Aynen doğru söylüyorsun.Çatır çatır genişliyor çatım İkinci çocuğum ilkinde böyle bir sorun yaşamamıştım.Doktorum 22nisana gün verdi inşallah sağ sağlim doğuralım.

zamanın baya azalmış desene
nisan sonu A asitane161719 canımın tarihi.
leylunehar mayıs başı.
bakalım benim mayıs 25 diyor ama bet bişey beşli değil.

R rkndmt hu hu nerelerdesin sen

Aynen bende bayadır yaşıyorum.Bu aralar çok şiddetlendi.

Çalışıyor musun ? Ya da gün içinde çok yoruluyorsan ağır kaldırıyorsan ayakta çok kalıyorsan vs bunlardan da olur. Ben ilk gebeliğimde hiç bilmedim böyle bir sancıyı. Şimdi oğlumu kucağıma alıyorum mecbur isim gücüm çoğaldı daha çok yoruluyorum derken çatı ağrısını iyi çekiyorum bu kez.

Güle güle kullan canım aldıklarını hediye aldıkların da hediyelerini güle güle kullansınlar inşallah az mı kaldı çok mu kaldı bilmiyorum ama hesap yapıp duruyorum kendimce . Şu haftada şunları yaparım diye kaderin hesabı bizim hesabı bozar mı bilemem

Çalışıyorum evdede yoğunum iştede nasipse bu çarşamba doğum iznine çıkacam.

amin kuzum amin. bende çok hesap
yaparım ama tutar ama tutmaz kader kısmet. duacıyız bu kutsal yolda inşallah hakkımızda en hayırlısı olsun.

Aminnn canım inşallah . Bu arada KEVOK ve Pisikedii den ne haber acaba ?

kız bende düşündüm KEVOK naptı dinleniyor yazmaya vakit bulur niye yazmıyor acaba diye :)
Pisikedii kaldı 3 erkeğin içinde vakit bulamıyor tabi

karapisso hayırlı sağlıklı bir zamanda gelsin inşallah yavrularımız..Nasılsın bu arada canım?Oğlunun kolu da düzelmiştir inşallah

canımsın
Allah razı olsun. oğlumun kolu iyileşti elhamdülillah. Rabbim korusun hepimizi görünen görünmeyen kazalardan. havalar ısındı burda, Elazığda havalar nasıl. bizimkiler çok sevmiş orayı, yiğenim 9 yaşında çok sevmiş. memlekete gidiyorlar sıksık çok seviyorum gelmek istemiyorum demiş.

Bazen sanki herşey çok kolay olacak gibi hissediyorum bazen tam tersi.
kızlar sizlerde aynı duyguları hissediyormusunuz merak ettim
A asitane161719

H Happinesss26 sen nerelerdesin iyimisin ?
Nilayyy seninde sesin soluğun çıkmıyor. ?

Selamlar iyi akşamlar karapisso sagolasin ne olsun ben kasinmaya devam sekerim de insulinle de yine yuksek seyrediyor biraz. Salı günü nst bakacakmış dr progestan i bırakmak zorunda olduğum için. Bir de endokrin e gidip ınsulin dozunu ayarlatacagim salıya. Onun dışında bir şikayetim yok çok şükür.
Sen nasılsın nasıl gidiyor

karapisso ben pek giremedim bugün şehir dışından yeğenim ve kızkardeşim geldi annemdeydik hepimiz, ayda yılda bir görüyoruz onları çok da özlüyorum uzakta olması zor.
Bugünlere kadar benim için her şey çok kolaydı bebeğim beni hiç zorlamadı öyle çok nazlı biri de değilimdir zaten:) Ama iki gündür üzerimde bir halsizlik ve uyku hali var kolumu kaldıramıyorum hiç böyle olmamıştım eşim cumartesi şehir dışına çıkalım bir yerlerde kalalım dedi onu bile istemedim . Noldu birden anlamadım.Umarım izne ayrılmanın verdiği rahatlamadandır ve geçicidir yoksa yapılacak çok işim var. Bu sabah bir de baldırıma giren krampla uyandım hala yürürken kasılıyor . Yavaş yavaş zorlanacak mıyım acaba diye düşünmeye başladım. Ben tabii tecrübesizim belki de ben abartıyorumdur diyorum. Hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler inşallah.

Bu arada karapisso oğlunun iyileşmesine sevindim. Çocuklu hamileleri gerçekten takdir ediyorum Allah kolaylık versin. Ben yine istediğimde, yorulduğumda dinlenebiliyorum ama çocuk olunca öyle bir lüks olmuyor. Sorumluluklar iki katı oluyor.

Herkese selam çatı ağrısı yaşayan varmı aranızda. Benim için çok sıkıntı olmaya başladı
canım benim ağrılarım gittikçe sıklaşmaya başlıyor bu perşembe kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne diyecek

Kesinlikle canım. An geliyor tamam diyorum her şey güzel an geliyor ya bir şeyler ters giderse korkusu sarıyor içimi .

Aynen canım bende aynı oluyorum ilk doğumda geride bıraktığım kimse yoktu gözü kapalı girdim bir cahillikle doğuma , bunda kızım var ya bişey olursa bana diyorum hayal kuramıyorm şunu yaparım doğumdan sonra diye ama bazen de herşey güllük gulistanlik öyle işte annelik bu olsa gerek Allah'ım sağ salim sağlıkla ve hayr la bebeklerimizi kucagimiza almayi evimize getirmeyi nasip etsin inşallah
Doktor 38. Haftada alırız doğuma dedi tekrar sezeryan olacak 15 mayıstan sonra ki hafta alır herhalde

Kızlar günaydın :)) umarım herkesin hamilelik yolundadir :) kızımın başı aşağıda doğum pozisyonu almış inşallah değişmez son dakikada sizde durumlar ne ? Bide pozisyondan midir bilmiyorum ama benim sipa sağ kaburgalarimi fena dovuyo sizde dr var mı aynı durumlar ??

Günaydın canım bebekler büyüdü artık bütün hareketleri biraz can yakıyor bnm sıpa dönmedi hala devamlı alt tarafa baskı ve darbe hissediyorum bende

Günaydın canım bebekler büyüdü artık bütün hareketleri biraz can yakıyor bnm sıpa dönmedi hala devamlı alt tarafa baskı ve darbe hissediyorum bende
Günaydın... Benimki de dönmüştü en son 29. Haftada ama belli olmaz dedi doktor daha dönebilir demişti. Kilosu boyu yerinde hareketlerini de hissediyorum ama hareketleri çok sert değil bu zamana kadar canımı hiç de yakmadı. Acaba normal mi? Benim plesanta önde olduğu için fazla sert hissetmiyor olabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…