2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkide öyleydi kiloda alıyordu ama doymuyormuş memedr rahatladığı için uyuyormuş

Ben de herkese ve doktora hemen uyanıp tekrar emdiğine göre memede uyuduğun için aç kalıyor dedim hep geçen ay kilosu normal diye kimseyi inandıramadım. Artık heralde doğru söylüyorlardır diye düşünüyordum. Sen nasıl anladın

Ben de herkese ve doktora hemen uyanıp tekrar emdiğine göre memede uyuduğun için aç kalıyor dedim hep geçen ay kilosu normal diye kimseyi inandıramadım. Artık heralde doğru söylüyorlardır diye düşünüyordum. Sen nasıl anladın
Bir bayan geldi bebek bakıcısı uyumuyor diye yardım etmek istedi. Görür görmez bu çocuk aç dedi. Mama takviyesi yapınca bebenin tüm düzeni değişti. Denedik hatta mamasız memeyi ve mama destekli artı memeyi. Uyumaya başladı. Sonra sağdım baktım gelen en fazla 70 cc ve su gibi süt. Üç aylık olmak üzere normalde öğün başına nerdeyse iki katını versek içiyor.

Bir bayan geldi bebek bakıcısı uyumuyor diye yardım etmek istedi. Görür görmez bu çocuk aç dedi. Mama takviyesi yapınca bebenin tüm düzeni değişti. Denedik hatta mamasız memeyi ve mama destekli artı memeyi. Uyumaya başladı. Sonra sağdım baktım gelen en fazla 70 cc ve su gibi süt. Üç aylık olmak üzere normalde öğün başına nerdeyse iki katını versek içiyor.

Aa doğru ya okumuştum yazdıklarını. Önceki sağdığım sütlerle deneyeceğim bunu

Bebeklerimizin sığınacağı kendini güvende hissettikleri tek yer memelerimiz kızlar:) hep aç olduklarında emmiyorlar ben artık anladım. Bebeğim her ağladığında meme veriyorum hayır demiyor ama süt de emmiyor her zaman sadece ağzında oynuyor.. kıyamam ben onlara Allah şifa versin hepsine bizlere bağışlasın acılarını göstermesin..🤲🏻

Merhaba kızlar, foruma girdigimde bildirim gelmiyordu ,hic konusmuyorsunuz sanmistim sonra bir gireyim desim mesajlar dolmus.. :)) uzun suredir yoktum buralarda umarim iyisinizdir bebisler keyiflidir :)

Arkadaşlar maşallah benim sütüm çok fazlaydı fışkırıyordu ağzına sonra bir anda azaldı neden olabilir:KK43: hatta tek gogsumle doyuyordu, bu arada geceleri çok güzel uyuyor az emiyor o yüzden olabilir mi 5 saat uyuduğu oluyor maşallah masallah

Son düzenleme:
Doğumdan 1 ay sonra hamile kalanlardan bahsetmisssiniz ,peki nasıl anladılar acaba ,adet görmüyoruz ya çok merak ediyorum, benim de büyük korkum 2.bebeğim 3.'yu hiç düşünmüyorum hele ki 2aylikken hiç sağlıklı değil, tedirginim

Benim şu an en büyük sıkıntım 6 aylık olduğunda ise başlayacağım eylülde, öğretmenim, bakıcı meselesi beni çok geriyor, siz ne yapacaksınız? Ücretsiz izin alamıyorum şu an bazı sebeplerden :KK43:

Benim şu an en büyük sıkıntım 6 aylık olduğunda ise başlayacağım eylülde, öğretmenim, bakıcı meselesi beni çok geriyor, siz ne yapacaksınız? Ücretsiz izin alamıyorum şu an bazı sebeplerden :KK43:
Ben ucretsiz izin alacağım. 1 sene boyunca. Sene sonu dusunurum artik

En az 2 yıl çalışmayı düşünmüyorum bence çocuk iin çok önemli kreş yaşına gelince düşünürüz bakalım çalışmayı tekrar hamile kalmazsam tabi

Ben bayram sonrası başlıyorum ücretsiz izin alacak imkanım yok annem bakacak evet zor olacak ama herşey evlatlarımız için

X