ben de oyleyim belirtiler cok hafif . boule olunca da acaba sorun mu var diye dusunuyorum . esim diyo daha ne istiyorsun ne guzel belirtin yok iste
Kızlar biraz önce diger arkadaşlara da yazdım her gebelik farklıdır kendinizi kimse ile kiyaslamayın benim 3.gebelik ben oncekilerle bile kıyaslamıyorum hiçbirinde hiçbir hamile belirtisi taşımadım bunda 3 defa midem bulandı 1 defa istifra ettim bu nereden geldi diye şaşırdım

Sağolasın canım inşallah atlatacağız bizde bu düşünceleri

Canım merhaba 5haftalıkta kese çok küçük ve yeteri kadar büyük olmuyo bebekte normal şartlarda 2haftalık gibi bişey oluyor yani şuan bebek yok denilebilir oluşum aşamasında kalp atışı o yüzden gözle görülür ve duyulur durumda olmuyor acele etme ve şakın moralini bozma. Kalp atışı yaklaşık 6haftanın sonu gibi yada 7haftalık iken duyuluyor. Bunları nerde. Biliyorsun dersen benim ilk gebeliğimde de öyle oldu hatta bi doktora gitmiştik boş gebelik aldırmam lazım dedi biz iyi bi doktor araştırıp gün almıştık aldırmak için doktor ilk ultrasondan muayene etti ve kalp atışlarını dinletmişti kalbi atmayan bebek bu mu dedi çok şükür şimdi 2yaşında. 5haftalık bize büyük geliyo ama onlar için yeni oluşum aşaması kuzum.

Sağol canım cevabın için, ama en büyük korkum göğüs hassasiyetim çok azaldı bu beni en çok korkutan şey, mide de bulanmayınca hem göğüs hem bu boş gebelikten vs korktum
Hem kese hem beta hcg değerin gayet ideal artmış, harika canım :) Kalp atışı 6-7. haftalar gibi duyuluyormuş, ben de 6+2’de gidip bir görmeye çalışacağım hem bebeği hem kalp atışını inşallah :)

Merhaba kızlar. Bugün sağlık ocagına gittim raporlarımı almaya D vitamini eksikliğim çıktı diğer değerler gayet iyi dedi. Kötü bir sonuç çıkmadı o korktuğum şey çıkmadı ama yinede endişeliyim. İdrar yolunda enfeksiyonum çıktı buda beni üzüyor acıkcası. D vitamini ve idraryolu için ilaç verdi. Birde kızlar THS bende 3.86 diyor ama normal sonuçların iyi troidin iyi dediler. Ben yinede şüphede kaldım sizce iyimi yarın zaten doktoruma sorucam.

Yok yok dalgalanma :) bnde anlattığın gibiym azaldı çoğu şey

Sizinle aynı gün görünüyor tahmini doğum. Bebeği keseyi gördünüz mü? İnşaallah bir sorun olduğundan değilde rahat bir hamilelik olacağından bulantı yoktur. Allah sizin evlatlarınızı size bağıslasın.

Kese uyumlu ama bebek yok off off çok zor şimdi çocuk sahibi olmak yaa inşaallah haftaya görürüz ve kalp sesini duyarız. Delirmesem iyidir.
Canım sakin ol bende 5+6 da gittigimde kese 6+1 ile uyumluydu bebeği görmedik karından alttan da bakmadı sonrasında 6+5 te acile gittiğimde gördüm bebeği kalp atışlarını çok şükür. Sen kötü düşünme karından belli olmuyor ❤

Acile neden gittiniz geçmiş olsun? Biz haftaya gidince 7+ olacak inşaallah. İnşaallah o zaman görürüm duyarım. Allah bebişlerimzi bağışlasın bize. Hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşaallah. Olmayanlarada nasip etsin

Kasıklarımda ağrı vardı canım çok şükür bir aksilik yoktu doktor dikkat et dedi. Bebeği de görmüş oldum. İnşallah görürsün canım sen sakin olmaya çalış inşallah hersey yolunda gider. Amin inşallah cümlemize hayırlı sağlıklı evlat olsunlar canım.

Anladım hepimiz dikkat edelim. İnşaallah dediğiniz gibi olur bende görürüm.

merhaba benim tsh3.65, t4 değerim 1.39 çıktı. doktor bana euthyrpx 25 mcg verdi. bence bi endokrinci ile görüş

kızlar ben de taşıdığınız tüm endişeleri fazlasıyla taşıyorum,geçen yıl da mol gebelik ,yani boş gebelik yaşadım ama lütfen şunu unutmayalım rızkı veren Allah,eğer sağlıklıysa minişler rabbim can da verir kan da ;değilse zaten son bulur sabredelim dua edelim inş sağ salim hayırlısıyla kavuşalım minişlerimize kendimizi sıkmadan

merhaba benim tsh3.65, t4 değerim 1.39 çıktı. doktor bana euthyrpx 25 mcg verdi. bence bi endokrinci ile görüş
Endokrinci ne ? bilmediğim için canım :) yarın devlet hastanesindeki doktoruma gideceğim belki o ilaç bişeyler verir

Amin canım ben 10 gün önce keseyi gördüm dünde kalp atışını duydum çok şükür herşey yolunda inşallah hepimiz rahat hamilelik geçiririz ben sizin kadar kendime dikkat edemiyorum diğer çocuklarımda küçük olduğu için sürekli kosturuyorum ama enerjim kolay kolay bitmiyor hamdolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…