- 28 Haziran 2017
- 254
- 182
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım
Bebiş nasıl şimdi
Bebeği tuvaletini yapamayan var mı ne yapıyorsunuz acaba benimki hep ağlıyor zorlanıyor ama yapamıyor doktor gaz damlası verdi ama bi işe yaramıyor
Mama takviyeside alıyor zamanla düzelecek belki ama çok acı çekince bizde çözüm yolu arıyoruzIyiz sukurler olsun topladık kendimizi kiloda alıyoruz ilk 1 ay hic alamamistik malesef
Doktor bize anne sütü alan bebek 10gün yapmayabilir arada yapabilir kokmayın dedi bizimkide gaz sancisinda fena agliyor bi surup bi damla kullanioz ama hareketlenmeye baslayinca kendi atacakmis zamanla biz ne yapsakta kendileri ogrenecekmis
Zeytinyagi ile poposunu biraz uyarsaniz belki yapabilirMama takviyeside alıyor zamanla düzelecek belki ama çok acı çekince bizde çözüm yolu arıyoruz
Benimki de cok gazli.. felaket gece gunduz, kolikten beter... ben careyi yarim kundakta buldum, daha rahat uyuyorGazı çok bu aralar inşllh biter biran önce çok acı çekiyor garibim
Parasindan ziyade, ben yan etkilerinden ilk kizimda cok cektigim icin yaptirmayacagim. 2 dozda hayatinin ilk 6 ayinin 4 ayi boyunca ishaldi cocuk. Simdi bu kiziminda bagirsaklari cok hareketli, zaten gunde 10 kere kaka yapiyor, doktorda perisan etmeye luzum yok, tamamen kar amacli bir asi bu rota asisi diyor. Yani rota ishal mikroplarindan sadece biri, yakalansa dahi, evde iyi bir bakimla zaten agir gecirmez diyor bizim doktor. Yine ve yine, eger kizimin bagirsaklari cok hassas olmasa idi, simdi de yaptirirdim.kizlar rota virus asisi yaptiran varmi bana cok pahali geldi 260 tl diyorlar
Benimde ı problemim var bağırsak düzenleyici içiyoruz öyle yapıyor oda günde 1Bebeği tuvaletini yapamayan var mı ne yapıyorsunuz acaba benimki hep ağlıyor zorlanıyor ama yapamıyor doktor gaz damlası verdi ama bi işe yaramıyor
Bende yapıyorum ama fayda etmiyor artık damlalar da fayda etmiyorBide poposuna zeytinyağı sürüp
1 çay kaşığı iciriyorum
Kendimiz nasıl giyiniyorsak biraz daha kalınını giydiriyorumSelam kızlar nasılsınız malum havalar ısınmaya başladı bebişleri nasıl giydiriyorsunuz hasta yapıcam diye korkuyorum valla
Bugün kendiliğinden yaptı tuvaletini şaşırdımCanim ya başka ne yapilabilinir ki
Oy masallah sende üzülme annesiBugün kendiliğinden yaptı tuvaletini şaşırdım
Yok rahatladı kuzum çok şükür :)Oy masallah sende üzülme annesi
Bebeği tuvaletini yapamayan var mı ne yapıyorsunuz acaba benimki hep ağlıyor zorlanıyor ama yapamıyor doktor gaz damlası verdi ama bi işe yaramıyor
Selam kızlar nasılsınız malum havalar ısınmaya başladı bebişleri nasıl giydiriyorsunuz hasta yapıcam diye korkuyorum valla