Gaviscona doktor izin veriyor mu bide ne kadarlık hamilesiniz

Bana da verdi gaviscon dr um. Mide yanması ve asit faranjite öksürüğe çevirdi çünkü. Gaviscon a grubu bir ilaç mis internette baktım. A ve b grubunu kullanabiliyoruz, a grubu içinde vitaminler folik asit c-d vit vs yer alıyor zaten.gavisconda onlar gibi, hamileliğinde siselerce kullananı biliyorum , ben çocukken de çok kullandım bu şurubu mide rahatsizliklarim vardi

Günaydın kızlar... çok sık yazamıyorum ama takip ediyorum. Aramızdan ayrılanlar özellikle beni çok etkiliyor ve üzüyor. Benim kontrolümde bu hafta cuma...pozitif kalmaya çalışıyorum ama maalesef elimde değil stresliyim çok. Bir de benim nerdeyse hiç bulantım yok...yani arada bir midem bir ağzıma gelicek gibi oluyor ama mesela iş yerinde tuvalete girince falan (sanırım çamaşır suyu kokusundan) onun dışında bir kusma falan yok... göğüs hassasiyeti var sadece ve iştahsızım. Yapmamak lazım ama takıyorum işte kafama neden yok diye... İnşallah herşey çok güzel olur hepimiz için.

Belirtilere takılmamak lazım ama insanın elinde değil düşünmeden edemiyor.
Görelim bakalım mevlam neyler..
Neylerse güzel eyler..

Merhaba canım ben de ankaradayım şimdilik Tandoğan magnete gidiyorum 10.haftadan sonra bulduğum doktora göre bir özel hastaneye geçmeyi düşünüyorum.Hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına al inşallah.

Bende de kusma yok bulantı var. Normal bence. Tiksinme çok aşırı var koku hassasiyeti de öyle. Mesela 2 lokma yemek yedikten sonra 3.yü yesem kusturacak gibi oluyor. Bırakıyorum yemeyi

canım kişiden kişiye göre değişiklik gösteriyor benim 8. haftadan sonra başladı ama normal zamandaki gibi istifra etme yada o zamanki gibi bir bulantı değil değişik bi şekilde oluyor ama allahtan sürekli olan bişe yok ara sıra yokluyor

merhaba canım aminn hepimiz inşallah bende ortadoğuya gittim hastane arayışındayım bende ondan sormuşdum teşekkür ederim

mide bulantisi isteme o kadar kotu bir sey ki . resmen hayattan sogutuyor insani . haline sukret lutfen

mide bulantisi isteme o kadar kotu bir sey ki . resmen hayattan sogutuyor insani . haline sukret lutfen

çok haklısınız biliyorum, farkındayım ama işte insan sanki böyle içini rahat ettirecek en ufak bişey olsun istiyor.... Fazla takıyoruz kafaya aslında, herşey doğal sürecinde gidiyor, sağlıklı bebekler büyüyor çok şükürki, elimizden gelen umut etmek , şükretmek ve pozitif düşünmek sadece.

Zaten yoksa şanslı kesimdesin canım benim keyfini çıkart. Benim çok bulanıyordu dengemi şaşırmıştım resmen. Ama bugün ne yemek borumda yanma ne bulanmam var. İşte bu beni endişelendiriyo tam 8haftalık oldum bugün. Adet olmam gereken günlerdeyim. Onunla alakası vardır inşallah sağlıklıdır bebişim. Ben de burdaki düşük haberlerinden etkilendim çok ister istemez. Ama rabbimden hayırlısı

Kızlar o kadar kötüydüm ki akşam hastanede yattım bulantidan serum aldım sabaha kadar raporu da alabildim sonunda doktor aklı sıra espri yapıyo raporu aldı gözleri açıldı diyo. Neden bu insanlar bu kadar vicdansız his haline hastayım der mi insan neden hiç bizi anlamıyorlar o kadar itici geldi ki bu espri dahi olsa sanki keyfimden istiyorum yoksa ben mi çok hassasım şuan hormonlardan çözemedim halimi ama her an aglayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…