Mrb herkese zaman yaklaşıyor. Ara ara takip ediyorum burayı. 10 gün sonra izine ayrılacağım günü iple çekiyorum bu ikinci hamileliğim ve çok zor geçiyor ya. Bulantılar yanmalar kramplar bel ağrıları çatı ağrısı acayip zorluyor.
Herkese rahat bi hamilelik ve doğum diliyorum :)
oğlum 5 yaaş 3 aylık kızım 2.5 yaşında tatlımKızlar benimde 3. bebeğim kızım 6 oğlum 4 yaşında artık son 2 ayda epey zorlanmaya başladım sizlerin ne kadar yaş aralığı Allahım hepimize kolaylık versin inşallah
Senin ve senin nezdinde kontrolü güzel geçen tüm annelerimizin gözü aydın olsun. Hamdolsun bebeklerinizin güzel haberlerini aldınız. Darısı doğuma inşallah
Kandil akşam ama şimdiden herkesin kandili mübarek olsun. Böylece üç aylarda girmiş oluyor. Gebeliklerimizin son dönemi böyle mübarek bir vakte geldi hatta hemen hemen hepimiz üç aylar bitmeden doğum yapmış olacağız. Bu kıymetli vakitleri bol dua ile geçirelim inşallah . Evlatlarımız hayırla sağlıkla gelsinler dünyaya. Hayırlı iki cihanda göz aydınlığı evlatlar olsunlar. Evlatlarımızın soyundan nice güzel insanlar gelsin geçsin inşallah.
İyi geceler kızlarbende oglusumu gördüm geldim bugün şükür bir sorun yokmuş ağrılar normal dedi doktor ilaç baslamayalim dedi 1120 gram olmuş yavrum kan tahlillerimiz normal çıktı akıntı yoğunlaştı onun için fitil yazdı onu kullanacam bugün baya yoruldum gündüz hastane akşam fener alayı derken baya yürüdüm uyuyamıyorum şimdi de daha sabah kızımla sivlilik toplamaya cikcaz inşallah bu arada rabbim hayırla geçirmek nasip etsin yarın kandil günü rabbim dualarımızı kabul etsin dualar da unutmayalım birbirimizi
Kızlar bu arada geçen hafta Memorial ın ücretsiz hamile yogasına ismimizi yazdırmıştık arkadaşla. Bugün kendime gelince akşam ders vardı hemen oraya gittim. Çok hoşuma gitti nefesle ilgili farkındalık oluşturuyor ve ben çıktığımda mayışmıştım çok rahatlatıcı tavsiye ederim. Bazı hastanelerin bedava eğitimleri ve yoga grupları oluyor. Araştırmakta fayda var.
teşekkürler canım benim inşallah rabbim evlatlarımızı sağlıcakla kucagimiza almak nasip etsinSenin ve senin nezdinde kontrolü güzel geçen tüm annelerimizin gözü aydın olsun. Hamdolsun bebeklerinizin güzel haberlerini aldınız. Darısı doğuma inşallah
Kandil akşam ama şimdiden herkesin kandili mübarek olsun. Böylece üç aylarda girmiş oluyor. Gebeliklerimizin son dönemi böyle mübarek bir vakte geldi hatta hemen hemen hepimiz üç aylar bitmeden doğum yapmış olacağız. Bu kıymetli vakitleri bol dua ile geçirelim inşallah . Evlatlarımız hayırla sağlıkla gelsinler dünyaya. Hayırlı iki cihanda göz aydınlığı evlatlar olsunlar. Evlatlarımızın soyundan nice güzel insanlar gelsin geçsin inşallah. ☺
şivlilik canım Konya'da geleneksel fener alayı ve şivlilik toplanarak çocuklarla beraber 3 ayların gelişini kutluyoruz gündüz çocuklar seviniyor bugün akşam da bizler dualarla inşallah kandil gecemizi geçiriyoruzoğlum 5 yaaş 3 aylık kızım 2.5 yaşında tatlım
amin kolaylıkla tamamalrız kalann zamanımizi inşallah . sanada Allah yardım etsin canım.
ah canım kardeşim bende yatıyorsun sandım.
d hayde iş güç için sana kolay gelsin sağlıkla bitsin sağlıkla kirlensin .
amin canım amin bu günlerden istifade ederiz bolca inşallah. sonunda güzel müjdelelerimizi alacağız , Allah mübarek eylesin.
oruç tutacaktım, dün gece karnıma sancı girdi. şimdi midemden sesler geliyor açlıktan nasip olmadı bana. Duası kabul olanlar hürmetine bizlerde bağışlanan kullardan oluruz inşallah .
gözün aydın kuzum , maşallah Size . ne toplamaya çıkacaksınız anlamadım
Doktora sor da al canım benim doktorum vermiyor inatla ilaç bakalım nereye kadarBende 3 gündür sol ayak bileklerim topuğum eti yada kemiği çekiyor 10 da başlıyor aksamları gece de ara ara vuruyor. magnezyum eksikliğinden mi acaba? Dün gün içinde çiğ bademle kabak çekirdeği yedim içlerinde magnezyum varmış o iyi geldi de ilk defa ağrımadan uyudum . Gerçi çok da uyuyamıyorum ben yaaaa geceleri sürekli uyanıyorum...ilaç olarak kullandığım vitaminlerde magnezyuma baktım günde 2 tablet içersem %80 ini karşılıyormuş ben 1 tane içiyorum %40 ını karşılıyor da yetmiyor demek ki? Sizce? Tek magnezyum takviyesi olan bir ilaç mı içmeyi doktora sorsam alsam da içsem?
bende de oluyor canım bebek büyüdüğü ve rahime doğru inmeye başladığı için oluyor dedi doktorselam arkadaşlar bi sorum olacaktı. acaba içinizde vajinal ağrı sızı gibi zonklama gibi bi şey yaşayan var mı? sabahtan beri sol yanı ağrıyor. ama idrarda yanma gibi bi şey yok. sadece otururken ters bi hareket yaptığımda zonklama gibi ağrı hissediyorum. sebebi nedir bunun??
Hakkınızda hayırlısı olsun canım en güzeli evde beklemen erken doğum riskin varsamerhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı bebişim iyimiş kilosu suyu falan güzel dedibugün 32+0 doktor beni zorunlu doğum iznine çıkardı erken doğum riskimiz olduğu için geçen haftalarda kanamam olduğu için bugün ilk defa nst ye bağlandım 2 hafta sonraya tekrar kontrolümüz var
bende de oluyor canım bebek büyüdüğü ve rahime doğru inmeye başladığı için oluyor dedi doktor
aaa çk güzel bir hareket çocuklar için özellikle. Allah mübarek eylesin tatlım... bu mübarek ayların hürmetine kalplerimizi yoluma çevirsin. merhametli iyi insanlar olmayı hak yolunda arzulu istekli olmayı nasip etsin.Konhaber Türkiye’nin İnternet Gazetesi - Konya Haberleri,Son Dakika Haberler
Konya Haberleri - Son dakika Konya haber, konya gündemi ve konyaspor haberleri,güncel haberler,dünya haberleriwww.konhaber.com karapisso
merhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı bebişim iyimiş kilosu suyu falan güzel dedibugün 32+0 doktor beni zorunlu doğum iznine çıkardı erken doğum riskimiz olduğu için geçen haftalarda kanamam olduğu için bugün ilk defa nst ye bağlandım 2 hafta sonraya tekrar kontrolümüz var
bu yediğin alternatiflerde zamanla ile yarar geç bile kaldık yemek içmek için. ağrıların için günde bir kase yoğurt içinede bir tatlı kaşığı kuru veya taze nane ekle. badem magnezyum sade soda iç. inşallah etkisini görürsün.Bende 3 gündür sol ayak bileklerim topuğum eti yada kemiği çekiyor 10 da başlıyor aksamları gece de ara ara vuruyor. magnezyum eksikliğinden mi acaba? Dün gün içinde çiğ bademle kabak çekirdeği yedim içlerinde magnezyum varmış o iyi geldi de ilk defa ağrımadan uyudum . Gerçi çok da uyuyamıyorum ben yaaaa geceleri sürekli uyanıyorum...ilaç olarak kullandığım vitaminlerde magnezyuma baktım günde 2 tablet içersem %80 ini karşılıyormuş ben 1 tane içiyorum %40 ını karşılıyor da yetmiyor demek ki? Sizce? Tek magnezyum takviyesi olan bir ilaç mı içmeyi doktora sorsam alsam da içsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?