- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
Canım benim... İşte sen de benim gibisin. Niye çünkü annesin... Kendinden önce hayatınızdaki değişiklikten çocuklarının nasıl ne kadar etkileneceğini hesap ediyorsun haklı olarak. Kendini ikna etmek, kendi kendini tedavi etmek zor ama en kökten çözüm aynı zamanda. Rabbim darlıktaki kalbini genişletsin, doğruyu buldursun, ferahlık versin. Evlatların ve sizin için en hayırlısı ne olacaksa onu nasip etsin. Bizim de en erken bu yaz en geç seneye yaza tayin durumu var ve biz yine şehir değiştireceğiz. Ailem İstanbul'da ama artık hiç gelesim kalmadı İstanbul'a. Küçük bu şehirde uzun bi süre yaşayınca İstanbul yaşaması zor ve boğucu görünüyor dışarıdan. Çocuklarımı daha sakin bir şehirde, doğaya yakın bir yerde yetiştirmek istiyorum. Ben niyet ediyorum ama bilmiyorum hayırlısı nedir nasıldır. Rabbim yardımcımız olsun.Canım böyle hissetme, senin suçun yok elbette o büyüme sancılarını yaşayacak ..hepsi aynı ne yapalım elimizden gelen bu kadar. Yaz gelsin ni şekilde çıkarsınız büyür kreşe gider. Ne güzel arkadaşlıklar kurar. Allah büyük bizlere kaldıramayacağımızı vermez.
Bizimde taşınma durumumuz var. Oğlum özel okula gitti 3.yılı ..kızım orda gidemeyecek gitmeswkmı burda onun için kalmaya değermi bilemiyorum. Ev kira aldığım ev yeni ve ödemesi var. Hem kira gem eve ödeme yapmak yıpratıcı olacak. On yıldır aynı yerdeyiz yeni arkadaşlar ortam nasıl olur diye düşünmekten anam ağladı. Mutsuzum huzursuzum. Belki şer diye gördüğümde gizli hayırlar saklı. Öte yandan kendime teselli vermek istiyorum ama yapamıyorum. Biz anneler için hep evlatlar öncelikli. Memleket değişebilen hayata sıfırdan başlayanları ayakta alkışlıyorum. Hepİ topu başka semt yeni bir hayat ama korkuyorum...