canım bende gittiğimde bebeğin kalp atışı oluşmaya başlamıştı ama dinleyememiştik 6+2 de gitmiştim
Merhaba canım ben 6+3 üm bende de hiç bulantı falan olmadı bende çok tedirginim hafif bir göğüs acım dışında hiçbirşeyim yok uyku hali halsizlik falan da yok denilecek kadar az, benim de cuma kontrolüm hayırlısı ile gelseydi
Kızlar biraz önce diger arkadaşlara da yazdım her gebelik farklıdır kendinizi kimse ile kiyaslamayın benim 3.gebelik ben oncekilerle bile kıyaslamıyorum hiçbirinde hiçbir hamile belirtisi taşımadım bunda 3 defa midem bulandı 1 defa istifra ettim bu nereden geldi diye şaşırdımben de oyleyim belirtiler cok hafif . boule olunca da acaba sorun mu var diye dusunuyorum . esim diyo daha ne istiyorsun ne guzel belirtin yok iste
ölçtürmüşlüğüm olmadı o yüzden bilmiyorum acaba hipofiz bezi neden yavaş çalışır vücut mu yapıyor bunu?hamilelik oncesinde de tsh yuksek mi cikiyordu siz de
Sağolasın canım inşallah atlatacağız bizde bu düşünceleriKızlar biraz önce diger arkadaşlara da yazdım her gebelik farklıdır kendinizi kimse ile kiyaslamayın benim 3.gebelik ben oncekilerle bile kıyaslamıyorum hiçbirinde hiçbir hamile belirtisi taşımadım bunda 3 defa midem bulandı 1 defa istifra ettim bu nereden geldi diye şaşırdım
hanımlar bir şey sorucam.
14 eylül tarihli betahcg değerim 1199.43
kese boyutu 0.35cm
18 eylül tarihli betahcg değerim 6884.97
kese boyutu 0.79 cm
artık ve kese büyüklüğü normal mi? bugün 5 haftalık dedi doktor bana. bebek görülmüyordu kalp atışı dinlemek için.
kalp atışı ne zaman duyulur?
Sağol canım cevabın için, ama en büyük korkum göğüs hassasiyetim çok azaldı bu beni en çok korkutan şey, mide de bulanmayınca hem göğüs hem bu boş gebelikten vs korktumKızlar benim 3.gebeligim diğer 2sindede mide bulantısı olmadı hatta bundada yok göğüs hassasiyeti olma ihtimali bile yok hala küçük oğlumu emziriyorum her gebelik aynı olmaz çok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum deyip tadını çıkarın ben diğer ikisiyle ugrastigim için bu gebeliği henüz unutuyorum ama dün doktora gittim çok şükür herşey yolunda
Hem kese hem beta hcg değerin gayet ideal artmış, harika canım :) Kalp atışı 6-7. haftalar gibi duyuluyormuş, ben de 6+2’de gidip bir görmeye çalışacağım hem bebeği hem kalp atışını inşallah :)hanımlar bir şey sorucam.
14 eylül tarihli betahcg değerim 1199.43
kese boyutu 0.35cm
18 eylül tarihli betahcg değerim 6884.97
kese boyutu 0.79 cm
artık ve kese büyüklüğü normal mi? bugün 5 haftalık dedi doktor bana. bebek görülmüyordu kalp atışı dinlemek için.
kalp atışı ne zaman duyulur?
Yok yok dalgalanma :) bnde anlattığın gibiym azaldı çoğu şeyBenim de bel ağrısı, ayak üşümesi ara ara kaşıklarda kramp var, göğüs hassasiyetim de var ama başlara göre inanılmaz azaldı gibi geliyor. Bir yanım her şey yolunda diyor bir yanım sanırım bir terslik var kötü bitecek diyor, öyle dalgalanıp duruyorum. Hayırlısıyla şu kontrollerimizi güzel güzel atlatsak da rahatlasak :)
Sizinle aynı gün görünüyor tahmini doğum. Bebeği keseyi gördünüz mü? İnşaallah bir sorun olduğundan değilde rahat bir hamilelik olacağından bulantı yoktur. Allah sizin evlatlarınızı size bağıslasın.Kızlar benim 3.gebeligim diğer 2sindede mide bulantısı olmadı hatta bundada yok göğüs hassasiyeti olma ihtimali bile yok hala küçük oğlumu emziriyorum her gebelik aynı olmaz çok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum deyip tadını çıkarın ben diğer ikisiyle ugrastigim için bu gebeliği henüz unutuyorum ama dün doktora gittim çok şükür herşey yolunda
Canım sakin ol bende 5+6 da gittigimde kese 6+1 ile uyumluydu bebeği görmedik karından alttan da bakmadı sonrasında 6+5 te acile gittiğimde gördüm bebeği kalp atışlarını çok şükür. Sen kötü düşünme karından belli olmuyor ❤Kese uyumlu ama bebek yokoff off çok zor şimdi çocuk sahibi olmak yaa inşaallah haftaya görürüz ve kalp sesini duyarız. Delirmesem iyidir.
Acile neden gittiniz geçmiş olsun? Biz haftaya gidince 7+ olacak inşaallah. İnşaallah o zaman görürüm duyarım. Allah bebişlerimzi bağışlasın bize. Hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşaallah. Olmayanlarada nasip etsinCanım sakin ol bende 5+6 da gittigimde kese 6+1 ile uyumluydu bebeği görmedik karından alttan da bakmadı sonrasında 6+5 te acile gittiğimde gördüm bebeği kalp atışlarını çok şükür. Sen kötü düşünme karından belli olmuyor ❤
Kasıklarımda ağrı vardı canım çok şükür bir aksilik yoktu doktor dikkat et dedi. Bebeği de görmüş oldum. İnşallah görürsün canım sen sakin olmaya çalış inşallah hersey yolunda gider. Amin inşallah cümlemize hayırlı sağlıklı evlat olsunlar canım.Acile neden gittiniz geçmiş olsun? Biz haftaya gidince 7+ olacak inşaallah. İnşaallah o zaman görürüm duyarım. Allah bebişlerimzi bağışlasın bize. Hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşaallah. Olmayanlarada nasip etsin
Anladım hepimiz dikkat edelim. İnşaallah dediğiniz gibi olur bende görürüm.Kasıklarımda ağrı vardı canım çok şükür bir aksilik yoktu doktor dikkat et dedi. Bebeği de görmüş oldum. İnşallah görürsün canım sen sakin olmaya çalış inşallah hersey yolunda gider. Amin inşallah cümlemize hayırlı sağlıklı evlat olsunlar canım.
Merhaba kızlar. Bugün sağlık ocagına gittim raporlarımı almaya D vitamini eksikliğim çıktı diğer değerler gayet iyi dedi. Kötü bir sonuç çıkmadı o korktuğum şey çıkmadı ama yinede endişeliyim. İdrar yolunda enfeksiyonum çıktıbuda beni üzüyor acıkcası. D vitamini ve idraryolu için ilaç verdi. Birde kızlar THS bende 3.86 diyor ama normal sonuçların iyi troidin iyi dediler. Ben yinede şüphede kaldım sizce iyimi yarın zaten doktoruma sorucam.
Bana da haftaya gel dedi canm cumartesi gitmiştim ama erken mi oluyo bilmiyorum erken gidersem duymazdan diye bende 25 inden sonra alayım bari randevuyuKalp atışı için 10 gün sonra gel demişti doktor canım 24 eylülde gideceğim
Sen ne zaman gideceksin
Endokrinci ne ? bilmediğim için canım :) yarın devlet hastanesindeki doktoruma gideceğim belki o ilaç bişeyler verirmerhaba benim tsh3.65, t4 değerim 1.39 çıktı. doktor bana euthyrpx 25 mcg verdi. bence bi endokrinci ile görüş
Amin canım ben 10 gün önce keseyi gördüm dünde kalp atışını duydum çok şükür herşey yolunda inşallah hepimiz rahat hamilelik geçiririz ben sizin kadar kendime dikkat edemiyorum diğer çocuklarımda küçük olduğu için sürekli kosturuyorum ama enerjim kolay kolay bitmiyor hamdolsunSizinle aynı gün görünüyor tahmini doğum. Bebeği keseyi gördünüz mü? İnşaallah bir sorun olduğundan değilde rahat bir hamilelik olacağından bulantı yoktur. Allah sizin evlatlarınızı size bağıslasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?