlemiş kuzenini kızım çok üzülüyormus görmeyince de gittik artık üzülmesin diye 😁😁

Kızlar genellikle gezmeyi seviyor canım anaları gibi 😍😁 eşim diyor oğlumu ben bu kadar gezmeye alistirmayacakmis 😅
Sen öyle zannet dedim bende :KK70:bugun kızımla yegenimi sevmeye gittik çok özlemiş kuzenini kızım çok üzülüyormus görmeyince de gittik artık üzülmesin diye 😁😁
benim oğlum kızımdan çok seviyor gezmeyi :D
yiğenin kızmı erkekmi?

hele bakalım gezmek içinmi özlemiş oysa gerçektenmi özlemiş :D

bizim kimse yok maalesef
btğn yiğenlerim memlekette ikisi yurt dışında. özlüyoruz şükür görüntülü arama var.

fiyatlar çok uçuk.nerdesin sen ?
ben gebelik eğitimi aldım biri doula ebe biri doula . birde doktordan eğitim aldık 2 saat falan orda ssvd yapmış annelerde vardı..çok yakın bir arkadaşım ida'da doula eğitimi aldı. ebe dediğin gibi çok önemli. önceden doğum yapacağın hastanenin ebeleriyle tanışarak işe başlayabilirsin :KK66:
ben kızımın doğumundan çok önce gidip tanıştım.
Evet bu öncesindeki eğitimi eve gelerek veriyor. Hypnobirthing denen bir yöntem de uyguluyormuş. Diğeri ise doğum esnasında ve sonrasında yanında olmak için aldığı ücret. İki aşamalı anlayacağın. Ben Ataşehir'de doğum yapacağım. Bulduğum ebe her yere geliyor. Emzirme danışmanlığı vs. de yapıyor. Florance Nightingale de doğum yapacağım. Öncesinde gidip ebeleri görebilir miyim bilmiyorum. Aslında çok mantıklı. Tabii kim denk gelir tüm ebelerle tanışabilir miyim onları bilemiyorum ama yine de denemekte fayda var.

karapisso karapisso evet canım 9 Aralık Yay burcu oluyor .

Ben bugün neredeyse hiçbir şey yapmadım. Rutin gerekler dışında. Uzun uzun yatmadım da ama 😂 şu an çok yorgunum ben de. İyi bir dinlenmem lazım. Kasilmalarim arttı benim niyeyse hatta bir ara düzenli gibiydi hemen yattım dinlendim. Uykusuz kaldım biraz o tetikledi sanırım. Böyle olunca korkuyorum da. 37yi sağ selamet göreyim içim rahat etsin 💗

Back