• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayırlı olsun canım benim allah kucağımıza almayı nasip etsin
Teşekkür ederim. Amin inşallah. :nazar::nazar::nazar:
Mide bulantılarınız nasıl? Ben 5 dk rahat nefes alamıyorum. Doktor bugün folik ilacımı değiştirdi. İçinde zencefil olan bir folik yazdı. Bir de reflü olmuşum :kusmuk:Sanki bugün daha rahatım ama bakalım.

Mide bulantılarınız nasıl? Ben 5 dk rahat nefes alamıyorum. Doktor bugün folik ilacımı değiştirdi. İçinde zencefil olan bir folik yazdı. Bir de reflü olmuşum :kusmuk:Sanki bugün daha rahatım ama bakalım.
Benim 2 gündür vardı canım ama bugün daha rahatım şükür. Yemek yerken çok oluyor.

ben dün yaptırdım canım yarın yarın büyük ihtimalle çıkacak daha çıkmadı sonucum sende yaptırdın galiba sonucun nasıl

Toksoplazma lgm 0,03
Anti Rubella lgm 0,08
CMV lgm 0,03
Aslında doktorum Rubella lgg istedi kan verdiğim yerdeki kız hata yapıp onuda lgm girmiş, yarın yine kan vericem:( bunlardan da anlamıyorum hicbisey

resim gönder istersen canım bende bir baakayım halamda gebeliğinde yapıldığı için biliyorum

Toksoplazma lgm 0,03
Anti Rubella lgm 0,08
CMV lgm 0,03
Aslında doktorum Rubella lgg istedi kan verdiğim yerdeki kız hata yapıp onuda lgm girmiş, yarın yine kan vericem:( bunlardan da anlamıyorum hiçbir şey ,

bende koku hassasiyeti çok yüksek canım ara ara bulantı oluyor ama kusma yok bulantıda değişik

Toksoplazma lgm 0,03
Anti Rubella lgm 0,08
CMV lgm 0,03
Aslında doktorum Rubella lgg istedi kan verdiğim yerdeki kız hata yapıp onuda lgm girmiş, yarın yine kan vericem:KK43: bunlardan da anlamıyorum hiçbir şey ,
değişikmiş canım benim halamda mesela hem ıgm hemde ıgg olarak yorumlamıştı ikili karşılaştırmıştı

Kızlar sağlık ocağında gebelik kaydı yaptırdım, ebe hemşire ilgileniyor zaten,toksoplazma,Rubella dışındaki tüm tahlillerimi orada yaptırdım bugün. İkili üçlü test vs gebelik süresince her detayı tek tek anlatti hemşire, çok ilgilendi rakiplerini yapicagini kontrollere cagiracagini söyledi, okadar samimi içten yaklastiki sanki çok iyi bir özel hastanedeymisim gibi hissettim,vay beni dedim, böyle güzel insanlar iyiki varlar, :)

Back