Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim adet gününe kac gun var?bence hamilesin benim de ilk hamileligimde adet tarihinden 3 gün oncesinde aynen boyle cikmisti test ve adet olmam Gereken gun de hastaneye gidip ogrenmistim Rabbim gonlune göre versin insallah saglikli bir bebekGünaydın günaydın..
Kızlar dünkü testten sonra bu sabah da yaptım sanırım bir tık da olsa koyulaşma var..
İnşallah kalp atışlarını da duyarım yoksa o güne kadar gebeyim diyemiyorum ben..
İlk bebeğimi kalbi durduğu için kaybetmiştim..
Bu sabahki testim de bu..
Eki Görüntüle 2159258
Canim hamilelik belirtileri ile adet belirtileri nerdeyse ayni olur zaten Sen olumlu dusun bence :)Bende sabah test yaptım hala silik gözüküyor ama kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gibi sanırım olacağım ama test kafamı karıştırıyor
Hadi hayırlısı. Ben bugün test yaptım (9.gün) negatif. İki gün önceki pozitifti. İğnenin etkisi yeni geçiyor.Günaydın günaydın..
Kızlar dünkü testten sonra bu sabah da yaptım sanırım bir tık da olsa koyulaşma var..
İnşallah kalp atışlarını da duyarım yoksa o güne kadar gebeyim diyemiyorum ben..
İlk bebeğimi kalbi durduğu için kaybetmiştim..
Bu sabahki testim de bu..
Eki Görüntüle 2159258
İğne olmuş muydun sen canım?Bende sabah test yaptım hala silik gözüküyor ama kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gibi sanırım olacağım ama test kafamı karıştırıyor
Valla dün regl'ime 3 gün vardı bugün iki gün var canım. Amin Allah razı olsun inşallah..Canim adet gününe kac gun var?bence hamilesin benim de ilk hamileligimde adet tarihinden 3 gün oncesinde aynen boyle cikmisti test ve adet olmam Gereken gun de hastaneye gidip ogrenmistim Rabbim gonlune göre versin insallah saglikli bir bebek
Negatif olması çok iyi oluyor canım..Hadi hayırlısı. Ben bugün test yaptım (9.gün) negatif. İki gün önceki pozitifti. İğnenin etkisi yeni geçiyor.
Canim hamilelik belirtileri ile adet belirtileri nerdeyse ayni olur zaten Sen olumlu dusun bence :)
Hayırlı olsun hamilesin inşallah
Teşekkür ederim umarım öyledir inşallahHayırlı olsun hamilesin inşallah
Canım sen iğne felan olmamıştın di mi..Teşekkür ederim umarım öyledir inşallah
Canım sen iğne felan olmamıştın di mi..
Öyleyse bildiğin gebesin inşallah :)))
Ooo o zaman Allah'ın izniyle topiğimizin ikinci gebesisin hadi inşallah :)Hayır iğne olmadım bide şu adet gününü de bi atlatsam hayırlısıyla
Ooo o zaman Allah'ın izniyle topiğimizin ikinci gebesisin hadi inşallah :)
Amin amin canım inşallah..İnşallah öyledir sizlerden bunları duymak çok güzel insanın içi rahatlıyor Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Oh oh çok iyi ya..Mrb anneler yarın 22 haziran adet günüm. 4 gün kala yaptığım testle öğrendim. Böyle çıkmıştı:
Eki Görüntüle 2159352
Bu da 3 gün kala:
Eki Görüntüle 2159353
Yarın sabah bi test daha yapıcam koyu kırmızı görmek istiyorum
Hayırlı olsun canım test sonucunu gördüm benim de aynı 22 haziran ben de 4 gün kala öğrendim. Tahmini doğum tarihi hesapladın mı hiç? Diğer sitelerde 1 mart görünüyor kadınlarkulubünde 2 mart olarak görünüyor onu anlayamadım tam 40 haftanın dolduğu tarih 1 mart aslında.Benimde bat 22 haziran ama adet olacağım galiba bütün belirtiler var :/
Kasık ağrısı beni de zorluyor biraz yürümüştüm dün bacağım da çok ağrıdı normal bence. Beklenen adet tarihin ne zaman canım? Birkaç günde koyulaşır o çizgiler inşBenim bugün nedense belim özellikle kasıklarım biraz şiddetli ağrıyor.
Yürürken bile zorlanıyorum normal mi acaba..
Ben iğne tedavisi gördüm ya bu ay..Kasık ağrısı beni de zorluyor biraz yürümüştüm dün bacağım da çok ağrıdı normal bence. Beklenen adet tarihin ne zaman canım? Birkaç günde koyulaşır o çizgiler inş