Kizlar mrb arada kapinizi calmak isterim. Aslinda ben nisan annesiyim. 29 nisan di tahmini dogum tarihim. Gec dollenmem oldugunu bugun ogrendim ve dr tahmini dogm tarihimin 7 mayis oldugunu soyledi. Fakat sezryen olacagim icin gene nisan ayi sonu dogum yapmam gerekicek.ama sizlerle akranim. Su an 10+0 im kizlar bebeğim 3 cm sizlerle paylasmak istedim. Umarim sizlerin de bebisleri cok sagliklidir bu arada 2. Gebeligim 22 aylik bir tatli cadim var
Kızlar biz geldik şükür çok iyi kuzu
Kanama alanlarım duruyormuş 1 ay heyet raporu verdi. Tuvalet yemek dışında herşey yasak. Hem corasprin hem iğne kullanıyodum kan sulandırıcı için corasprini bıraktırdı. Şimdi detaylı ultrason için randevu alıcaz.
Bugün kendimi çok yorgun hissediyorum.
Oğlum bütün gece ateşliydi. Sabahladık başında. Şurubunu içirip okula göndermek zorunda kaldım. Çalışan anne olmak çok zor
Günaydın Kızlar. Nasılsınız ?
Benim mide bulantılarım yoğunlaştı, uyku hali var. Ağzımın tadı hiç yok . iğrenç bir tat var. Bu akşam yada yarın kısmetse kontrole gideceğim. Daha testlerimi de yaptırmadım. Bu hafta yaptıracağım. Her şey gönlümüzce olsun.
Aslında anlamaya çalışımak lazım. O doktor polikliniği bitirip servis nöbetine gidiyor olabilir (min 32 saat) nöbeti yoksa bile gitmek zorunda vizit yapacak. Sistem böyle emek var karşılık yok yorgunluktan ertesi gün düşünüyor musun farkında bile olmuyorsun sadece işini yapıyorsun (mesela bizde gece nöbetine ödeme yapılmıyor) sağlık çalışanlarını da anlamaya çalışmak lazım kısaca en azından büyük şehirdeki devlet hastanelerinden çok büyük beklentileriniz olmasın. ben riskli gebe olduğum için mecburum kendi canım için yoksa inan maddi durum bu devirde on bin kazanmıyorsan tırtsındır
Orası öyle ama bi insan işini severek yapmalı yani en ufak bi dikkat dağınıklığı insanların hayatlarına mal olabiliyor bu İnsan sağlığı önemsiz bi şey değil aynı hastanede farklı doktor gayet iyi ilgilenirken bi diğeri bitsede gitsek modunda
İlaç kesinlikle sakıncalı değil tamamen sentetik tiroid hormonu bebeklerin tiroidi olmadığı için bunu anneden alıyor anneninkisi de yetersiz olduğunda eksiği iaçla gideriyor doktorlar endokrin doktorum 22. Haftada bebeğin kendi tiroidi hoormon üretecek ilacı duruma göre azaltacağım dedi
Allah razı olsun canım bende direkt dahiliyeye gidiyim diyorum bana da o tarzda bi ilaç vericek muhtemelen ilgili bi doktora denk gelirim inşaallah :) sen n’aptın duydun mu kalp atışını ? :)
Aynen canım inşallah :) duyduk çok garip bir his ya kalp sesini duyuyorsun haraketlerini falan görüyorsun
Yalnız benim kafa takıldı her gittiğim kontrolde bir hafta önce gözüküyor yani benim hesabıma göre 10cu haftayken 11+4 dedi doktor.
Orası öyle ama bi insan işini severek yapmalı yani en ufak bi dikkat dağınıklığı insanların hayatlarına mal olabiliyor bu İnsan sağlığı önemsiz bi şey değil aynı hastanede farklı doktor gayet iyi ilgilenirken bi diğeri bitsede gitsek modunda
Bölümden bölüme de fark oluyor canım sen araştırma hastanesi tercih etme daha sakin olan devlet hastanesi dene şansın varsa o zaman ilgilenirler troidi ihmal etme
Bizde bugün kalp atışı İçin gittik ve güzel geçti. suyu iyi, rahim ağzı kapalı, ultrasona göre 9+1 sat 9+3 çok yakın güzel dedi. Bilerek geç gittim bende şikayetim olmayınca. Erken gidip stres olmak istemedim. Şükür her şey yolunda. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağa almayı nasib etsin.
Aynen canım inşallah :) duyduk çok garip bir his ya kalp sesini duyuyorsun haraketlerini falan görüyorsun
Yalnız benim kafa takıldı her gittiğim kontrolde bir hafta önce gözüküyor yani benim hesabıma göre 10cu haftayken 11+4 dedi doktor.
Erken döllenme olabiliyor canım arkadaşım da gitti 7 haftalık beklerken 8 küsürlü çıktı doktor erken döllenme demiş sıkıntı yapma geride olmasında :) bende hareketlerini görebilsem valla insan paranoyak oluyo bu süreçte :):)
canım pazar günü benim folik asitim bitmişti doktor bana ocean mummy diye bütün vitaminler olan bişeye başlattı içinde folik asitte var bunu kullanıyorum şimdi
Bölümden bölüme de fark oluyor canım sen araştırma hastanesi tercih etme daha sakin olan devlet hastanesi dene şansın varsa o zaman ilgilenirler troidi ihmal etme
kızlar size tavsiyem dayanabilirseniz saçınızı hiç boyatmayın gebelik sonuna kadar eşim kuaför olduğu için o çok karşı gebelikte boyaya bitkisel boyada normal boya kadar olmasa da kimyasal içeriyor