Günaydın kızlar. Bugün kendimi biraz daha iyi hissediyor gibiyim. 2 numara oğlum tahta kalemiyle halıyı güzelce çizmiş
Haftaya mecburen enerjik başladım
1 numara oğlum anne çok çok yemek ye ve karnında kız kardeşim büyüsün dedi. Sonra ne olacak deyince amacı belli oldu..2 ve 3 numara birlikte oynayacak o da babasıyla bilgisayarda oyun oynayacakmış
Günaydın kızlar. Bugün kendimi biraz daha iyi hissediyor gibiyim. 2 numara oğlum tahta kalemiyle halıyı güzelce çizmiş
Haftaya mecburen enerjik başladım
1 numara oğlum anne çok çok yemek ye ve karnında kız kardeşim büyüsün dedi. Sonra ne olacak deyince amacı belli oldu..2 ve 3 numara birlikte oynayacak o da babasıyla bilgisayarda oyun oynayacakmış
Güldürdü beni 1 numaran ben de kendimi çok şükür daha iyi hissediyorum iki gündür. Benim oğlan da cırcır olmuş gece gündüz üst degistiriyoruz komple koku hassasiyetim nedeniyle arada soluğu lavaboda alıyorum ama sağlık olsun. Allah tüm evlatlara sağlık afiyet versin. Hem icerdekilere hem dışarıdakilere
Günaydın kızlar..
Herkese iyi haftalar diliyorum.
Bugün doktor kontrolü olanlar güzel haberlerle dönerler inşallah.
Son iki gündür bana birşeyler oldu.
Midem bulanmayan ben iki gündür kusuyorum. Kokulardan midem bulanıyor.
Milletin bulantısı geçiyor benim ki yeni başlıyor
Sağlık ocağına gittim geldim kızlar
Çok tatlı bir hemşire vardı
Kaydımı yaptı
Ben kontrol zamanlarında sizi çağıracağım dedi
Devit verdi
İlerleyen haftalarda kanına tekrar bakalım dedi
Hepatit b aşısıni da artık doğumdan sonra konuşuruz şu an yapamayız zaten dedi
Grip aşısını da sormadım
İyi ki gitmişim
Güne pozitif enerji ile başlamış oldum
Eevet canım yaa. Haftama göre bende böyle takip ediyorum. :)))) bu hafta da kendi bebişimi görücem kısmetse. Geçen hafta gittiğimde video çektim ona bakıp duruyorum :)
Günaydın kızlar:) Dün kızıma sordum ne hissediyorsun diye 5.5 yaşında ben kız istiyorum ama erkek olacakmış gibi hissediyorum dedi kuzucuğum:) haftaya cuma kontrolüm var bakalım:)
Görürsün canım merak etme ben 8+1 de gittiğimde minik minik el kol hareketleri yapıyodu 10+1 de gittiğimde takla arıyordu resmen tosba. İlk yan duruyodu sonra bize döndü sonradan bide sırtını döndü kalp atışını zor dinledik maşallah hareketinden
Merhaba Kızlar :)
Bugün benim halsizlikte üstüme yok :)
Ağzımda da boğazımdan gelen acı bir tat var.
Ayaklarımı üşütmüşüm hemen idrar yolum azdı aman ha kızlar bu sene kış sanki bana çok soğuk geçiçekmiş gibi geliyor.
Çok dikkat edelim.
Günaydın kızlar..
Herkese iyi haftalar diliyorum.
Bugün doktor kontrolü olanlar güzel haberlerle dönerler inşallah.
Son iki gündür bana birşeyler oldu.
Midem bulanmayan ben iki gündür kusuyorum. Kokulardan midem bulanıyor.
Milletin bulantısı geçiyor benim ki yeni başlıyor
Merhaba Kızlar :)
Bugün benim halsizlikte üstüme yok :)
Ağzımda da boğazımdan gelen acı bir tat var.
Ayaklarımı üşütmüşüm hemen idrar yolum azdı aman ha kızlar bu sene kış sanki bana çok soğuk geçiçekmiş gibi geliyor.
Çok dikkat edelim.
Geçmiş olsun canım.
Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonları önemlidir. İdrar da yanma falan varsa muhakkak dr görünün.
Geçen kış ılıman geçti bencede bu kış soğuk olacak..
Geçmiş olsun canım.
Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonları önemlidir. İdrar da yanma falan varsa muhakkak dr görünün.
Geçen kış ılıman geçti bencede bu kış soğuk olacak..
Kızlar bende en son 3 ekimde gitmiştim kasimin 1 ı gibi 2li tarama için gidecektim ama haftaya bi gitsem mi ki bilemedim kafama göte de Dr. Bulamadım napıcam bilemedim