Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Teşekkür ederim. Amin inşallah.
Mide bulantılarınız nasıl? Ben 5 dk rahat nefes alamıyorum. Doktor bugün folik ilacımı değiştirdi. İçinde zencefil olan bir folik yazdı. Bir de reflü olmuşum Sanki bugün daha rahatım ama bakalım.
Mide bulantılarınız nasıl? Ben 5 dk rahat nefes alamıyorum. Doktor bugün folik ilacımı değiştirdi. İçinde zencefil olan bir folik yazdı. Bir de reflü olmuşum Sanki bugün daha rahatım ama bakalım.
Toksoplazma lgm 0,03
Anti Rubella lgm 0,08
CMV lgm 0,03
Aslında doktorum Rubella lgg istedi kan verdiğim yerdeki kız hata yapıp onuda lgm girmiş, yarın yine kan vericem bunlardan da anlamıyorum hicbisey
Toksoplazma lgm 0,03
Anti Rubella lgm 0,08
CMV lgm 0,03
Aslında doktorum Rubella lgg istedi kan verdiğim yerdeki kız hata yapıp onuda lgm girmiş, yarın yine kan vericem bunlardan da anlamıyorum hiçbir şey ,
canım benden buradaki bütün kan değerlerini istedi doktor allaha şükür bütün test sonuçlarım güzel çıktı doktor iyi dedi bi son 3 lü toxoplazma rubella ve cmv kaldı onlarda yarın çıkacak sonuçları
Aynen bende de öyle. Kusma yok ama sürekli garip bir bulantı ve mide yanması. İştahımda bir azalma yok zaten. Sadece sürekli rahatsızım bulantıdan hep elim ağzımda.
Toksoplazma lgm 0,03
Anti Rubella lgm 0,08
CMV lgm 0,03
Aslında doktorum Rubella lgg istedi kan verdiğim yerdeki kız hata yapıp onuda lgm girmiş, yarın yine kan vericem bunlardan da anlamıyorum hiçbir şey ,
Kızlar sağlık ocağında gebelik kaydı yaptırdım, ebe hemşire ilgileniyor zaten,toksoplazma,Rubella dışındaki tüm tahlillerimi orada yaptırdım bugün. İkili üçlü test vs gebelik süresince her detayı tek tek anlatti hemşire, çok ilgilendi rakiplerini yapicagini kontrollere cagiracagini söyledi, okadar samimi içten yaklastiki sanki çok iyi bir özel hastanedeymisim gibi hissettim,vay beni dedim, böyle güzel insanlar iyiki varlar, :)
Aynen bende de öyle. Kusma yok ama sürekli garip bir bulantı ve mide yanması. İştahımda bir azalma yok zaten. Sadece sürekli rahatsızım bulantıdan hep elim ağzımda.