Evet canım plesanta önde olduğu zaman da hareketler hafif hissediliyor bide zaten can yakan hareketler de öyle her zaman olmuyor arada oluyor ben kızımda iken hiç öyle anı can yakan hareketler olmamıştı mesela o zaman sakindim bu kadar stres yorgunluk olmuyordu şimdi bı yandan kızımla yoruluyorum bı yandan ev işleri yoruyor hareketleri çok nadir hissediyorum arada çok şiddetli oluyor yoruldum anne dur artık gibiGünaydın... Benimki de dönmüştü en son 29. Haftada ama belli olmaz dedi doktor daha dönebilir demişti. Kilosu boyu yerinde hareketlerini de hissediyorum ama hareketleri çok sert değil bu zamana kadar canımı hiç de yakmadı. Acaba normal mi? Benim plesanta önde olduğu için fazla sert hissetmiyor olabilir miyim?
İyi canım çok şükür.AMİNN!! Elazığda da havalar ısındı güneşli bu ara.. Ama inşallah yağmur da yağsın tabi :) Evet canım güzeldir elazığ, sakin güzel bir il. gelenler genelde memnun ayrılırlar.. Doğumdan sonra geldiğinde sende seversin inşallah..kız bende düşündüm @KEVOK naptı dinleniyor yazmaya vakit bulur niye yazmıyor acaba diye :)
@Pisikedii kaldı 3 erkeğin içinde vakit bulamıyor tabi
canımsın
Allah razı olsun. oğlumun kolu iyileşti elhamdülillah. Rabbim korusun hepimizi görünen görünmeyen kazalardan. havalar ısındı burda, Elazığda havalar nasıl. bizimkiler çok sevmiş orayı, yiğenim 9 yaşında çok sevmiş. memlekete gidiyorlar sıksık çok seviyorum gelmek istemiyorum demiş.
Selamlar iyi akşamlarkarapisso sagolasin ne olsun ben kasinmaya devam sekerim de insulinle de yine yuksek seyrediyor biraz. Salı günü nst bakacakmış dr progestan i bırakmak zorunda olduğum için. Bir de endokrin e gidip ınsulin dozunu ayarlatacagim salıya. Onun dışında bir şikayetim yok çok şükür.
Sen nasılsın nasıl gidiyor
Kızlar günaydın :)) umarım herkesin hamilelik yolundadir :) kızımın başı aşağıda doğum pozisyonu almış inşallah değişmez son dakikada sizde durumlar ne ? Bide pozisyondan midir bilmiyorum ama benim sipa sağ kaburgalarimi fena dovuyo sizde dr var mı aynı durumlar ??
Aynen canım bende aynı oluyorum ilk doğumda geride bıraktığım kimse yoktu gözü kapalı girdim bir cahillikle doğuma , bunda kızım var ya bişey olursa bana diyorum hayal kuramıyorm şunu yaparım doğumdan sonra diye ama bazen de herşey güllük gulistanlik öyle işte annelik bu olsa gerek Allah'ım sağ salim sağlıkla ve hayr la bebeklerimizi kucagimiza almayi evimize getirmeyi nasip etsin inşallah
Doktor 38. Haftada alırız doğuma dedi tekrar sezeryan olacak 15 mayıstan sonra ki hafta alır herhalde
Günaydııın kızlar nasılsınız yeni hafta hep güzel haberler getirir inşallah
Kesinlikle canım. An geliyor tamam diyorum her şey güzel an geliyor ya bir şeyler ters giderse korkusu sarıyor içimi .
karapisso ben pek giremedim bugün şehir dışından yeğenim ve kızkardeşim geldi annemdeydik hepimiz, ayda yılda bir görüyoruz onları çok da özlüyorum uzakta olması zor.
Bugünlere kadar benim için her şey çok kolaydı bebeğim beni hiç zorlamadı öyle çok nazlı biri de değilimdir zaten:) Ama iki gündür üzerimde bir halsizlik ve uyku hali var kolumu kaldıramıyorum hiç böyle olmamıştım eşim cumartesi şehir dışına çıkalım bir yerlerde kalalım dedi onu bile istemedim . Noldu birden anlamadım.Umarım izne ayrılmanın verdiği rahatlamadandır ve geçicidir yoksa yapılacak çok işim var. Bu sabah bir de baldırıma giren krampla uyandım hala yürürken kasılıyor . Yavaş yavaş zorlanacak mıyım acaba diye düşünmeye başladım. Ben tabii tecrübesizim belki de ben abartıyorumdur diyorum. Hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler inşallah.
Bu aradakarapisso oğlunun iyileşmesine sevindim. Çocuklu hamileleri gerçekten takdir ediyorum Allah kolaylık versin. Ben yine istediğimde, yorulduğumda dinlenebiliyorum ama çocuk olunca öyle bir lüks olmuyor. Sorumluluklar iki katı oluyor.
İyi canım çok şükür.AMİNN!! Elazığda da havalar ısındı güneşli bu ara.. Ama inşallah yağmur da yağsın tabi :) Evet canım güzeldir elazığ, sakin güzel bir il. gelenler genelde memnun ayrılırlar.. Doğumdan sonra geldiğinde sende seversin inşallah..
ayy çok şeker bunlar annesiGünaydın herkese. Hayırlı, sağlıklı,mutlu haftalar olsun inşallah. Magnetimiz hazır teyzelerimiz
Ay çok tatlı olmuş maşallahGünaydın herkese. Hayırlı, sağlıklı,mutlu haftalar olsun inşallah. Magnetimiz hazır teyzelerimiz
Maşallah kuzum ne güzel insan rahatlıyor kalp sesini duyunca Allah'ım sağlık versinKızlar ben bugun asm'ne gittim. kan verdik kızımla çarşamba çıkacak inşallah değerlermiz iyidir . bu hafta sonu kendi doktoruma kontrole gideceğim.
bebeğimin kalp atışlarını dinledi hemşire çok şirin ya. Allahım sen sağlıkla ver kucağımıza. şimdi bi arkadaşıma geldim hava çok güzel kızım parkta oynuyor.
sabah ken vermeye yetişeceğim diye çok koşturdum yoruldum. sizlerde ne var ne yok. A asitane161719 canım
Çok teşekkür ederim canım bi kaç gündür düşünüyordum kaç aylık oldu hala sert hareket hissetmiyorum diye,rahatladım şimdi. Bilmeyince insan her şey sorun oluyor.Evet canım plesanta önde olduğu zaman da hareketler hafif hissediliyor bide zaten can yakan hareketler de öyle her zaman olmuyor arada oluyor ben kızımda iken hiç öyle anı can yakan hareketler olmamıştı mesela o zaman sakindim bu kadar stres yorgunluk olmuyordu şimdi bı yandan kızımla yoruluyorum bı yandan ev işleri yoruyor hareketleri çok nadir hissediyorum arada çok şiddetli oluyor yoruldum anne dur artık gibi
İlk olunca öyle oluyorÇok teşekkür ederim canım bi kaç gündür düşünüyordum kaç aylık oldu hala sert hareket hissetmiyorum diye,rahatladım şimdi. Bilmeyince insan her şey sorun oluyor.
Amin hepimiziİlk olunca öyle oluyorAllah'ım sağlıkla kavuştursun inşallah
Çok teşekkür ederim canımcım. Amin inşallah. Bi bez bi amam kaldı çok şükür. Hemen hemen herşeyimiz hazır..ne güzel maşallah. urfa güzeldir ama sıcağı yakar insanı. ondan yaz ayları gitmeyix ama artık okul var mecbur kalıyoruz.
ayy çok şeker bunlar annesi
sağlıkla gelsin inşallah , herşeyi hazır desene
Ay çok tatlı olmuş maşallah
Çok sağol canım..
Maşallah kuzum ne güzel insan rahatlıyor kalp sesini duyunca Allah'ım sağlık versin ❤ benimde geçen haftaydi asm kontrolü bı ara giderim inşallah
Kızlar isim konusunda fikir sormak istiyorum
Hanne Meryem
Hümeyra
ikisi arasında gidip geliyorum
benim de kulağıma Hanne Meryem çok güzel geldi ama Hanne ilk defa duydum anlamı ne ki ?bizim de oğluşumuzun hala ismi yokKızlar isim konusunda fikir sormak istiyorum
Hanne Meryem
Hümeyra
Hümeyra ismi hep hoşuma gitmiştir ve çok güzel bir isim ben oyumu Hümeyra dan yana kullanıyorumKızlar isim konusunda fikir sormak istiyorum
Hanne Meryem
Hümeyra
Ben tek isim ve klasiklerden yanayım o yüzden Hümeyra diyorum :)Kızlar isim konusunda fikir sormak istiyorum
Hanne Meryem
Hümeyra
Kızlar ben bugun asm'ne gittim. kan verdik kızımla çarşamba çıkacak inşallah değerlermiz iyidir . bu hafta sonu kendi doktoruma kontrole gideceğim.
bebeğimin kalp atışlarını dinledi hemşire çok şirin ya. Allahım sen sağlıkla ver kucağımıza. şimdi bi arkadaşıma geldim hava çok güzel kızım parkta oynuyor.
sabah ken vermeye yetişeceğim diye çok koşturdum yoruldum. sizlerde ne var ne yok. A asitane161719 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?