2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah dağmatlığını da görmeyi nasip etsin canım. Ben 43 günlük yaptırdım çabucak iyileşti.
amin cnm sagolasin
45 gunluk cnm ilk gun cis yaparken agladi ondada memeyle susturdum su an gayet iyi sunnet 15 dk surdu cok kisaydi kolay atlattik cok sukur
Masallah size Rabbim damatliginida gormeyi nasip etsin
amin cnm

Slm kızlar bizde doktordan geldik kasık fıtığımız var ameliyat olacak bu hafta inşllh hayırlısıyla atlatırız 4500 olmuş kilosu şükür iyi gibi dua edin miniğime

Allah yardımcın olsun cnm, zor ama şöyle düşün tedavisi olmayan bisey değil şükür ki olacak ve bitecek sağlığına kavuşacak çok şükür, Rabbim korusun sizi..

Allah kolaylık versin cnm ,benim ilk oğlum öyleydi o kadar zordu ki şimdi bunu büyütürken diyorum ki ya ben ne çekmişim,
Bir de çalışıyordum uykusuz işe gidiyordum ve 2yil böyle sürdü sonra da ara ara uyanırdı şimdi 4 yaşında yeni yeni kesintisiz uyuyor bu yüzden cesaret edemiyordum ikinciyi de plansız oldu ama şükür ki huzurlu bebek.. Sadece bu sıralar sürekli emiyor ve uyumuyor büyüme atağı olabilir, umarım senin bebeğin birkaç aya düzelir benimki fenaydı fena :)

kızlar bizde uyumuyoruz yaa
1 gece uyuyorsa 2 gece uyumuyor sanki annem dinlensin der gibi 2-3 günde 1 uyuyor sabaha kadar 2-3 gün hiç uyumuyor.. birde emzirme uzmanına gittim ben biberon yasak sütümü çoğaltmaya çalışacağız bizimki memeyi reddetmeye başlamıştı biberondan dolayı o yüzden az olan sütüm daha da azaldı.. şimdi emdikten sonra az bişey mama veriyorum ama fincanla dedi uzman gece mümkün değil veremiyorum.. yatarken vermeye çalışıyorum fincanla biberon istediği çok belli ortalığı yıktı gece inşallah sonuç alırım..

gercekten bacım isin zor su anda bunye dayanamaz bu kadarına disarda nasil peki bebek arabasi falan gezdirsen

Keşke hiç biberonla vermeseydiniz çünkü onun rahatlığına alışınca bırakmıyorlar şöyle yapabilirsin biberonu içi boş ver bir kaç kez onunla doymadığını anlaşın biberonu boş verip arkasına memeni ver dolu olduklarında, sonra biberonu unutmaya başlayınca mamayı fincan veya cay kasigindansa iğne enjektörleri var ya onunla ver hem ağzına çok güzel akıyor hastanede öyle veriyorlardı mamayı cnm böylece emme isteğini sadece memeden karşılayabilsin bebecik yerim onu

SekerAnnee cok gecmis olsun canım. Benim bir yakinimin oglu da oldu kasik fitigi ameliyati. Cok cabuk iyilesti. Hic zorluk cekmediler. Insallah sizin de oyle olacak. Masallah kilosu gelisimi de cok iyi.

Benim ki bazen 10 dk bazen 30 dk emiyor :S kısa emerse zorlamıyorum. Biraz bekleyip aynı göğüsten emzirmeye devam ediyorum.
Benim oglum acsa bir memeyi 10dk da bitiriyor. Bu arada sütü cok olan bir anne degilim maalesef. Ama cok ac degilse de nerdeyse 1 saat emzik gibi emiyor.
bütün gün inmiyor memeden
Sut tazikli geliyorsa 5. Ya da10dk.meme sut azsa yarim saat sürüyor. Ben her istediginde dayiyorum memeyi. Emme arasi 1 en fazla 2 saat oluyor
Benim de en fazla 5 10 dk tazyikle de ilgisi var ama daha cok meme ile uykuyu bağdaştırmış bizimki aç mı tok mu anlayamıyorum uyuyunca
Göğsü 10 dk da söndürüyo bazen gerci yumuşacık oluyor pelte gibi özellikle biri.
Normal mi acaba

canım attık biz biberonu kii yenik düşmeyip vermeyelim diye.. inşallah tekrar emer bakalım uğraşacağız.. sağolsun danışman çok yardımcı oldu çok motive etti beni.. bana kalsa sağıp verecektim her defasında.. benim gibi olanlara örnek olsun emzirme ile ilgili sorun yaşayanlar mutlaka emzirme danışmanına başvursunlar gerçekten çok ilgililer..

Ben de bir emzirme uzmanı ile görüşmek istiyorum aslında ama bulamadım kimseyi
Ücretleri nasıl acaba
ücretli olana gitmedim ben çocuk hastanesine gitmiştik doktora derdimi söyledim beni danışmana sevk etti ama çok özel ilgilendiler sağolsunlar özelde bile yoktur böyle ilgi.. dünden beri duacısıyım danışmana ve hemşireye..

Yaa bilmiyordum hastanelerde olduğunu çok iyi oldu bunu öğrendiğim sağol ben de bi gideyim

SekerAnnee onunla konuş ona anlat , yanindayim de gececek annem de. anlamıyor diye aglayip durma anlıyorlar.
Oyle gercekten ben guzelce anlattim ameliyati, annecim yemegini guzelce ye bi sure ac kalacan agrisiz atlatacan falan filan dedim kuzum agzinda 9 saat emzikle gık demedi. ( aslinda 4 saat ac kalmasi lazim gec aldilar bizi ameliyata 3.5 saat fazla bekledik + ameliyat sonrasi hemen emzirtmediler oda 1.5 saat )

Verdiginiz biberonun bi özelliği var miydi ? Ann memesine benzer gibi. Ben aventin anne memesine benzeriyle veriyorum mamasini. Suanlik ilk meme aliyor yetmedigi icin mama veriyorum. Senin de bi sure sonrami meme reddi oldu peki?

Avent var anne memesine çok benziyor ucu ben omunla veriyorum. Benimki yüzünden mi yoksa biberon marifeti mi bilemem ama benimki hem biberon alıyor hem meme. Sıkıntı yapmadı hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…