Evet canım plesanta önde olduğu zaman da hareketler hafif hissediliyor bide zaten can yakan hareketler de öyle her zaman olmuyor arada oluyor ben kızımda iken hiç öyle anı can yakan hareketler olmamıştı mesela o zaman sakindim bu kadar stres yorgunluk olmuyordu şimdi bı yandan kızımla yoruluyorum bı yandan ev işleri yoruyor hareketleri çok nadir hissediyorum arada çok şiddetli oluyor yoruldum anne dur artık gibi

İyi canım çok şükür.AMİNN!! Elazığda da havalar ısındı güneşli bu ara.. Ama inşallah yağmur da yağsın tabi :) Evet canım güzeldir elazığ, sakin güzel bir il. gelenler genelde memnun ayrılırlar.. Doğumdan sonra geldiğinde sende seversin inşallah..

Allah emeklerinin karşılığını versin tatlım az kaldı inşallah sonu güzel sağlıklı olur .
Salı günü güzel haberlerle gelirsin inşallah

Yolunda şükürler olsun. ay benim ilk hamileliğm seninki gibiydi. Kaburgama vura vura mahvetmişti beni. şimdi kızım çok aşağıda rahatım kaburga konusunda ama bu kezde mesane baskısı sancı yapıyor.

demi insan daha duygusal oluyor arkada çocuğu olunca. inşallah sağlıkla kucağımıza alır yolumuza güzel devam ederiz tatlım.
seninde tarih az çok belli oldu şükürler olsun. baş aşAğı gidiyoruz de hadi hayırlısı

Günaydııın kızlar nasılsınız yeni hafta hep güzel haberler getirir inşallah

Allah hayırılı güzel haberler almayı nasip etsin kuzum amin amin.
iyiyiz şükürler olsn.

Kesinlikle canım. An geliyor tamam diyorum her şey güzel an geliyor ya bir şeyler ters giderse korkusu sarıyor içimi .

inşallah herşey Güzel olur bundan sonra hepimiz için. inşirah ferahlığı versin Rahmân hepimize .

tatatlım evde omanın verdiği sıkıntı halsizlik olur muhakkak ama alışırsın havalar güzel çık gez her gün bir saat yürü inşallah kaslarınà çok iyi gelir. göze aydın bu arada ne güzel olmuş. bende çok özledim ailemi. az kaldı. doğumda görüşürüz . sonra evlenen kardeşim gelecek inşallah. biz gideriz , bu kış evde geçti ama bebekleri büyüttük göbüşlerde.

canımsın teşekkür ederim. geçti elhamdülillah bundan sonra olmasin inşallah çok zor çünkü. ilkler gibi olmuyor inan sanki hep varlar gibi. onlarsz hayat anlamsız boş. daha bebek tecrübesi olmayNlara zor gelir tabi. bende öyleydim eskiden ama bir iki bu hayatà alışıyor insan. Rabbim sağlık versin gerisi geliyor şükürler olsun.

vücüt ona göre ayarlıyor kendini dinlenme ona göre oluyor. mesela akşam 9 de uyuduğum oluyor. gece bile dinç uyanıyorum sabaha iyi oluyor.
inşallah sizlerinde ilk tecrübeleri kolay keyifli geçer.

ne güzel maşallah. urfa güzeldir ama sıcağı yakar insanı. ondan yaz ayları gitmeyix ama artık okul var mecbur kalıyoruz.

Günaydın herkese. Hayırlı, sağlıklı,mutlu haftalar olsun inşallah. Magnetimiz hazır teyzelerimiz
ayy çok şeker bunlar annesi
sağlıkla gelsin inşallah , herşeyi hazır desene

Kızlar ben bugun asm'ne gittim. kan verdik kızımla çarşamba çıkacak inşallah değerlermiz iyidir . bu hafta sonu kendi doktoruma kontrole gideceğim.

bebeğimin kalp atışlarını dinledi hemşire çok şirin ya. Allahım sen sağlıkla ver kucağımıza. şimdi bi arkadaşıma geldim hava çok güzel kızım parkta oynuyor.
sabah ken vermeye yetişeceğim diye çok koşturdum yoruldum. sizlerde ne var ne yok. A asitane161719 canım

Günaydın herkese. Hayırlı, sağlıklı,mutlu haftalar olsun inşallah. Magnetimiz hazır teyzelerimiz
Ay çok tatlı olmuş maşallah
Maşallah kuzum ne güzel insan rahatlıyor kalp sesini duyunca Allah'ım sağlık versin benimde geçen haftaydi asm kontrolü bı ara giderim inşallah

Çok teşekkür ederim canım bi kaç gündür düşünüyordum kaç aylık oldu hala sert hareket hissetmiyorum diye,rahatladım şimdi. Bilmeyince insan her şey sorun oluyor.

Çok teşekkür ederim canım bi kaç gündür düşünüyordum kaç aylık oldu hala sert hareket hissetmiyorum diye,rahatladım şimdi. Bilmeyince insan her şey sorun oluyor.
İlk olunca öyle oluyor Allah'ım sağlıkla kavuştursun inşallah

Çok teşekkür ederim canımcım. Amin inşallah. Bi bez bi amam kaldı çok şükür. Hemen hemen herşeyimiz hazır..

Ben de Meryem ismini çok sevdim.
Bence tek Meryem olmalı.

Selamlar nasılsınız?
Okuyorum genelde ama yazmaya fırsat olmuyor.
Arda derede okuyorum.
Bugün doktora gittik.
Kafası dönmüş dedi.
Doğum için hastaneye görüşeceğiz 10gun sonraya randevu aldık.
Bakalım ne diyecekler.
Ama benim bel ağrım ve afedersiniz vajinamda ağrım var.
İnşallah geçer.
Uzanacak kadar ağrıyor şuan.
Sizde de aynı mı.
Bide benim doğum mayisin 6si gözüküyor.

Canım yine formundasın inşallah sonuçların tertemiz gelir ben uykusuz bir geceden çıktım bugün o yüzden zaten öğlene kadar kendime gelemedim daha birkaç saattir aktifim bir şeyler yapıyorum. Zaten artık normalde de rahat uyuyamıyorum. Sol yanım çürüdü sanırsam. Bir de soluma yattığımda göğüs kafesinin sol altı çok sıkışıyor niyeyse rahatsızlık veriyor . . Hatta bazen otururken bile oluyor aynı şey. Bebiş desem değil sanırım sıradaki kontrolde soracağım ne var orada diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…