13 augstostu.. Suan biraz arastırdım da pek umut yk benim için Yine de Allah razı olsun.
Canım hayırlısı olsun. Allahtan ümit kesilmez. Belki böylesi daha hayırlıdır bilemeyiz. Bu zamanda hamile kalmak evlat sahibi olmak çok zor. Seni çok iyi anlıyorum. Rabbim gönlüne ferahlık versin..

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama kesinlikle tek doktorla sınırlı kalma burda neler neler okuyoruz başka bi doktora daha git... olacağı varsa maalesef bunun önüne geçemiyoruz sen yine de kendine dikkat et hiç bi şey belli olmaz Rabbim bebeğine sağlık versin inşaallah

Bende bulantidan yiyemiyorum,ağzıma zorla bişey atmak zorundayım,midem baya küçüldü, bir arkadaşımda bulantı yoktu ama ağızda kötü bir tat oluyo diyordu,onu bastırmak için sürekli ağzı boş durmuyodu, 4 . Ay civarı 8 kilo almıştı. Bence şöyle düşünmeye calissam canım, yesende o tat gitmiyor ,anlık rahatlama sadece,limonlu bir su yapıp arada iç tadı bastırır belki canım.dikkat et stres yapma, kalorisi düşük biseyler yemeye çalış mesela

İnş güzel haberler alırsın canım.
Kese yerine göre cinsiyet nasıl bişey hiç duymamistim.

inş. bişey olmaz Allah a dua edelim.ama tek doktorla sınırlı kalma derim.biraz dua biraz sabır...

canim benim sana tavsiyem acikcasi baska bir doktora daha gorunmen cunku bazen ultrosan aletindede skonti olabiliyor benimde ilk baktiklari ulktasonda gorememmialerdi sonra baska ulktasonda bakmislardi horunmustu litfen baska hastaneyede gorun nolur nolmaZ

İnşallah kontrolde bebeği görürsünüz canım, Allah büyük, sağlıklı bir gebelikse zaten seni bırakmaz ,bol bol dua et

Canım 7 haftaliksa kalp atışı olmayabilir , geriden gelmesi önemli değil,döllenme geç olmuştur,benimde sata göre 10 gün geriden geliyor ama önemli olan döllenme zamanı yani. 8. Haftalarda kalp atışını görenler oluyor, başka bir doktora da görün istersen,Allah hayırlısı nasip eder zaten ,dualarım seninle

inş. bişey olmaz Allah a dua edelim.ama tek doktorla sınırlı kalma derim.biraz dua biraz sabır...

Canım profilinde p bebek fotoğrafını telefon arka planı yaptım ben:) her tel elimde olunca o bebeği görüyorum totem yaptım kendimce, kız olursa ona benzer belki diye içime eiçime erkek olacak gibi doğuyor ama bakalım.bebegi görünce yazmak istedim:)

:) inş. hakkınızda hayırlısı olsun.bende dua ediyorum inş kızım olur nasip kısmet

kızlar 9 haftalık hamileyim ama şimdi doğrulamıyorum ağrıdan gece de uyuyamadım çok şiddetli ağrım var. kanama yok ama sizce normal mi başım ağrıyo kafamda cok bulanık odaklanamıyorum.

kızlar 9 haftalık hamileyim ama şimdi doğrulamıyorum ağrıdan gece de uyuyamadım çok şiddetli ağrım var. kanama yok ama sizce normal mi başım ağrıyo kafamda cok bulanık odaklanamıyorum.

Canım kasık ve bel agrinmi çok anlayamadım.siddetli ağrı iyi bişey değil bir uyarı gibi kabul etmek gerekiyor eğer kasık agrisiysa bu. Ağrılar kanamayı tetikleyebiliyormus, kanama da düşüğü tetikleyebilir mis. Benim bir arkadaşım bir süre ağrıdan kivrandi yarım saat zor oturuyordu yanımızda,doktoru ağrı normal demiş ona, ve iki hafta böyle ağrılar çekti, sonra kanama başladı başka doktora gitti acilden düşük tehlikesi yaşadı bir süre.ve yukarıda yazdıklarımı doktor ona söyledi.hafif ağrılar dışında can yakan,dayanilmayacak regl gibi sancılar normal değil dedi doktor , kendi doktorumda demişti şiddetli agrida direkt gel bekleme,hafif ağrılar normal diye. Belki sana da fikir olur arkadaşımin yasadigi

Kızlar 7+0da görünmemişti kalp atışı. Doktor 1 hafta sonra gel demişti .bugün 8+0 oldum. Yarın doktora gitsem kalp atışı görünür mü artık geç döllenme bile olsa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…