• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı sabahlar herkese:KK200:Bugün elazığda kar tatili vardı.İş, okul yook :KK76:oğluşumla evdeyiz.Kahvaltımızı yaptık..Günün geri kalanı da hepimiz için güzel geçsin inşallah.

ohhh ne güzel keyfiniz bol olsun tatlım daim olsun inşallah.
bizimde p tesi kar tatiliydi . eşim dün eve erken geldi. güzel geçti şükürler olsun.
Günaydınn hayırlı sabahlarr :))
Benim için gün erken başladı evi toparladım şimdi de oturdum kıpırdak oğluşumu dinliyorum:KK200::KK200: öğleden sonra mevlütümüz var oraya gideceğim inşallah sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz :))

hayırlı sabahlar. bende erkenciyim şükür. arkadaşıma oturmaya gideceğim kısır yapacağım şimdi. yavaş yavaş alışveriş yapıyorum , oğlumun arkadaşlarına kuran merasimi için hediyeler almamız lazım. bakıyorum neler alsam diye. gğzelgeçiupr sen nasılsın dahanneşer yapıyorsun bittimi alışverişler ❤
Hayırlı bı gün olsun hepimize. :))

aminnn amin canım. nasılsın ❤

bizimde p tesi kar tatiliydi . eşim dün eve erken geldi. güzel geçti şükürler olsun.

hayırlı sabahlar. bende erkenciyim şükür. arkadaşıma oturmaya gideceğim kısır yapacağım şimdi. yavaş yavaş alışveriş yapıyorum , oğlumun arkadaşlarına kuran merasimi için hediyeler almamız lazım. bakıyorum neler alsam diye. gğzelgeçiupr sen nasılsın dahanneşer yapıyorsun bittimi alışverişler ❤
Oh valla sen daha hamaratmışsın ne güzel :)))
Ben anca ev işlerini bitirdim şükür :)
Alılverişin büyük kısmı halloldu genel de bedenleri karışık aldım 0-3 3-6 hatta 12-18 tulum bile var :)) işte bebek arabamız kaldı onu da alacağız inşallah yavaş yavaş halloluyor :) Benim erken doğum riskim olduğu için 30 dan sonra çantamı da hazır edeyim diyorum öyle yani :))

A asitane161719 nasılsın bugün
Pisikedii Pisikedii iyimisin kuzum. ben bugun iyiyim mide bulantısı yok aman Allah'ım korusun. gitsin gelmesin inşallah.

Hamdolsun canım kaç gündür ilk kez bu gece güzel uyudum dinlendim :KK73:şimdi de kayinvalideme tülbent oyalıyorum hediye olarak :KK69: hava soğuk bugün bizim burada ama yavaş yavaş bahar geliyor hissettiriyor kendini. Bahar demek bebişlerimizin gelmesi demek inşallah :KK68:

Bugün kafa dağıtma günü desene :KK49: muhabbetiniz bol olsun inşallah canım keyifli güzel bir vakit geçirmeni dilerim :kk77::super:

Bugün kafa dağıtma günü desene :KK49: muhabbetiniz bol olsun inşallah canım keyifli güzel bir vakit geçirmeni dilerim :kk77::super:

ohhh ellerine kuvvet , evet kar keyfimizide aldık bahar gelebilir artık :halay:

evet bakalım nasıl gececek kafamı dağıtacağım bir ortam değil ama onda iki çocuk muhtemelen başka iki üç çocuklu daha gelecek derken kreş günü yapacağız :KK45:
:KK70::rolleyes:

ohhh ellerine kuvvet , evet kar keyfimizide aldık bahar gelebilir artık :halay:

evet bakalım nasıl gececek kafamı dağıtacağım bir ortam değil ama onda iki çocuk muhtemelen başka iki üç çocuklu daha gelecek derken kreş günü yapacağız :KK45:
:KK70::rolleyes:

Ay evet çocuklarla biraz zor oluyor ama onlarsız da hiç olmuyor :KK45: yakında daha da kalabalık olacaksın tek başına kreş açarsın artık :D

Ay evet çocuklarla biraz zor oluyor ama onlarsız da hiç olmuyor :KK45: yakında daha da kalabalık olacaksın tek başına kreş açarsın artık :KK70:

kız çok güldüm :D alemsin doğru söze ne hacet. birde sana yazarken kızım ayağını uzattı gözümün önüne çorabımı Giydir diye. çok güldüm ya. burak telefonu diyor hal dili ile :D

kız çok güldüm :KK70: alemsin doğru söze ne hacet. birde sana yazarken kızım ayağını uzattı gözümün önüne çorabımı Giydir diye. çok güldüm ya. burak telefonu diyor hal dili ile :KK70:

Şimdi bunları yapan yarın kardeşi doğunca neler etmez :D seni çok neşeli günler bekliyor sanırım :KK76:

Kızlar güzel günlerimiz olsun inşallah kaç gündür bakamıyorum inşallah herşey yolundadır :KK36:
Benim kızım iyileşti çok şükür atlattık bu hastalığı da Allah'ım beterinden esirgesin :dua:
Bende eklem ağrısı kramp çok yaşıyorum bu ara mide yanmasına sut iciyorum ama bu eklem ağrılarına napcam bilmiyorum Allah'ım nasip ederse az kaldı doğumdan sonra hepimiz eski sağlığımıza kavuşuruz insallah:KK37:

İdrar tahlilimde yine enfeksiyon çıkmış:S morelimbozuldu. o kadar da su içmeme rağmen . Günde 2 bucuk 3 litreye yakın su içiyorum. Hiç bir şikayetim de yok aslında idrarda yanma koku vs . Her ay rutin baktırıyorum. Siz de her ay idrar kan tahlili veriyor musunuz kızlar

Kızlar güzel günlerimiz olsun inşallah kaç gündür bakamıyorum inşallah herşey yolundadır :KK36:
Benim kızım iyileşti çok şükür atlattık bu hastalığı da Allah'ım beterinden esirgesin :dua:
Bende eklem ağrısı kramp çok yaşıyorum bu ara mide yanmasına sut iciyorum ama bu eklem ağrılarına napcam bilmiyorum Allah'ım nasip ederse az kaldı doğumdan sonra hepimiz eski sağlığımıza kavuşuruz insallah:KK37:
Magnezyum değerinize baktırın isterseniz kramp onun eksikliğinden olur. Benim de ağrılarım çoktu. Bir haftadır magnezyum alıyorum 2 gündür iyiyim dün baktırdım magnezyum sınırdaydı takviye aldığım halde demekki ağrıdığı zamanlar çok düşmüştü değerim.

Ne güzel haber canım kızın iyileşmiş Allah göstermesin bir daha Hoppa sana da sabır ve ağrılarına dayanma gücü versin. Neyse ki hepsi de güzel bir sebepten kaynaklanıyor. Kucağına alınca unutursun inşallah hepsini ;)

Back