- 25 Mart 2012
- 4.213
- 4.389
- 448
Doktorum bu testi bana da anlatmıştı. Aynısı mı yine tam bilemiyorum. Senden kan alıyorlar ve bebeğin kromozomlarına bakıyorlar ama sadece 8 kromozom mu Ne taranabiliyormuş sanırım. Bana da 1000 dolar fiyat söylemişti. Ama benim tüp bebek embriyoda taramaya gidip sağlıklı gelen konduğu için tercih etmedim. 11-14 haftalarda da ayrıntılı ultrason oluyomuş sanırım onu yaptıracam Allah korusun fiziksel bişey varsa diye.O test ile diğer tüm testlerle uğraşmadan sonuca ulasiyorsun. İmkanın varsa yaptır bence, bende pazartesi doktorla gorusucem bu testi sorucam eşimle acaba ikili falan ugrasmasak direkt bunu yaptirsak diye konuşmuştuk. Doktora danisicaz öncelikle, eğer tereddütlerim varsa imkaninda varsa yaptır kafan rahatlasin. 400 dolar 2500 falan mı yapıyor tam bilemiyorum ama ikili üçlü falan yaptırınca da hepsini bu kadar paraya geliyo.ama ben daha pahalı diye duymuştum. Bir arkadaşım hamile kalınca testlerle uğraşamam deyip kanını yurt dışına yollamıştı %100 sonuç geliyo dedi.ama 400 dolar falan değildi çok pahalıydı.ayni testler mi acaba. Ne kadar çok var değişik değişik testler