Ve aleyküm selam Hoşgeldin yeniden göğüs pompasını doğumdan sonra almanı tavsiye ederim. İlk bebegimde biberon emzik göğüs pompası gibi gereçleri almamıştım lazım olmama ihtimali vardı çünkü. Daha sonra hepsine ihtiyaç duydum ve ihtiyacım oldukça aldım bir kaybım olmadi . Aventin manuel göğüs pompasını almıştım ben hem güzel hem de elektrikli olana göre daha uygun. İhtiyaç duyarsan ki inşallah gerek kalmaz ve de imkanın el verirse elektriklisini kullanmak daha kolay. Ama manuelden de memnun kaldım ben

Gebelikte idrar yolu enfeksiyonunun önüne geçmek çok da kolay olmuyor her zaman malesef. Bende enfeksiyon yok ama zemin var yani lökosit negatif çıkıyor ama idrarda olmaması gerektiği halde bakteri çıkıyor az da olsa. Çok su içiyordum bir ara dediğin gibi pek değişiklik olmadı bende ... Bu aralar onu da yapamıyorum . İnşallah bebişlerimiz bu durumdan etkilenmez

tatlım bence göğüs pompası lazım olursa alınır. ben ilk doğumumda kullandım. el ile pompalama işlemi yapılan bir aletti markasını hatırlamıyorum ama çok işime yaradu fiyatı gayet uygundu .bebedordu galiba. 2.de hiç kullanmadım gerek kalmadı.

hoşgeldin bu arada herşey yolundamı şimdi nasılsın?
çok geçmiş gitmiş olsun. tskrarından korusun Allahu tealâ. benimde kramp giriyor , düzenli sosa içmemiz lazım.

beni bayram bekliyor bayram. huni takacağım neşeden güzelliklerden innnşaAllah ❤❤❤❤❤

Rabbim evlatlarına sağlık sıhhat versin sana da öyle... Hunili günlerini bile özlersin yıllar sonra inşallah hele bir büyüsünler de biz kardeşlerimle bir araya gelince muhabbete doyamıyoruz anılarımız öyle çok ki .... Ama annemizi az delirtmedik küçükken

ooo hiç deme o günler ne güzeldi geçti çabucak sanki yaşanmamış yıllar

bizde aynıyız hele ben çene düşer

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin tatlım...

Bende de çıktı antibiyotik içmedim su içiyorum haftaya bakalım ne çıkacak

İnşallah canım magnezyum eksikliğine baktırmadim hiç doktorum ilaca da gerek duymadı inşallah bu ay sorarım

Bende her ay kan veriyorum canım geçen ay hem kanda hem idrar da enfeksiyon vardı benim idrar enfeksiyonu 3 aydır felan var da onun için antibiyotik kullanmadım doktor suyu çok içmemiş söyledi sadece ama geçen ay kanda enfeksiyon çıkınca o tehlikeli bı durummuş onun için kullandım antibiyotik bu ay da daha gitmedim bakalım hayırla sonuçlanır inşallah

Kızlar benim canım az pişmiş kayısı kıvamında yumurta istiyor ama az pişmiş yumurta be mayonez hamilelikte zararlıymış fikri olan var mı ?

hoşgeldin bu arada herşey yolundamı şimdi nasılsın?

çok geçmiş gitmiş olsun. tskrarından korusun Allahu tealâ. benimde kramp giriyor , düzenli sosa içmemiz lazım.
Yolunda cok şükür bir doktorun beni yanlış yönlendirmesi kızıma direk down tehsisi koymasi buna bana tekken soylemesi, benin üzüntüden nerdeyse bebegimi kaybetme aşamasına gelmem. Ama cok şükür atlattik. Kızım ve ben iyiyiz simdilik. Hepimizde olan agirli sancili şikayetlerimiz var. O iyi olsunda herseye deger. Sadece erken dogum riskinden dolayi biraz hazirliklari hizlandirdik.:) bende kendime gelir gelmez hemen burda aldim solugu:)

kızlar emzirme sütyenini nasıl almamız gerekir bedeni ? hamile kalmadan önce 75 b di şimdi 80 b. 80 c mi almalıyım süt dolunca büyüyormuş sanırım ???

Ne tatli anlattin :) insallah tek saglikla gelsin cumlemizinki... bilgiler için teşekkürler

Kızlar benim canım az pişmiş kayısı kıvamında yumurta istiyor ama az pişmiş yumurta be mayonez hamilelikte zararlıymış fikri olan var mı ?

ben yedim canım . sana bişey diyemem. organik yumurta olursa sorun olacağını sanmıyorum. gene karışmak istemem. ben rahat biriyim bu konularda. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…