Sen sağdan mi soldan mi yumurtladin biliyormusun, sol kız diyorlar,kuzenim tedaviyle hamile kaldı doktor sol yumurtalıktan almisti yumurtayı kız olacak demişti, kızı oldu, ben pek anlamıyorum tabi
Nerden yumurtladığımı bilmiyorum canım bana doktorlar senin çocuğun olmaz yada çok zor olur dediler umudu bıraktığım yarım yamalak ilişki olan ay oldu bebek. Bir umut hayıt tohumlu çay içmiştim oda bitki çaylarını çok sevdiğim içindi olacağını hiç düşünmemiştim ama hep sağ tarafım ağrıdı benim halada kasılmalar orada. En sonki usgye kadar bebeğin kafası soldaydı bu sefer sağdaydı

Canim bende kilolu hamile kaldim 70 kgdim drum.hemen diyetisyene yolladi beni.bence uzuluyorsan git sende daha kontrollu kilo alirsin.dogumdan sonrada devam.edersincabuk kilo verirsin

maşallah sana kuzum maşallah. benim 3.ve bu kadar zor bir gebelik yaşamadım. inşallah sağ salim geçer bu günler. hemen hareketleri hissetmek istiyorum rüyalarıma giriyor.
Allah yardımcın olsun canım. Ben ilk gebeliğimde de rahattım. Bulantı falan yoktu. Bizde ailece böyle:) Sadece çok miskinim. Hiç iş yapasım yok. Ama gwl gör sabah bi başlıyo koşturma akşama kadar. Ev işi yemek çocuk çalışma hayatı pertim çıkıyo..

Canım o nub teorisi 12. hafta kontrolünde oluyor bi tek. Çıkıntı o haftalarda belli oluyor.

Y
Yok canım regl gibi deil leke gibi yani okdr az ki ondan sordum

Ya kizlar bende bir takvim var ama yani sebepte mak istemem mardinden geldi baya bi yuzyillik birsey yani yasinizi ve hangi ay hamile kaldiginizi soyleyin bakim bi bakalim dogrumu cikicak.cin takvimi rus takvimi gibi degil

Ya kizlar bende bir takvim var ama yani sebepte mak istemem mardinden geldi baya bi yuzyillik birsey yani yasinizi ve hangi ay hamile kaldiginizi soyleyin bakim bi bakalim dogrumu cikicak.cin takvimi rus takvimi gibi degil
Bir arkadasimiza ci siyetini soylemisti dru yasini ve hamile kaldigi ayi soylerse bakalim dogrumu takvim.bu zamana kadar kimsede es gecmemis hata vermemis.hata olanlsr ya yasini yanlis.biliyormus ya da ayini sasirmislar oyleymis

Sürpriz olmuş sana :)
USG kağıdında karşımıza aldığımızda sağ taraf sol taraf bakmamız gereken gibi dimi. Bazen karşıdan sağ deriz ama solumuzdadir ya hani. Doktorun ekranında sağ olarak görünüyorsa sağ tarafımızmi oluyor yani.

Bir arkadasimiza ci siyetini soylemisti dru yasini ve hamile kaldigi ayi soylerse bakalim dogrumu takvim.bu zamana kadar kimsede es gecmemis hata vermemis.hata olanlsr ya yasini yanlis.biliyormus ya da ayini sasirmislar oyleymis

Ben 1985 33 yaş Ağustos ta hamile kaldım :) bu arada cinsiyet söylenen kişi ben değilim,benimki sırf merak:)

Merhaba
Bende de demir eksikligi var ben gebeligimin basindan beri decavit kullaniyordum doktorum Mom Vital Plus a gec dedi demir eksikligi icin..ben ikili test yaptiracagim ayrica ense kalinligi olculecekmis

Doktor senin ayna görüntün oluyor canım yani ona göre sağ senin solun. Usg kağıdını karnına tutarsan daha doğru olur yani. Ama sana dönük değil karşıya dönük hali. Ay anlatabildim mi acep

Canım o nub teorisi 12. hafta kontrolünde oluyor bi tek. Çıkıntı o haftalarda belli oluyor.
2 hafta daha sabredelim o zaman randevum o zaman :))

Yaşım 27 Ağustos ayında kaldım

Bana da bakar misin canım merak ettim yaş 26 ağustosta hamile kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…