- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
herkese selamlar. uzunca bir süre rahatsızlığım sebebiyle uzak kaldım. şükür iyyim.inş sizlerde iyisinizdir. çok şey yazılmış hepsini okuyamadım daha önce konuştuysanız affola. göğüs pompası alan varmı aranızda? gerekli mi? tavsiyesi olan varsa çok sevinirim :):)
İdrar tahlilimde yine enfeksiyon çıkmış:S morelimbozuldu. o kadar da su içmeme rağmen . Günde 2 bucuk 3 litreye yakın su içiyorum. Hiç bir şikayetim de yok aslında idrarda yanma koku vs . Her ay rutin baktırıyorum. Siz de her ay idrar kan tahlili veriyor musunuz kızlar
beni bayram bekliyor bayram. huni takacağım neşeden güzelliklerden innnşaAllah ❤❤❤❤❤Şimdi bunları yapan yarın kardeşi doğunca neler etmezseni çok neşeli günler bekliyor sanırım
tatlım bence göğüs pompası lazım olursa alınır. ben ilk doğumumda kullandım. el ile pompalama işlemi yapılan bir aletti markasını hatırlamıyorum ama çok işime yaradu fiyatı gayet uygundu .bebedordu galiba. 2.de hiç kullanmadım gerek kalmadı.herkese selamlar. uzunca bir süre rahatsızlığım sebebiyle uzak kaldım. şükür iyyim.inş sizlerde iyisinizdir. çok şey yazılmış hepsini okuyamadım daha önce konuştuysanız affola. göğüs pompası alan varmı aranızda? gerekli mi? tavsiyesi olan varsa çok sevinirim :):)
herkese selamlar. uzunca bir süre rahatsızlığım sebebiyle uzak kaldım. şükür iyyim.inş sizlerde iyisinizdir. çok şey yazılmış hepsini okuyamadım daha önce konuştuysanız affola. göğüs pompası alan varmı aranızda? gerekli mi? tavsiyesi olan varsa çok sevinirim :):)
çok geçmiş gitmiş olsun. tskrarından korusun Allahu tealâ. benimde kramp giriyor , düzenli sosa içmemiz lazım.Kızlar güzel günlerimiz olsun inşallah kaç gündür bakamıyorum inşallah herşey yolundadır
Benim kızım iyileşti çok şükür atlattık bu hastalığı da Allah'ım beterinden esirgesin
Bende eklem ağrısı kramp çok yaşıyorum bu ara mide yanmasına sut iciyorum ama bu eklem ağrılarına napcam bilmiyorum Allah'ım nasip ederse az kaldı doğumdan sonra hepimiz eski sağlığımıza kavuşuruz insallah
beni bayram bekliyor bayram. huni takacağım neşeden güzelliklerden innnşaAllah ❤❤❤❤❤
Rabbim evlatlarına sağlık sıhhat versin sana da öyle... Hunili günlerini bile özlersin yıllar sonra inşallah hele bir büyüsünler debiz kardeşlerimle bir araya gelince muhabbete doyamıyoruz anılarımız öyle çok ki .... Ama annemizi az delirtmedik küçükken
Bende de çıktı antibiyotik içmedim su içiyorum haftaya bakalım ne çıkacakİdrar tahlilimde yine enfeksiyon çıkmış:S morelimbozuldu. o kadar da su içmeme rağmen . Günde 2 bucuk 3 litreye yakın su içiyorum. Hiç bir şikayetim de yok aslında idrarda yanma koku vs . Her ay rutin baktırıyorum. Siz de her ay idrar kan tahlili veriyor musunuz kızlar
Magnezyum değerinize baktırın isterseniz kramp onun eksikliğinden olur. Benim de ağrılarım çoktu. Bir haftadır magnezyum alıyorum 2 gündür iyiyim dün baktırdım magnezyum sınırdaydı takviye aldığım halde demekki ağrıdığı zamanlar çok düşmüştü değerim.
Ne güzel haber canım kızın iyileşmiş Allah göstermesin bir dahasana da sabır ve ağrılarına dayanma gücü versin. Neyse ki hepsi de güzel bir sebepten kaynaklanıyor. Kucağına alınca unutursun inşallah hepsini
Bende her ay kan veriyorum canım geçen ay hem kanda hem idrar da enfeksiyon vardı benim idrar enfeksiyonu 3 aydır felan var da onun için antibiyotik kullanmadım doktor suyu çok içmemiş söyledi sadece ama geçen ay kanda enfeksiyon çıkınca o tehlikeli bı durummuş onun için kullandım antibiyotik bu ay da daha gitmedim bakalım hayırla sonuçlanır inşallahİdrar tahlilimde yine enfeksiyon çıkmış:S morelimbozuldu. o kadar da su içmeme rağmen . Günde 2 bucuk 3 litreye yakın su içiyorum. Hiç bir şikayetim de yok aslında idrarda yanma koku vs . Her ay rutin baktırıyorum. Siz de her ay idrar kan tahlili veriyor musunuz kızlar
Yolunda cok şükür bir doktorun beni yanlış yönlendirmesi kızıma direk down tehsisi koymasi buna bana tekken soylemesi, benin üzüntüden nerdeyse bebegimi kaybetme aşamasına gelmem. Ama cok şükür atlattik. Kızım ve ben iyiyiz simdilik. Hepimizde olan agirli sancili şikayetlerimiz var. O iyi olsunda herseye deger. Sadece erken dogum riskinden dolayi biraz hazirliklari hizlandirdik.:) bende kendime gelir gelmez hemen burda aldim solugu:)hoşgeldin bu arada herşey yolundamı şimdi nasılsın?
çok geçmiş gitmiş olsun. tskrarından korusun Allahu tealâ. benimde kramp giriyor , düzenli sosa içmemiz lazım.
Yüksek çıkınca endokrinoloji yazdı o gün aldim. kendi cihazımla takip ediyorumEtkilemiş olabilirler canım, sen şekerini kontrol etmeye devam et. Ben de şeker ölçüm cihazı almak ıstıyorum takip için, kendi cıhazınla mı ölçüyorsun canım?
Ne tatli anlattin :) insallah tek saglikla gelsin cumlemizinki... bilgiler için teşekkürlerH Happinesss26
Tatlım kendin için iki takım pijama kirlenirse diye iki takım almakta fayda var.
bir gecelik bir sabahlık .
ben sancı çekerken odamda gecelik kullandım.
gece pedi
3 takım atlet ve alt .
kalın çorap
bebek için yeni doğan iki takım bir tulum battaniyesi, çorabı Vs.
bebek bezi veriyor hastane ama her türlü ihtimale karşı almakta fayda var. bazi hastaneler ped bile veriyor. bazısı vermiyor. mama ezik biberon ben bunların hiçbirini almıyorum. bebek doğduktan sonra duruma göre alınır bana göre. çünkü tecrübem var. emzirme hususunda. direk bebeği koynuma alıyorum ben. bırakmam o soğuk bebek yatağına. O zman ağlamaz sesi çıkmaz emer uyur , emzik biberon mamaya gerek kalmaz inşallah.
Allah sağlıkla yaşamayı nasip etsin hepimize bu en güzel duygulu günleri...
isteyen bekleyen bütün ailelere nasip etsin yaşatsın.
benim iki doğumumun sonunda çok yoruldum. uyu dinlen dediler hep. ama bebeğime bakıp bakıp kalbim çarptı, heyecandan uyuyamadım ki, hele ilk gece ilk hafta. nasıl bir heyecan anlatamam. (acısını ağrısını anlatmak istemiyorum hep güzellikleriyle düşünmek odaklanmak istiyorum )
tekrarını nasip etsin yüce Rabbim ❤❤❤
Kızlar benim canım az pişmiş kayısı kıvamında yumurta istiyor ama az pişmiş yumurta be mayonez hamilelikte zararlıymış fikri olan var mı ?
Ne tatli anlattin :) insallah tek saglikla gelsin cumlemizinki... bilgiler için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?