o zaman size bir soru sormak istiyorum . saglik ocagina ilk ne zaman gittiniz gebelik takibi icin ve her ay cagiriyorlar mi
Ben daha haber vermedim bile.kan tahlil sonucunla gidebilirsin gec olmadan git.iki kere asimiz olacak onun icin cagiriyolar bi iki defa da kontrol icin cagrmislardi beni.

ben de oyleyim belirtiler cok hafif . boule olunca da acaba sorun mu var diye dusunuyorum . esim diyo daha ne istiyorsun ne guzel belirtin yok iste
Aynen bende bir sürü yerden yorum okuyorum kimi diyoe belirti olmaması kötü boş gebelik olma ihtimali var kimi de 9 ay boyunca karnım büyümese hamile değilim derdim diyor. Artık Allaha emanet inşallah hayırlısı olur hepimizin hakkında, kalana kadar da çok uğraştım kaldıktan sonrası da çok zormuş :)

kesinlikle kaldiktan sonrasi bin kat daha zor .yarin keseyi gormeye gidecegim belki gorursem biraz daha rahatlarim

Benim 6+2 de vajinalle baktı,minicik kalbi gördü. Yani karından görünmemesi bebisin çok normal üzme kendini bence
Gerçekten mi? İnşaallah ya. Çok tedirgin oluyorum. Uzun zamandır bekledik biz çocuk sahibi olabilmek için. Önce dış gebelik oldu şimdi de Allah korusun kötü bir şey olacak diye çok korkuyorum

Ben 4+6 da görmüştüm keseyi senin daha büyük olacak sanırım inşallah görürsün sıkıntı sorun olmadan
ben bu ay gec yumurtladim o yuzden bebegin goruntusu kac haftalik cikacak bilmiyorum . 11 agustosta hasta oldum ama 29 agustosta yumurtladim . bebegin tam haftasini yarin ogrenecegim tam olarak :)

Canım aramızda 1 gün var ben de 5+6da gittim bebeği göremedi zaten daha erken dedi 10 gün sonra gel dedi
İçini ferah tut :)

ben bu ay gec yumurtladim o yuzden bebegin goruntusu kac haftalik cikacak bilmiyorum . 11 agustosta hasta oldum ama 29 agustosta yumurtladim . bebegin tam haftasini yarin ogrenecegim tam olarak :)
Haa yumurtlama tarihini biliyorsan tabi daha küçük olur. En son kan testin kaç çıkmıştı? Ben adetimden 4 gün geçmişti 3065 ti değerim ertesi gün gördük o yüzden keseyi

Haa yumurtlama tarihini biliyorsan tabi daha küçük olur. En son kan testin kaç çıkmıştı? Ben adetimden 4 gün geçmişti 3065 ti değerim ertesi gün gördük o yüzden keseyi
dun yapmitim adetten 5 gun sonrasi 1540 ti yarina 3bin olur sanirim

Günaydın
Bugün 6+0’ım hala mide bulantım yok, umarım normaldir. 2 gün sonra kontrolüm var, bir güzel sonuçlarla dönsem o kadar rahatlayacağım ki

Bu arada mide bulantısı yok daha. Sadece ara sıra başım dönüyor.
Kızlar benim 3.gebeligim diğer 2sindede mide bulantısı olmadı hatta bundada yok göğüs hassasiyeti olma ihtimali bile yok hala küçük oğlumu emziriyorum her gebelik aynı olmaz çok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum deyip tadını çıkarın ben diğer ikisiyle ugrastigim için bu gebeliği henüz unutuyorum ama dün doktora gittim çok şükür herşey yolunda

Yok tatlım, normal ultrasondan duyduk. Biraz geç oldu kusura bakma çocuk ev hamilelik pek giremiyorum sayfaya.

hanımlar bir şey sorucam.
14 eylül tarihli betahcg değerim 1199.43
kese boyutu 0.35cm

18 eylül tarihli betahcg değerim 6884.97
kese boyutu 0.79 cm

artık ve kese büyüklüğü normal mi? bugün 5 haftalık dedi doktor bana. bebek görülmüyordu kalp atışı dinlemek için.
kalp atışı ne zaman duyulur?

canım bende gittiğimde bebeğin kalp atışı oluşmaya başlamıştı ama dinleyememiştik 6+2 de gitmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…