Kızlar doktorum idrar yolu enfeksiyonu için purinol toz verdi ama netten baktım gebelik kategorisi c .. daha önce kullanan varmı bu ilacı çok kafam karıştı

Çok grubu ilacı niye vermiski, acaba hamile olduğunu gözden mi kaçırdı, doktoruna sor canım kullanmadan once

Bazen herşeyi bilmenin sıkıntısını yaşıyor gerçekten insan. Yok kan pıhtısı yok o test yok bu test ama dediğin gibi imkan varken konforlu doğurmalı diyorum gerçekten güzel hatırlanmalı :) torch testi şey canım rubella toksoplazma onlar

Canım kesenin sağı solu diyorlar karşıdan bakarken sanırım.hic gerçekçi gelmiyor, yüzük nasıl oluyo:)
Saç teline alyans bağlıyosun döndüğü şekil ve sayı sonucu veriyo ileri geri gidiyosa erkek dairesel dönüyosa kızmış

Kızlar doktorum idrar yolu enfeksiyonu için purinol toz verdi ama netten baktım gebelik kategorisi c .. daha önce kullanan varmı bu ilacı çok kafam karıştı
Ürocare kullan canım gebelere o veriliyor bende onu kullandım eczacı elinde yoksa muadilini vermiştir gebeliğini söylemediysen

Yok canım ya ppurinol yazmış direk c grubu bütün güvenimi sarstı valla ürocare eczaneden alabilir miyim

Yok canım ya ppurinol yazmış direk c grubu bütün güvenimi sarstı valla ürocare eczaneden alabilir miyim
Alabilirsin ama önce doktorun veya eczacınla iletişime geç. İdrar yolunda tanıya gebelik yazamıyorlar sgkda sıkıntı çıkıyor diye o yüzden onu vermiş olabilir eczacı

Alabilirsin ama önce doktorun veya eczacınla iletişime geç. İdrar yolunda tanıya gebelik yazamıyorlar sgkda sıkıntı çıkıyor diye o yüzden onu vermiş olabilir eczacı
Pahali bisey degil ki o zatn.bnde ürocare yi kullnmistim.c grubu ne oluyo bilgim yok bnm

Saç teline alyans bağlıyosun döndüğü şekil ve sayı sonucu veriyo ileri geri gidiyosa erkek dairesel dönüyosa kızmış

Rubella toksoplazma birde bişey daha yaptırmıştı doktor,sen yaptirdinmi

ilginç mis denedin mi hiç canım:)

Kızlar doktordan çıktım.
Çok şükür herşey yolunda.
8+3 çıktı gelişimi bir gün önde.
Hareket etmeye başlamış.
Plesentada oluşmaya başlamış.
Kanama alanı küçülmüş.
Duruşu kıza benziyor dedi:))
Çok şükür herşey yolunda.

Parası önemli değil kızlarda eczanede recetesiz veriyorlar mi daha önce munurol vermişti Dr. Tek kullanımlık bu sefer purinol yazmış direk c grubu diye almak istemiyorum munurolu eczaneden alsam olur mu

Maşallah canım benim darısı gebe olan herkese olsun inşaallah hep sağlıkla ilerlesinler inşaallah:):)

Parası önemli değil kızlarda eczanede recetesiz veriyorlar mi daha önce munurol vermişti Dr. Tek kullanımlık bu sefer purinol yazmış direk c grubu diye almak istemiyorum munurolu eczaneden alsam olur mu
Ewt alabilirsin cnm.bn bi unicare kullandim bi de munurol kullanmistim.doktor telden vermisti adini gidip almistim eczaneden.

Cinsiyetini nasl tahmin ettiki daha erken degilmi

Kızlar 2 li test için ne zaman gideceksiniz?
Normalde 9+3 'ün bugün ama burdaki takvimde 10 haftalık görünüyor simdi tam olarak kaçıncı haftada gitmem lazım?

M
Masallh minige cnm sevindim senn adina.herkes guzel haberlerle gelir insallh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…