• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar merhaba nasılsınız, testi yaptırdım kan testi sonucu sonra çıkacak, ama burun çıkıntısı, ense kalınlığı, organları fiziki yapısı herşey çok güzel cikti, testte Allah'ın izniyle güzel çıkacak için çok rahat bu anlamda. Bu güzel haberler bana yetti, elleri gözlerinin üstünde sanki yüzünü kapatiyordu, 9. Hafta kontrolüne göre daha sakindi yavrum. Bende aşırı halsiz gittim doktora vücudum halsizdi. Cinsiyet öğrenmeye giderken çikolata yiyip enerjik gitcem :)
Darısı başınıza kızlar,Allah burada bulunan herkesin yavrusuna sağlık versin, sizlerle birlikte benimde yavruma. Onun kalp atışını duymak harikaydı Allah'ıma şükürler olsun.
Hadi gözünaydın canım :KK68: kan testinde çok güzel çıkacaktır Allahın izniyle inş.

kızlar size bugün yazdım ya bebişime dair birşey hissetmiyorum. bu sabah ve öğlen çok minik birşeyler hissettim. gaz değil eminim. sizler de varmı bşeyler.
KEVOK KEVOK erkek ismi ne kızda neler düşünüyorsun.

Doktora cinsiyeti sordum , 11 haftada bazılarına söylemiş erkek olanları , bana sizinki %50 %50 dedi. Çıkıntı var ama bu kadar çıkıntı kızda da oluyo erkekte de. Sizinkine bişey diyemiyorum şuan dedi.cikinti sanırım erkek diyebileceği kadar net değildi, ama kız da diyemedi , ultrason fotosun da da belli değil:)

Doktora cinsiyeti sordum , 11 haftada bazılarına söylemiş erkek olanları , bana sizinki %50 %50 dedi. Çıkıntı var ama bu kadar çıkıntı kızda da oluyo erkekte de. Sizinkine bişey diyemiyorum şuan dedi.cikinti sanırım erkek diyebileceği kadar net değildi, ama kız da diyemedi , ultrason fotosun da da belli değil:)
Canım ikili testinin güzel geçmesine çok sevindim. Inşallah sonuçlar da iyi gelir. Demek cinsiyet için daha erken hayırlısı olsun inşallah sen kız mı istiyordun

kızlar bende öyle bir kabızlık varki Allâh kimselere vermesin. rahim ağrısı sızısı hiç hissetmiyorum, oluyorsada gaz bağırsak ağsırından bilemiyorum . Allâh iyi etsin
. mide bulantısı baş dönmesi ağrısı derken geçiyor günler . sizler nasılsınız.
Canım çok geçmiş olsun. Yemene içmene çok dikkat et. Ben ilk haftalar kabızlıktan acile gittim. Tam 3 lavman verdiler ölüyordum. Doktor bana Duphalac verdi kardeşimde önermişti doğumdan sonra almış. Günde 3 öğün şimdi daha rahatım.
Ve en önemlisi laktozsuz süt ve süt ürünleri tüket.

Kaç haftalık sizin ki
12. ci haftaya giriyorum bu hafta :)

kızlar bende öyle bir kabızlık varki Allâh kimselere vermesin. rahim ağrısı sızısı hiç hissetmiyorum, oluyorsada gaz bağırsak ağsırından bilemiyorum . Allâh iyi etsin
Geçmiş olsun canım çok dikkat et :(
Ben yine ishalim ama ondan öncesi fena kabızlık yaşamıştım bide şişkinlik yapıyor cidden :KK43:

Bazıları hiç göstermiyomuş bebeişler gizliyorlarmış hayırlısı olsun canım :)

Merhaba kızlar bende gittim bugün kontrole normalde devlete randevu almıştım gitmişken kendi doktorum da yaptirdim ikili testi. Burnu ensesi güzel dedi çok şükür hareketlerini de gördüm. Insallah cumaya da kan testi sonuçlarını alacağım

Canım ikili testinin güzel geçmesine çok sevindim. Inşallah sonuçlar da iyi gelir. Demek cinsiyet için daha erken hayırlısı olsun inşallah sen kız mı istiyordun

Sağlıklı olmasını istiyorum. Hayırlısı diyorum:) kız çocuklarını çok severim,ama oğlum olursa onu daha da çok severim,canımın bir parçası çünkü:)

Merhaba kızlar bende gittim bugün kontrole normalde devlete randevu almıştım gitmişken kendi doktorum da yaptirdim ikili testi. Burnu ensesi güzel dedi çok şükür hareketlerini de gördüm. Insallah cumaya da kan testi sonuçlarını alacağım

İnş tüm testleri çok çok iyi çıkar canim

Görümcelerimin totemlerine göre kabız olunca erkek göz çevresinde kararma olunca kız oluyormuş :KK51:

Canm senin adına çok sevindim benim bulantılarım tiksinmelerim hala devam ve azalma yok hatta dün çok berbatti inşallah azalır .ama azalani duyunca çok seviniyorm

Ayy inşallah seninkiler de bulantısı olan diğer arkadaşların da azalır canım insanın hayat enerjisi azalıyo resmen

Kızlar bir de bir şey sorucam hurma çok faydalı bi yiyecek ama günde bir tane yesek zararlı olur mu? Nar da çok faydalı ama onunla ilgili de hurafe mi gerçek mi bilmiyorum olumsuz yorumlar okudum sizler ne düşünüyorsunuz yiyo musunuz bunları?

Merhaba kızlar herkese 4 haftadır süren bulantım galiba yavaş yavaş azalıyo. Kokulara hala hassasım ama yemeklerden iğrenmem azaldı. Daha çeşitli yiyebilmeye başladım allahıma şükürler olsun. :bicak:Sizlerin bulantıları nasıl? Bebeğimi çok merak ediyorum. Hareket ederken hiç görmedim. Kontrolüm de cuma günü. İnşallah sizinkiler gibi kıpır kıpır görürüm minnoşumu.:emir_bebek::KK200: Bir de bu cinsiyetle ilgili acaba genel olarak kız annelerinin mi daha çok bulantısı oluyo. Çevremde birçok erkek annesi arkadaşım var. Hiçbirinin hamileliğinde böyle solduğunu hatırlamıyorum :KK43:
2 erkek anası olarak durum bildiriyorum. ○♤♤~{ Bulantı kusma mide yanması-ekşimesi ne ararsan var. Hatta ilk ikisinde düşüp bayılıyordum. Ilk zamanlarda kabız oldum.

İyi akşamlar kızlar.
Ben bir kaç gündür iyiydim lekelenmem yoktu bu akşam üstü yine başladı :(
Ne yapacağım ben bu şekilde ya. Progestan kullanıyorum dikkat ediyorum. Bugün tek yaptığım iş süpürgeyi açtım iki odayı çektim. :( yarın kontrolüm var. Dua edin bebeğime bir şey olmasın lütfen.
Bu arada bugün 9+1 olduk çok şükür.
Herhangi bir ağrım yok ama bu lekeler moralimi bozuyor ya :( :( :(

Back