2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

isterseniz rezene çayının tarifini yazarim. bi de ayrica bol emzirin memede durmak istedigi günler cpk yorulacaksiniz ama inanin sutleri arttirmsk icin yavrunuz memede durmak istiyor emiyor emiyor artiyor benimki 3 gun memede duruyor diyelim sonra bi bakiyorum sut artmis ve bebiste yeni ozellikler gekmis oluyor ondan sabredin dayanin sonu guzel oluyor

ayrica şuna dikkat edin memeninizi surekli yikamahin silmeyin. bebekler hoslanmiyor ozellikle meme reddo yasayan anneler birakin kokunuz memeden gitmesin cekici hale geliyor. deodorant roll on dus jeli sabun vb. kullanmayın evet kendinize kokunuz gelecek ama sabredin bebekler o kokuyu seviyor.

bir de kizlar bebeklerinizin burnunu her gun muhakkak temizleyin cok onemli uyumalari huzurları icin. ben her gun sabah aksam gozlemleyip temizliyorum ve daha uzun sure uyuyor iyice teniz olduğuna inanana kadar temizliyorum. hırıltı nefes alis verisi sesi vb burnu işaret ediyor temizleyince geciyor

kizlar kesinlikle size iyi gelecek 2 tavsiyem var 1. si karadut yeyin anacim simdi tam mevsimi ve acayip sut yapıyor ve cilekle birlikte yeyince daha da guzel. 2. rezeneyi aktardan alin kendini ve havanda ezip kaynatin icin yatmadan ya da gun icinde sonra ayaklarinizi uzatip dinlenin sutunuz cesme olacak
Ya ben aldım rezene ama hiçte dövülecek gibi değil zaten çok ince ince duruyor

Bizim gecemiz fena degil.2 saate bir kalkiyir emip hemen geri uyuyor.oyuzden zorlanmiyorum. Gunduz uyanik kalma suremiz fazla uykumuz enfazla 1 saat. Kucaginda olayim diyor.geziyoruz evin icinde. Yada ciglik atana kadar almıyorum. Sese hassaslasmaya basladi.uyaniveriyoruz.

Bizim gecemiz fena degil.2 saate bir kalkiyir emip hemen geri uyuyor.oyuzden zorlanmiyorum. Gunduz uyanik kalma suremiz fazla uykumuz enfazla 1 saat. Kucaginda olayim diyor.geziyoruz evin icinde. Yada ciglik atana kadar almıyorum. Sese hassaslasmaya basladi.uyaniveriyoruz.
Benimki gece bir defa kalkıyor ondada 1-1.5 saat ayakta ya normal mi acaba

Saat 9-9.30 arası uyuyor gece 3-4 E kadar sonra 5 gibi ancak yatıyor
Benim iglanda 9.9.30 gibi sonra 1 de emme sonra 3 e dogru emme.emince hemen geri uyuyor.4.30 gibi sonra 6 da gizunu aciyor. 7 e kadar sonra ben biraz zorla uyutuyorum. Saat basi kalkiyor.bem pes ediyorum artik 10da tam mesaim basliyor

Benim iglanda 9.9.30 gibi sonra 1 de emme sonra 3 e dogru emme.emince hemen geri uyuyor.4.30 gibi sonra 6 da gizunu aciyor. 7 e kadar sonra ben biraz zorla uyutuyorum. Saat basi kalkiyor.bem pes ediyorum artik 10da tam mesaim basliyor
Bizim mesaide sabah çok erken başlıyor ne güzel olurdu 9-10a kadar deliksiz uyusalar 😂😂

Bizimki gece 12de uyuyor arada 3-4 kere uyanarak gündüz 12ye kadar uyuyoruz hep beraber sonra arada uyuyor akşam 10 gibi biraz huysuzlanıyor rutinimiz böyle çok şükür çok zorlamıyor Allah sağlık versin miniklerimize🤲🏻

Bizimki gece 12de uyuyor arada 3-4 kere uyanarak gündüz 12ye kadar uyuyoruz hep beraber sonra arada uyuyor akşam 10 gibi biraz huysuzlanıyor rutinimiz böyle çok şükür çok zorlamıyor Allah sağlık versin miniklerimize🤲🏻
Bizimki mümkün değil 12ye kalmıyor. Gece 9-9.30 gibi uykusu yüzünden mızmızlanıyor. Sabaha kadar tek sefer kalkıyor.

X