İyi canım Allah'a şükürler olsun 10 sene evvel olması gereken bir ameliyattı milletin lafıyla kaçtığını sandı ama şimdi mecbur oldu dedem de Parkinson hastası yanlız kalamaz mecbur kaldım bende yıl başından beri iki hafta arayla gittim 3 4 gün kaldım ama bana sor yani nasıl kaldımCanım çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl babannen ? Hamdolsun tabiki her halimize... Arada esiyor poyraz yelleri ama tez bırakıyor yerini kavak yeline... Çocuklarla iyi kalıyorsun evinden başka yerde helal olsun canım. Allah ecrini bol bol versin.
İyi canım Allah'a şükürler olsun 10 sene evvel olması gereken bir ameliyattı milletin lafıyla kaçtığını sandı ama şimdi mecbur oldu dedem de Parkinson hastası yanlız kalamaz mecbur kaldım bende yıl başından beri iki hafta arayla gittim 3 4 gün kaldım ama bana sor yani nasıl kaldım
Çok şükür atlattık inşallah çok çabuk iyileşir babanem de kalmak felan önemli değil
Çocuklar zaten büyük sorun kavgaları ağlamaları bitmiyor napcağımı şaşırıyorum bazen ses çıkarmıyorum bazen kızıma kızıyorum çok içimden tutuyor ama dedemle ensar ın arasında tek laftan anlayan sözümü dinleyen o çok yorulduk kızımda bende Allah'ım hepimizi düze çıkarsın dertten kederden hastalıktan korusun inşallah
Kendim rahatlamış kadar sevindim canım ohh ne iyi etmişsin... Güzel fikir aslında... Ben de geçenlerde gözümü kapayıp olmak istediğim yeri kızıma anlattım. Sonra bir baktım kendimi acaip iyi hissediyorum. Bu psikologların yöntemleri işe yarıyorNasılsınız kızlar.
Benim oğlum baya üşüttü çok fena öksürüyor
Bugun okula gitmedi.
Bebeğimİ uyutuyorum şimdi.
Sabahtan ev işlerimin büyük kısmını yaptım.
Dün akşam üçünü eşime bırakıp masal dinlemeye gittim A asitane161719 ne iyi geldi ya. Başlarken masalcı bacımız dediki, çocukluğunuzu alın kucağınızà öyle oturun.
Harikaydı loş ışık mumlar... oğluma kış boyu üçer kelime verip ondan hikayeler uydurmasını isterdim kızımda anlatırdı. Şimdi daha şevke geldim. Hayal dünyaları geniş olsun , hayatları hep hayallerinden daha güzel olsun.Hifaa hepimizin evlatları inşallah.
Birde çok güzel şeylere değindi.
Çocuklarımıza anlatalım derdimizİ ve onlarla tedavi olalım. Aslında derman yanıbaşımızda.
Depresyon imanın zayıflamış halidir , Allaha inanan ona sığınan korunur dedi. Çok etkilendim. Bir saat gidiş gelişim ama çok iyi geldi. Şöyle kim nerde naptı demedim bir saat kafa ddinledim
Çok geçmiş olsun canım tekrar. Rabbim kalan ömürlerinde afiyet versin büyüklerine...İyi canım Allah'a şükürler olsun 10 sene evvel olması gereken bir ameliyattı milletin lafıyla kaçtığını sandı ama şimdi mecbur oldu dedem de Parkinson hastası yanlız kalamaz mecbur kaldım bende yıl başından beri iki hafta arayla gittim 3 4 gün kaldım ama bana sor yani nasıl kaldım
Çok şükür atlattık inşallah çok çabuk iyileşir babanem de kalmak felan önemli değil
Çocuklar zaten büyük sorun kavgaları ağlamaları bitmiyor napcağımı şaşırıyorum bazen ses çıkarmıyorum bazen kızıma kızıyorum çok içimden tutuyor ama dedemle ensar ın arasında tek laftan anlayan sözümü dinleyen o çok yorulduk kızımda bende Allah'ım hepimizi düze çıkarsın dertten kederden hastalıktan korusun inşallah
Kendim rahatlamış kadar sevindim canım ohh ne iyi etmişsin... Güzel fikir aslında... Ben de geçenlerde gözümü kapayıp olmak istediğim yeri kızıma anlattım. Sonra bir baktım kendimi acaip iyi hissediyorum. Bu psikologların yöntemleri işe yarıyor
Şu depresyon konusunda haklısın... Tahammül seviyem çok düştü son günlerde. Sonra da vicdan azabi çekiyorum kısır döngüye girdim. Daha sakin olmaya çalışıyorum galip gelirim inşallah .
Çocukları bırakıp kısacık da olsa kendine zaman ayırabilmen öyle büyük bir hediye ki... Bunun için ayrıca seni ve eşini tebrik ediyorum. Ben en fazla evin ihtiyaçları için tek başıma ayrılabiliyorum evden. Onda da kızım daha evden çıkarken başlıyor yollarımı gözlemeye koşa koşa hallediyorum işlerimi. Bir süre sonra da kendime ayıramadığım o zamanlar bunaltı olarak çıkıyor karşıma hem geriliyorum hem de geriyorum. O yüzden kendine zaman ayırabilmek büyük bir başarı bence
İnşallah canım valla insan haberlere denk geldikçe içi kararıyor inşallah ömrümüzün kalanı daha iyi güzelliklerle dolu geçer bu aralar yüreğim çok daralıyorÇok şükür nasip oldu. Kendimize zaman ayırmamz lazım hemde çok lazım. en az haftada bir. O zaman motivasyonumuz yüksek oluyor. Bakalım havalar iyice ısınıyor. İnşallah içimizdede bahar Çiçekleri açsın. Dua edelim hayallerimizİ yaşamak nasibimiz olsun.
Havalar ısınsın hastalıklar çekilsin ortalıktan da hayırlısı ile güzel günler görelim canım. Allah cümlemizi korusun imtihanlarımızı kolaylaştırsın.Çok şükür nasip oldu. Kendimize zaman ayırmamz lazım hemde çok lazım. en az haftada bir. O zaman motivasyonumuz yüksek oluyor. Bakalım havalar iyice ısınıyor. İnşallah içimizdede bahar Çiçekleri açsın. Dua edelim hayallerimizİ yaşamak nasibimiz olsun.
Evet canım insanlar kaostan besleniyor resmen rabbim sonumuzu hayr etsin korkum kendim için değil zaten ne gelirse Allah'tan gelir hoş gelir sefa gelirHavalar ısınsın hastalıklar çekilsin ortalıktan da hayırlısı ile güzel günler görelim canım. Allah cümlemizi korusun imtihanlarımızı kolaylaştırsın.
Hifaa cım ne gelirse başa Hak'tan... Tedbir bizden takdir Allah'tan... Medyaya çok takılma. Asıl amaçları insanların korkularından faydalanarak daha çok izlenmek, takip edilmek ve böylece para kazanmak tabiki... İnsanların gözünü hırs bürümüş resmen herkes çıkar peşinde. Biz güzel şeyler düşünelim içimizi ferah tutalım Rabbimiz'e sığınalım. Lütuf ve Keremin den bize ihsan etmesini niyaz edelim. Güzel olur inşallah her şey... Hem şer görünen de hayr hayr görünen de şer olabilir. O yüzden vardır bir hikmet diyelim teslim olalım selamet bulalım inşallah
İnşallah canım valla insan haberlere denk geldikçe içi kararıyor inşallah ömrümüzün kalanı daha iyi güzelliklerle dolu geçer bu aralar yüreğim çok daralıyor
Havalar ısınsın hastalıklar çekilsin ortalıktan da hayırlısı ile güzel günler görelim canım. Allah cümlemizi korusun imtihanlarımızı kolaylaştırsın.
Hifaa cım ne gelirse başa Hak'tan... Tedbir bizden takdir Allah'tan... Medyaya çok takılma. Asıl amaçları insanların korkularından faydalanarak daha çok izlenmek, takip edilmek ve böylece para kazanmak tabiki... İnsanların gözünü hırs bürümüş resmen herkes çıkar peşinde. Biz güzel şeyler düşünelim içimizi ferah tutalım Rabbimiz'e sığınalım. Lütuf ve Keremin den bize ihsan etmesini niyaz edelim. Güzel olur inşallah her şey... Hem şer görünen de hayr hayr görünen de şer olabilir. O yüzden vardır bir hikmet diyelim teslim olalım selamet bulalım inşallah
Havalar ısınsın hastalıklar çekilsin ortalıktan da hayırlısı ile güzel günler görelim canım. Allah cümlemizi korusun imtihanlarımızı kolaylaştırsın.
Her yapılanın bir karşılığının olacağı o günden korkuları yok tabi... Ama nafile... Bir kere daha güzel ahlak sahibi olmanın önemini görmüş olduk. Rabbim evlatlarımızı ve bizleri güzel ahlak sahibi eylesin inşallah.Daralma kuzum. Bi abdestini al oku sesli sesli. Şifa niyetine. Tedbirlerimizi aldık inşallah bişeycik olmaz. Rabbim korusun beterinden.
Teslim olduk inşallah selamet buluruz kuzum.
Benİm bebek ,oğlum , eşim Grip oldu. Onlarla uğraşıyorum elhamdülillah.
Millet ne çıkarcı. Allah hesap sorar elbet. İnşallah iki kuruş için insanlığını satanlar burdada alır karşılığını. Yazık ya. Patates soğan hemen bir lira zamlandı. Vay anasını vay. VATAN SEVGİSİ İMANDANDIR diyor Peygamberimiz. Bunlarda ne VATAN sevgisi var ne İNSANLIK!!!! diyecek Başkà laf yok.
Her yapılanın bir karşılığının olacağı o günden korkuları yok tabi... Ama nafile... Bir kere daha güzel ahlak sahibi olmanın önemini görmüş olduk. Rabbim evlatlarımızı ve bizleri güzel ahlak sahibi eylesin inşallah.
Ben de seviyorum yaz mevsimini... Hele ki şimdi kızım büyüyor ayaklanır o vakte kadar da... Bol bol çıkar güneşe havaya doyarız inşallah. Kış mevsimi de özleniyor ama yazın yeri bambaşka
Çok acaip bir dönemden geçiyoruz gerçekten. Mutlaka vardır bunda da bir hikmet. Rabbim hayırlara eriştirsin bizi. Ben zaten evcimen bir insanım kızım için tam gezmelere alışacaktım ki kaldık yine evlerde. Can sağlığı olsun bu günler selametle geçsin de yine gezeriz inşallahOkullar iki hafta tatil. Bugunlerdé parka bahçeye çıkmalık hava mis gibi. Artık evlerdyiz , Allah korusun ülkemizi. İnşallah bununda altından hep birlikte kalkarız. En az hasar ile.
Hamdolsun iyiyiz. An itibariyle 11 aylık olduk biz. Yaşımıza son 1 ay kaldı :) sizler nasılsınızNasılsınız Mayıs anneleri :)
Bebişler iyidir umarım :)
Nasılsınız Mayıs anneleri :)
Bebişler iyidir umarım :)
Çok acaip bir dönemden geçiyoruz gerçekten. Mutlaka vardır bunda da bir hikmet. Rabbim hayırlara eriştirsin bizi. Ben zaten evcimen bir insanım kızım için tam gezmelere alışacaktım ki kaldık yine evlerde. Can sağlığı olsun bu günler selametle geçsin de yine gezeriz inşallah
Allah yardımcın olsun canım. 3 çocuk ki biri henüz bebek+ ev işleri ki iki kelimeyle ifade edilemeyecek kadar meşakkatli+eş ki en az bir çocuk kadar ilgi istiyorlar bazen... Bütün bunlar tek bir kişiye bakıyor. Elbette ki yorulur bunalırsın. Ama eminim bu yorgunluğa değecek bir sevgiyle yerine getiriyorsundur her sorumluluğunuÇok uzayacak galiba bu virüs mevzusu. Aylar sürecek diyorlar. En az iki ay evde olacak çocuklar. Okullar tatil eşin evdedir. En azından sana yardımcı olur. Ben dün çok zorlandım. Çok bunaltıılar beni. Bebek uyumadı bütün gün uyumak istedi. Bugun gene öyle başladı. Babasından grip bulaştı ağzı burnu akıyor.
Ne hayaller kurduk okulà gidecek bu sene çok önemli eğitim açısından. Evde takviye yapacağım artık.
Nişanı düğünü olanlar iptal edildi onlara daha zor olacak. Allah yardımcıları olsun. Can sağlığı ile zamanı gelince yapılır inşallah.
Sen nasılsın genel durumun nasıl. Orda nasıl bir suru hakim.