Kızlar çok utanarak anlatıcam. Bize başından beri ilişki yasak ve bizde dikkat ediyoruz. Dün gece +18 rüya gördüm ve uyandım. Karnım kasılmış sanki ve lavaboya gidince kan geldi taze kan. Bir iki yemek kaşığı kadar. Sonra hemen uzandım progestan koydum bir tane. Bir saat sonra tekrar gittim kan yine geldi ama bu sefer azdı. Yemek kaşığı büyüklüğünde pıhtı düştü. Herhalde yatınca pıhtı oldu. Gelip tekrar yattım sabah 5 gibi uyandım artık kanama yoktu ama benim canımdan can gitti. Eşimde evde yoktu şimdi çıktık hastaneye geldik çok korkuyorum bir şey olduysa diye. Herhangi keskin bir ağrım yok. Lütfen dua edin bana bebeğime bir şey olmasın.
Çok üzgünüm çok bir rüya yüzünden olanlara bakın

Ruyayla alakasi yoktur yaa sadece tesaduftur bnce.insallh bisey olmaz cnm dualarimiz senle.haber et

Geçmiş olsun canim insallah bi sorun yoktur. Haberdar et bizi.

Canım çok geçmiş olsun, ama rüyanda olan şeyle nasıl kanama olur ? Yani ilişki olmamasının nedeni rahim zorlanmasın anlamında. Çok ilginç. İnşallah bebeğin iyidir canım. Haber ver bize de.

Kızlar geldim çok şükür kalp atışı var ve bir sorun yok. Düşük riskin var dedi doktor. Sürekli yat dedi. Rüya görünce erkekler b...yor ya bende kasıldım galiba. Onun öncesinde hiç bir şey yoktu. Neden oldu bilmiyorum ama çok kötü bir şey. Korkuyla yaşamak Allah ım evlatlarımızı korusun sağ salim kucağımıza alalım inşaallah

Bu arada ultrason cihazları birbirinden farklı mı acaba? Pazartesi 7+1 gösteriyordu. Bugünkü başka bir hastane ve yaşlı bir doktordu. 6+6 dedi. Bende pazartesi böyleydi şimdi niye böyle oldu dedim. Anlamadı bile beni. Geriye gider mi bebek. Kendi doktorumada çok güveniyorum yani

Çok şükür canım sevindim bir şey olmamasına
Bebek geriye gitmez kötü bir şey olsaydı sabit kalırdı cihaz farklılığı vardır

Çok şükür canım sevindim bir şey olmamasına
Bebek geriye gitmez kötü bir şey olsaydı sabit kalırdı cihaz farklılığı vardır
Bende öyle düşünüyorum ısrar ettim kalp atışını duyayım diye. Dedik sürekli dinleme iyi olmaz

Gözünaydın..
Önemli haftalardayız. İnşallah şu 3-4 haftayı da atlatırsak rahatlamış olacaz..
Ayağının altına yastık koy yat dinlen

Merhaba hanımlar nasılsınız öncellikle herkesin bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah
Sonra Ankaradan olan varmı diye soracakdım bende hamile olduğumu geçen hafta öğrendim 5. haftaya giriyoruz inşallah. şuan doğum 6 haziran görünüyor ama daha erken olacakdır sezeryan olacağım için...
Ankarada olanlar hangi hastaneyi tercih etti acaba? teşekkür ederim

Amin cümlemizin canım benim üzme kendini yorma. Çok geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun. Çok dikkat et kendine. yat ve dinlen. allah bebeğini ve seni korusun.

Gözünaydın..
Önemli haftalardayız. İnşallah şu 3-4 haftayı da atlatırsak rahatlamış olacaz..
Ayağının altına yastık koy yat dinlen
Sağol. Valla bir atlatsak rahatlicazda. Gerçi tamamı rahat geçmiyor ki. 3 aydan sonra da başka şeyler çıkar. Normalde adet olamıyordum şimdide bu kan nerden geliyor bilmiyorum.

Canım çok geçmiş olsun,Allah bir daha yaşatmasin, kaç haftalık bebisin tam olarak

Canım arada iki gün fark var, cihazlarda hatta aynı cihazda bile bir iki günlük farklar olabiliyor, sen merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…