2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın günaydın..
Kızlar dünkü testten sonra bu sabah da yaptım sanırım bir tık da olsa koyulaşma var..
İnşallah kalp atışlarını da duyarım yoksa o güne kadar gebeyim diyemiyorum ben..
İlk bebeğimi kalbi durduğu için kaybetmiştim..
Bu sabahki testim de bu..
Eki Görüntüle 2159258
Canim adet gününe kac gun var?bence hamilesin benim de ilk hamileligimde adet tarihinden 3 gün oncesinde aynen boyle cikmisti test ve adet olmam Gereken gun de hastaneye gidip ogrenmistim Rabbim gonlune göre versin insallah saglikli bir bebek

Günaydın günaydın..
Kızlar dünkü testten sonra bu sabah da yaptım sanırım bir tık da olsa koyulaşma var..
İnşallah kalp atışlarını da duyarım yoksa o güne kadar gebeyim diyemiyorum ben..
İlk bebeğimi kalbi durduğu için kaybetmiştim..
Bu sabahki testim de bu..
Eki Görüntüle 2159258
Hadi hayırlısı. Ben bugün test yaptım (9.gün) negatif. İki gün önceki pozitifti. İğnenin etkisi yeni geçiyor.

Bende sabah test yaptım hala silik gözüküyor ama kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gibi sanırım olacağım ama test kafamı karıştırıyor
İğne olmuş muydun sen canım?
Eğer iğne felan yoksa silik de olsa pozitif oluyor zaten..
Canim adet gününe kac gun var?bence hamilesin benim de ilk hamileligimde adet tarihinden 3 gün oncesinde aynen boyle cikmisti test ve adet olmam Gereken gun de hastaneye gidip ogrenmistim Rabbim gonlune göre versin insallah saglikli bir bebek
Valla dün regl'ime 3 gün vardı bugün iki gün var canım. Amin Allah razı olsun inşallah..
Hadi hayırlısı. Ben bugün test yaptım (9.gün) negatif. İki gün önceki pozitifti. İğnenin etkisi yeni geçiyor.
Negatif olması çok iyi oluyor canım..
Bundan sonra biraz daha bekle 12. yad a 13. günü yaparsın bundan sonra silik bile çıksa gebeliktir..

9E06A89A-0052-4911-8971-D59591BDCD3D.jpeg
Canim hamilelik belirtileri ile adet belirtileri nerdeyse ayni olur zaten Sen olumlu dusun bence :)

Olumlu mu sizce

Mrb anne adayları yarın 22 haziran adet günüm. 4 gün kala yaptığım testle öğrendim. Böyle çıkmıştı:
18haziran4günkala.jpg
Bu da 3 gün kala:
20180619_162755-1.jpg
Yarın sabah bi test daha yapıcam koyu kırmızı görmek istiyorum

Son düzenleme:
Bu arada belirtileri yazayım; çok erken sol kasıkta ağrım başladı adete 1 hafta kala. Ayrıca göğsümde dolgunluk ve de dün adete 2 gün kala peçeteye açık pembe leke geldi yerleşme kanamasıymış. Herkes için hayırlısı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin :KK200:

Mrb anneler yarın 22 haziran adet günüm. 4 gün kala yaptığım testle öğrendim. Böyle çıkmıştı:
Eki Görüntüle 2159352
Bu da 3 gün kala:
Eki Görüntüle 2159353
Yarın sabah bi test daha yapıcam koyu kırmızı görmek istiyorum
Oh oh çok iyi ya..
Benimkiler daha silik..
Ben de kopkoyu göreyim diye elimde son test kaldı onu saklicam tee pazar ya da pazartesi sabahı yapim diyorum :))))

Benim bugün nedense belim özellikle kasıklarım biraz şiddetli ağrıyor.
Yürürken bile zorlanıyorum normal mi acaba..

Benimde bat 22 haziran ama adet olacağım galiba bütün belirtiler var :/
Hayırlı olsun canım test sonucunu gördüm benim de aynı 22 haziran ben de 4 gün kala öğrendim. Tahmini doğum tarihi hesapladın mı hiç? Diğer sitelerde 1 mart görünüyor kadınlarkulubünde 2 mart olarak görünüyor onu anlayamadım tam 40 haftanın dolduğu tarih 1 mart aslında.

Benim bugün nedense belim özellikle kasıklarım biraz şiddetli ağrıyor.
Yürürken bile zorlanıyorum normal mi acaba..
Kasık ağrısı beni de zorluyor biraz yürümüştüm dün bacağım da çok ağrıdı normal bence. Beklenen adet tarihin ne zaman canım? Birkaç günde koyulaşır o çizgiler inş

Kasık ağrısı beni de zorluyor biraz yürümüştüm dün bacağım da çok ağrıdı normal bence. Beklenen adet tarihin ne zaman canım? Birkaç günde koyulaşır o çizgiler inş
Ben iğne tedavisi gördüm ya bu ay..
O yüzden normal regl döngüm değil de iğneden sonra 15. gğn bat tarihi diyorlar ya ona bakarsak 23 Haziran.

X