• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım ço
kızlar birinci dereceden yakınımın evladı çok hasta değişik bişey. teşis konulamadı. nedir bilmiyoruz. 6 yaşında. nefes alamıyor öldü tekrar dirildi. bittik biz üzüntüden bittik.

kızımı parkta kaybettiğim günden beri rüyalar beni mahvetti hep bir kayıp acısı.
şimdi canımın içi çiçeğimiz hasta. bakalım ne olacak. boğazından ameliyat oldu. tahlile gitti parça aldılar.
şifa niyeti ile bir fatiha üç ihlas bildiğiniz duaları okursanız çok sevinirim. Allah evalatlarımızı can sağlığı ile hayırlısıyla bizlere bağışlasın. :(
Canım çok üzüldüm Allah şifa versin en kısa zamanda sağlığına kavuşsun inşallah yavrucak. Umarım en kısa zamanda teşhis koyulup tedavisi yapılır.Dua edeceğim. Allah tüm evlatları ailelerine bağışlasın. Sağlıktan başka her şeyin çaresi var kimse evladıyla sınanmasın.

kızlar birinci dereceden yakınımın evladı çok hasta değişik bişey. teşis konulamadı. nedir bilmiyoruz. 6 yaşında. nefes alamıyor öldü tekrar dirildi. bittik biz üzüntüden bittik.

kızımı parkta kaybettiğim günden beri rüyalar beni mahvetti hep bir kayıp acısı.
şimdi canımın içi çiçeğimiz hasta. bakalım ne olacak. boğazından ameliyat oldu. tahlile gitti parça aldılar.
şifa niyeti ile bir fatiha üç ihlas bildiğiniz duaları okursanız çok sevinirim. Allah evalatlarımızı can sağlığı ile hayırlısıyla bizlere bağışlasın. :KK43:
canım Allah'ım ailesine bağışlasın rabbim tez vakitte şif versin inşallah çok üzüldüm Allah'ım kimseyi evladı ile imtihan etmesin

Kızlar nasılsınız ?
Hifaa Hifaa aldatma hemen zencefil kürüne başla. şifa olsun

@asitane161719 kız ananlara gittin unuttun bizi.
Annem seninki faranjit diyor valla bilmiyorum doktora d gitmedim çarşıya da çıkamadım geniz akıntısı öksürük var akşamları ağrı oluyor başlicam ilk fırsatta inşallah bu ara fırsat bulamıyorum hiç bir yandan oglum durmuyor onunla ilgileniyorum onu çekmiyor kızım ağlamaya başlıyor sabrım zorlanıyor 😔😥

Kizlar bugun 2 aylik asisi olduk.kontrole gittik bingildagi ni pek hissedemiyodum bugun doktor bakarken dedim pek hissedemiyom diye o da bakti bingildak kapanmis dedi.normal degil dedi hemen kapanmasi dedi direk nörolojiye yonlendirdi.il de var 3 saat uzaklikta.ilk firsatta goturcez insallh.siz boyle bisey duydunuzmu daha once

top bir göbek kaldıysa ondan :KK70:
bendeki göbek yayvan :KK70:
Allah hepimize yardım etsin.
bu kez sezeryan oldun kendini toplarlaman nasıl oldu. iyimisin şimdi.
Toparladım çok şükür. Karnıma dokununca hala agiriyor onun dışında sıkıntı yok. Iyilesme süreci çok uzun sürüyor :(
Sen normal istiyordun..Ne oldu?

Kızlar bu aşıları yaptırıyor musunuz instagramda denk geldim bana aşı konusunda bişey demediler Haftaya aşısı var sağlık ocağında bu aşılar için bişey demedi hemşiremiz...

Eklentiler

• D7A88548-CD51-4AAD-850C-5DE772C517AF.png
    D7A88548-CD51-4AAD-850C-5DE772C517AF.png
    389,1 KB · Görüntüleme: 49
Kizlar bugun 2 aylik asisi olduk.kontrole gittik bingildagi ni pek hissedemiyodum bugun doktor bakarken dedim pek hissedemiyom diye o da bakti bingildak kapanmis dedi.normal degil dedi hemen kapanmasi dedi direk nörolojiye yonlendirdi.il de var 3 saat uzaklikta.ilk firsatta goturcez insallh.siz boyle bisey duydunuzmu daha once
Geçmiş olsun canım.
Ben hic dikkat etmedim, benimkinede kapanması lazım demişti ondeki için bir ay önce, kapanmazsa takip etmemiz lazım, d vitamininiz cokmu eksikti hamileyken dedi mesela, yarın kontrolumuz var bakalım ne diyecek

Geçmiş olsun canım.
Ben hic dikkat etmedim, benimkinede kapanması lazım demişti ondeki için bir ay önce, kapanmazsa takip etmemiz lazım, d vitamininiz cokmu eksikti hamileyken dedi mesela, yarın kontrolumuz var bakalım ne diyecek
Kac aylik oldu cnm bebegin.normalde 1 yasina kadar kapaniyo.ama 2.ayda normal degilmis.ama disardan belli olmayipda cekilen film de falan gorunebiliyomus.persembe docent den randevu aldim bakalm ne dick.allahm kimseye dermansiz dert vermesin hele ki evlatla sinamasin hic birimizi

Kac aylik oldu cnm bebegin.normalde 1 yasina kadar kapaniyo.ama 2.ayda normal degilmis.ama disardan belli olmayipda cekilen film de falan gorunebiliyomus.persembe docent den randevu aldim bakalm ne dick.allahm kimseye dermansiz dert vermesin hele ki evlatla sinamasin hic birimizi
Yanlış hatırlamıyorsam beyin gelişimi için erken kapanması da kapanmanın gecikmesi de tehlikeli demişti ebe 1 yaşına kadar yavaş yavaş kapanacakmış bildiğim kadarıyla ilk çocuğumda öğrendiğim buydu

2 ay bugün bitti canım. Benim arkada bı şişlik vardı orası için dedi, doğumdan 5 gün sonra gittiğimde kapanmasi lazımdı 1 aylık kontrolde kapanmazsa arastiririz demişti. Farklı doktora gittim 1. Ayında ve o doktor sorun değil 3-4 ayı bulabilir kapanması normal dedi. Yarın ilk gittiğim doktora gidicem, oğlumun yine arkasinda aynı şekilde şişlik duruyor. D vitaminini düzenli kullanıyorum ama bilemedim. Birde 1 yılda kapanan bıngıldak oluyomus, benim dediğim doğumdan kısa zamanda birkaç gün yani kapanması gereken tepe arkada biyer. Amin canım,Allah sağlık versin evlatlarımıza insallah

Yanlış hatırlamıyorsam beyin gelişimi için erken kapanması da kapanmanın gecikmesi de tehlikeli demişti ebe 1 yaşına kadar yavaş yavaş kapanacakmış bildiğim kadarıyla ilk çocuğumda öğrendiğim buydu
Ewet cnm.ama kafa gelisimi iyi sukur skinti yok.insallh ciddi bisey degildur.yani bazen elle hissedemeyip film de cikiyomus.yarin icin bi tane cocuk nöroloji doç.dr dan randevu aldim goturcez bakalm

şifa niyeti ile bir fatiha üç ihlas bildiğiniz duaları okursanız çok sevinirim. Allah evalatlarımızı can sağlığı ile hayırlısıyla bizlere bağışlasın. :KK43:
Allahım şifa versin canım 😟

Kızlar 2.ay aşısı yaptırdınız mı minikler nasıl biz yarın yaptıracağız şimdiden korkuyorum çok
Biz az onc3 yaptirdik biraz agladi ama hemen emzirdim sakinlesti su an evdeyiz uyuyor simdilik bi sikinti yok 3 asi birden oldugu icin rota asisina ve meningikok asina 3 hafta sonra baslicaz babamiz hek8m oldugu icin o sekilde planladi.bugun bacaga vurulanlardan biri yakan bi asi oldugu icin onda biraz fazla agladi. Ates ve huzursuzluk yapabilirmis simdilik bi sikinti yok hersey bebislerimiz icin.. icme sulari ortadogudan gelenler vs hastaliga cok acik bir donemde ulkemiz asilar cok onemli o yuzden Allah bebislerimizi korusun.

Kızlar 2.ay aşısı yaptırdınız mı minikler nasıl biz yarın yaptıracağız şimdiden korkuyorum çok
Ben de yarın yaptıracağım yaptırmadan önce banyo yaptırmamı istediler. 3 gün banyo yapılmıyormuş. Yarın banyosunu yaptırıp öyle götüreceğim. Hayırlısıyla kolayca atlatalım inşallah. Şifa olsun bebeklerimize.

Back