Hayırlı olsun, benim arkadas cevrem ve ailem biliyo, yani sürekli soruyorlar sorunca da yok diyemiyorum:) bilsinler de dua ederler hem iyi olur:)
Kese gordunuzmu
Teşekkür ederim, henüz gidemedim doktora, 6 hafta dolunca gideceğim hem belki kalp atışınıda duyarım. SiZ görebildiniz mi keseyi? ben ilk üç ay söylememeyi düşünüyorum, bakalım becerebilirsek,
İçim acıdı çocuğa ya bende geçen halamdayken halamın kızıda vardı 3 çocuğuyla en küçüğü iki yaşındakinin odada bezini değiştirmeye çalışıyo çocuk istemiyo diye pat pat vurdu çocuğa bağıra bağıra
hızlıca okudum kızlar keseler görünmüş gözünüz aydin daha bekleyenler var sabirsizlar var (= bende bugun gittim kese gözüktü ama kasık agrim ve lekenmelerim var 5 iğne proestan ve vajinal hapini kullanicam boş gebelik veya düşük tiski olabilir dedi baya moralim bozuldu 5+0 dayim buarada
Benimde sadece eşim bide çok yakın yediğimiz içtiğimiz 4 arkadaşım biliyor kalp atışını duymadan kimseye duyurmak istemiyorum bu sene etrafımda o kadar çok arkadaşımın bebeğinin kalbi atmadığı için kürtaj oldu ki böyle bi durum başıma gelirse diye düşünüyorum Rabbim korusun bütün hamileleri çocuk bağırma konusuna geleyim bazıları abartıyo karşısındakinin çocuk olduğunu unutuyo ama ben kendimden örnek vereyim yeğenlerime 1 kere bağırmış insan değilim ama kızım 2 buçuk yasında bir melek huyu iyi çok şükür ama buna rağmen bazen sesim yükseliyo gün boyu senin üstünde ilgi ve naz bekliyo bazen insanın saatine tutmuyo sonra pişman oluyosun o ayrı konu
hızlıca okudum kızlar keseler görünmüş gözünüz aydin daha bekleyenler var sabirsizlar var (= bende bugun gittim kese gözüktü ama kasık agrim ve lekenmelerim var 5 iğne proestan ve vajinal hapini kullanicam boş gebelik veya düşük tiski olabilir dedi baya moralim bozuldu 5+0 dayim buarada
Canım inş iğnelerle riski atlatirsin,ben boş gebelik olduğunu düşünmüyorum öyle hissettim,zaten düşük riskini de iğne ilaçla ortadan kaldirabiliyisun, içini ferah tut ,Allah gonlundekini nasip etsin
Canım inş iğnelerle riski atlatirsin,ben boş gebelik olduğunu düşünmüyorum öyle hissettim,zaten düşük riskini de iğne ilaçla ortadan kaldirabiliyisun, içini ferah tut ,Allah gonlundekini nasip etsin
Ben 4+2 deyim ama tam olarak hamilelik belirtisi yok bı bazen kasık ağrısı oluyor gouslerimde ağrı var bide kokulara hassasiyet bir iki kerede bulantı oldu okadar acaba bende veya gebeliktemi sorun var sürekli kafamda yada daha erken mi. Normalmi anlayamadım.
Ben 4+2 deyim ama tam olarak hamilelik belirtisi yok bı bazen kasık ağrısı oluyor gouslerimde ağrı var bide kokulara hassasiyet bir iki kerede bulantı oldu okadar acaba bende veya gebeliktemi sorun var sürekli kafamda yada daha erken mi. Normalmi anlayamadım.
Görürsün canım ,buraya da yazarsın yarın gördüm diye inşallah:)
Allah isteyen, bir bebeğin sorumluluğunu layığıyla yerine getirecek hakeden herkese nasip etsin inşallah:)
2 kere beta bakıldı bidaha bakilmadi en son 460ti yarin gidicem ister sanırım bi test daha..senin nezaman anlaşıldı boş gebelik olduğu kanaman ve lekenmelrinmi vardi
2 kere beta bakıldı bidaha bakilmadi en son 460ti yarin gidicem ister sanırım bi test daha..senin nezaman anlaşıldı boş gebelik olduğu kanaman ve lekenmelrinmi vardi
keseyi hic gormedenmi tahmin etti benim agri ve lekenmeden dolayi oyle dedi cok moralimi bozdu 5+0 da buna karar vermek erken gibi yarin bnde beta yaptirayim bidaha
keseyi hic gormedenmi tahmin etti benim agri ve lekenmeden dolayi oyle dedi cok moralimi bozdu 5+0 da buna karar vermek erken gibi yarin bnde beta yaptirayim bidaha
Sen bi 6.haftaya gir hele ondan sonra bol bol belirti konuşuruzBende 5. haftaya kadar diyordum oh ne guzel belirtisiz bulantisiz oldu diye .Ama o da ne 6 ya girdik aman tanrim