• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mrb herkese zaman yaklaşıyor. Ara ara takip ediyorum burayı. 10 gün sonra izine ayrılacağım günü iple çekiyorum bu ikinci hamileliğim ve çok zor geçiyor ya. Bulantılar yanmalar kramplar bel ağrıları çatı ağrısı acayip zorluyor.
Herkese rahat bi hamilelik ve doğum diliyorum :)

Allah yardımcımız olsun. inşallah sağ salim kucaklarız yavrularımızı. benimde zor geçiyor ama az kaldı biiznillah. güzel dileklerin için teşekkür ederim. ❤❤❤

Kızlar benimde 3. bebeğim kızım 6 oğlum 4 yaşında artık son 2 ayda epey zorlanmaya başladım sizlerin ne kadar yaş aralığı Allahım hepimize kolaylık versin inşallah
oğlum 5 yaaş 3 aylık kızım 2.5 yaşında tatlım
amin kolaylıkla tamamalrız kalann zamanımizi inşallah . sanada Allah yardım etsin canım.
Senin ve senin nezdinde kontrolü güzel geçen tüm annelerimizin gözü aydın olsun. Hamdolsun bebeklerinizin güzel haberlerini aldınız. Darısı doğuma inşallah 😊

Kandil akşam ama şimdiden herkesin kandili mübarek olsun. Böylece üç aylarda girmiş oluyor. Gebeliklerimizin son dönemi böyle mübarek bir vakte geldi hatta hemen hemen hepimiz üç aylar bitmeden doğum yapmış olacağız. Bu kıymetli vakitleri bol dua ile geçirelim inşallah . Evlatlarımız hayırla sağlıkla gelsinler dünyaya. Hayırlı iki cihanda göz aydınlığı evlatlar olsunlar. Evlatlarımızın soyundan nice güzel insanlar gelsin geçsin inşallah. ☺️

ah canım kardeşim bende yatıyorsun sandım.
d hayde iş güç için sana kolay gelsin sağlıkla bitsin sağlıkla kirlensin .
amin canım amin bu günlerden istifade ederiz bolca inşallah. sonunda güzel müjdelelerimizi alacağız , Allah mübarek eylesin.
oruç tutacaktım, dün gece karnıma sancı girdi. şimdi midemden sesler geliyor açlıktan nasip olmadı bana. Duası kabul olanlar hürmetine bizlerde bağışlanan kullardan oluruz inşallah .
İyi geceler kızlar :KK36: bende oglusumu gördüm geldim bugün şükür bir sorun yokmuş ağrılar normal dedi doktor ilaç baslamayalim dedi 1120 gram olmuş yavrum :KK74: kan tahlillerimiz normal çıktı akıntı yoğunlaştı onun için fitil yazdı onu kullanacam bugün baya yoruldum gündüz hastane akşam fener alayı derken baya yürüdüm uyuyamıyorum şimdi de :olamaz: daha sabah kızımla sivlilik toplamaya cikcaz inşallah :halay: bu arada rabbim hayırla geçirmek nasip etsin yarın kandil günü rabbim dualarımızı kabul etsin dualar da unutmayalım birbirimizi

gözün aydın kuzum , maşallah Size . ne toplamaya çıkacaksınız anlamadım ;)

Kızlar bu arada geçen hafta Memorial ın ücretsiz hamile yogasına ismimizi yazdırmıştık arkadaşla. Bugün kendime gelince akşam ders vardı hemen oraya gittim. Çok hoşuma gitti nefesle ilgili farkındalık oluşturuyor ve ben çıktığımda mayışmıştım çok rahatlatıcı tavsiye ederim. Bazı hastanelerin bedava eğitimleri ve yoga grupları oluyor. Araştırmakta fayda var.

kuzum ben yazılsam ne fayda başımı kaşıyacak zamanım yok iki evlat ile zor. sama şifa olsun. nefes egzersizi iyi oluyor . özellikle uykudan evvel. ama ben yapamıyorum maalesef.

A asitane161719 kahvaltı uzun sürmedi aslında çıkışta bebeğime bişeyler bakmaya avm ye gittik arkadaşla. sonra kızı bize geldi akşama kadar çoluk çocuk oyunlar oynadılar , elime telefonu almak yerine kitap okudum bende. O yüzen yazamadım. çok kötü olur telefon elimde ise . gece uyudukları vakit veya şimdi işte yazıyorum. öpüyorum seni.

Herkese hayırlı sabahlar.. Nasılsınız kızlar. İnşallah herkes iyidir, herşey yolundadır :KK200:Site biraz düzelmeye başlamış. Bugün gözüme daha güzel görünüyor.. Hamilelik takvimimizde gelmiş:anneadayı: Ne yalan söyleyeyim en sevdiğim kısım o çünkü.. Bu arada iki gündür kramplarım başladı. Beslenmeme dikkat ediyorum diye bunda olmayacak sanmıştım, Meğer daha erkenmiş ne safmışım :işsiz:Doktorum yazmıştı magnezyuma başlarım artık..Sizde durumlar nasıl?

Bende 3 gündür sol ayak bileklerim topuğum eti yada kemiği çekiyor 10 da başlıyor aksamları gece de ara ara vuruyor. magnezyum eksikliğinden mi acaba? Dün gün içinde çiğ bademle kabak çekirdeği yedim içlerinde magnezyum varmış o iyi geldi de ilk defa ağrımadan uyudum . Gerçi çok da uyuyamıyorum ben yaaaa geceleri sürekli uyanıyorum...o_Oilaç olarak kullandığım vitaminlerde magnezyuma baktım günde 2 tablet içersem %80 ini karşılıyormuş ben 1 tane içiyorum %40 ını karşılıyor da yetmiyor demek ki? Sizce? Tek magnezyum takviyesi olan bir ilaç mı içmeyi doktora sorsam alsam da içsem?

Günaydın kızlar :KK36:
Senin ve senin nezdinde kontrolü güzel geçen tüm annelerimizin gözü aydın olsun. Hamdolsun bebeklerinizin güzel haberlerini aldınız. Darısı doğuma inşallah 😊

Kandil akşam ama şimdiden herkesin kandili mübarek olsun. Böylece üç aylarda girmiş oluyor. Gebeliklerimizin son dönemi böyle mübarek bir vakte geldi hatta hemen hemen hepimiz üç aylar bitmeden doğum yapmış olacağız. Bu kıymetli vakitleri bol dua ile geçirelim inşallah . Evlatlarımız hayırla sağlıkla gelsinler dünyaya. Hayırlı iki cihanda göz aydınlığı evlatlar olsunlar. Evlatlarımızın soyundan nice güzel insanlar gelsin geçsin inşallah. ☺
teşekkürler canım benim inşallah rabbim evlatlarımızı sağlıcakla kucagimiza almak nasip etsin

oğlum 5 yaaş 3 aylık kızım 2.5 yaşında tatlım
amin kolaylıkla tamamalrız kalann zamanımizi inşallah . sanada Allah yardım etsin canım.

ah canım kardeşim bende yatıyorsun sandım.
d hayde iş güç için sana kolay gelsin sağlıkla bitsin sağlıkla kirlensin .
amin canım amin bu günlerden istifade ederiz bolca inşallah. sonunda güzel müjdelelerimizi alacağız , Allah mübarek eylesin.
oruç tutacaktım, dün gece karnıma sancı girdi. şimdi midemden sesler geliyor açlıktan nasip olmadı bana. Duası kabul olanlar hürmetine bizlerde bağışlanan kullardan oluruz inşallah .

gözün aydın kuzum , maşallah Size . ne toplamaya çıkacaksınız anlamadım :KK66:
şivlilik canım Konya'da geleneksel fener alayı ve şivlilik toplanarak çocuklarla beraber 3 ayların gelişini kutluyoruz gündüz çocuklar seviniyor bugün akşam da bizler dualarla inşallah kandil gecemizi geçiriyoruz

Bende 3 gündür sol ayak bileklerim topuğum eti yada kemiği çekiyor 10 da başlıyor aksamları gece de ara ara vuruyor. magnezyum eksikliğinden mi acaba? Dün gün içinde çiğ bademle kabak çekirdeği yedim içlerinde magnezyum varmış o iyi geldi de ilk defa ağrımadan uyudum . Gerçi çok da uyuyamıyorum ben yaaaa geceleri sürekli uyanıyorum...o_Oilaç olarak kullandığım vitaminlerde magnezyuma baktım günde 2 tablet içersem %80 ini karşılıyormuş ben 1 tane içiyorum %40 ını karşılıyor da yetmiyor demek ki? Sizce? Tek magnezyum takviyesi olan bir ilaç mı içmeyi doktora sorsam alsam da içsem?
Doktora sor da al canım benim doktorum vermiyor inatla ilaç bakalım nereye kadar

merhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı bebişim iyimiş kilosu suyu falan güzel dedi :dua: bugün 32+0 doktor beni zorunlu doğum iznine çıkardı erken doğum riskimiz olduğu için geçen haftalarda kanamam olduğu için :110: bugün ilk defa nst ye bağlandım 2 hafta sonraya tekrar kontrolümüz var

selam arkadaşlar bi sorum olacaktı. acaba içinizde vajinal ağrı sızı gibi zonklama gibi bi şey yaşayan var mı? sabahtan beri sol yanı ağrıyor. ama idrarda yanma gibi bi şey yok. sadece otururken ters bi hareket yaptığımda zonklama gibi ağrı hissediyorum. sebebi nedir bunun??

selam arkadaşlar bi sorum olacaktı. acaba içinizde vajinal ağrı sızı gibi zonklama gibi bi şey yaşayan var mı? sabahtan beri sol yanı ağrıyor. ama idrarda yanma gibi bi şey yok. sadece otururken ters bi hareket yaptığımda zonklama gibi ağrı hissediyorum. sebebi nedir bunun??
bende de oluyor canım bebek büyüdüğü ve rahime doğru inmeye başladığı için oluyor dedi doktor

merhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı bebişim iyimiş kilosu suyu falan güzel dedi :dua: bugün 32+0 doktor beni zorunlu doğum iznine çıkardı erken doğum riskimiz olduğu için geçen haftalarda kanamam olduğu için :110: bugün ilk defa nst ye bağlandım 2 hafta sonraya tekrar kontrolümüz var
Hakkınızda hayırlısı olsun canım en güzeli evde beklemen erken doğum riskin varsa

Benim doktorum özelde.Son 2 dir devlete gidiyorum dünyanın hapınız yazmış bana ya vitamin ,Demir,d vitamin damlası vs ben kullanmak istemiyorum artık tiksindim ya ilaçtan

karapisso karapisso
aaa çk güzel bir hareket çocuklar için özellikle. Allah mübarek eylesin tatlım... bu mübarek ayların hürmetine kalplerimizi yoluma çevirsin. merhametli iyi insanlar olmayı hak yolunda arzulu istekli olmayı nasip etsin.
leylunehar leylunehar hoşgeldin canım. şükürler olsun iyiyiz. bir taraflarımız ağrıya ağrıya geçiyor haftalar :D
bendede kramp girmeye başladı iki haftadır. magnezyum içmek lazım. inşallah iyi gelir.

Allah korusun hep iyi gelişsin zamanında gelsin yavrucuğun ❤

bu yediğin alternatiflerde zamanla ile yarar geç bile kaldık yemek içmek için. ağrıların için günde bir kase yoğurt içinede bir tatlı kaşığı kuru veya taze nane ekle. badem magnezyum sade soda iç. inşallah etkisini görürsün.
benimde kalça kemiği ağrıyor. yürümek bazen işkence gibi ev içlnde adımlama yapıyorum :(

Selamlar hepinize sağlık sohbetiniz keyfiniz iyidir inşallah...
Yazılanları takip ediyorum, ama yazasın gelmiyor pek keyfim yok güzel haberler alamıyorum bir türlü...
Hepinize güzel mutlu huzurlu günler kendinize iyi bakın...

Back