2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar biz bugun sunnet olduk :halay:cok sukur eve geldik emzigede alistirdim buyuk rahatlik oldu bu asamada tavsiye ederim
hayırlı olsun canım. büyük oğlum 9 aylikken sünnet oldu zor olmuştu hareketli olduğu için ve korkmuştu sonrasında kolay atlatmadı bu oğlumu erken yaptirmak istiyorum. bebeğin ne kadarlık ağrı huysuzluk oldu mu?sünnet sırasında ne yaptı bilgilendirirsen sevinirim

kizlar biz bugun sunnet olduk :halay:cok sukur eve geldik emzigede alistirdim buyuk rahatlik oldu bu asamada tavsiye ederim
Rabbim damatligini da gostersin. hayırlı olaun gecmis olsum.
Slm kızlar bizde doktordan geldik kasık fıtığımız var ameliyat olacak bu hafta inşllh hayırlısıyla atlatırız 4500 olmuş kilosu şükür iyi gibi dua edin miniğime
dualarimiz sizinle insallah kolaylikla atlatacaksınız. diger doktora da gerçekten diyecek soz bulamiyorum :KK43:

Rabbim damatligini da gostersin. hayırlı olaun gecmis olsum.

dualarimiz sizinle insallah kolaylikla atlatacaksınız. diger doktora da gerçekten diyecek soz bulamiyorum :KK43:
Bugün telefonla arayıp soruyoruz hala gerek yok diyor sonra üroloğa gittim o dedi hemen ameliyat edilmesi lazım diye her doktor başka bişi söylüyor ya sevk verdi hastaneye gidip cerrahla konuşup bu hafta yaptırıcaz inşllh

Amin Allah razı olsun miniğime bakıp bakıp ağlıyorum hiç veresim de yok ameliyata onu o halde görmek ne bileyim çok zor Allah şifa versin tüm bebeklere
lutfen aglama bak sutun azalir kolay bi ameliyat hissetmicek bile annesi, hemencik iyi olacak bir iki gun icinde. sutun azalirsa asil ona zarar verirsin ondan aglama lütfen. onun sana ihtiyaci var senden hisseder korkar minnak.

hadi ya neden acaba ki :KK43: nasil yorulup uyuyakalmaz bende sasirdim
Ya her gün böyle artık çıldırmama ramak kaldı. Neler yaptıysam olmuyor hadi ben başaramadım diyorum eltim geldi yok uyumuyor çiğdem bu çocuk diyor. Bir bebek nasıl sabah 5 akşam 9.45e kadar uykusuz geçirir. E o zaman boyunca sürekli memede. Artık halim kalmadı. Gece 9.45te uyudu 2.30da kalktı. Başka bebekler hemen emzirildiğindr uykuya dalıyor. Benimki 2.30dan 4.40a kadar memedr kaldı. Sonuç uyandığında 6.30 bile değildi saat bünye nasıl dayanır ya

Amin Allah razı olsun miniğime bakıp bakıp ağlıyorum hiç veresim de yok ameliyata onu o halde görmek ne bileyim çok zor Allah şifa versin tüm bebeklere

Hic panik olma tatlım bak bebegin hepimizinkinden daha büyük ve anne sütü aldigi icin guclu
Beni okumusundur 16 gunlukken yattik hastaneye gobek kordonu ve mesaneyle ilgili icten distan ciddi bir ameliyat gecirdi ustune hastane yogunbakimda rota virusu kapti doktorlar bile garanti vermedi ama bebegimin yaninda bir kez aglamadim virus oldugu icin ziyaretcide kabul edilmiyordu hastanede tek basima bebegimle ustesinden geldik
Allah a inancını hic kaybetme hersey yoluna giriyor vakitlice iyilesecek herseyin tedavisi onceden tespit olunmus gec kalinmadan sende ii ol biz hep burdayiz sana destek

merhaba, Benim bebeğim de 42 günlük oldu. Sonrasında ilk 2 çişte ağladı biraz. Sünneti cuma akşamüstü olmuştuk ilk gece biraz huysuzlandı cumartesi sabah sakinledi.
hayırlı olsun canım. büyük oğlum 9 aylikken sünnet oldu zor olmuştu hareketli olduğu için ve korkmuştu sonrasında kolay atlatmadı bu oğlumu erken yaptirmak istiyorum. bebeğin ne kadarlık ağrı huysuzluk oldu mu?sünnet sırasında ne yaptı bilgilendirirsen sevinirim

X