2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Avent var anne memesine çok benziyor ucu ben omunla veriyorum. Benimki yüzünden mi yoksa biberon marifeti mi bilemem ama benimki hem biberon alıyor hem meme. Sıkıntı yapmadı hiç.

Ben de bugünlerde yetip yetmediğine emin değilim nasış anlıyorsunuz yetmediğini? Kendini sık sık geri çekip ağlayıp tekrar devam ediyor ama gaz sancısı da cok fazla ayırt edemedim

Ben de bugünlerde yetip yetmediğine emin değilim nasış anlıyorsunuz yetmediğini? Kendini sık sık geri çekip ağlayıp tekrar devam ediyor ama gaz sancısı da cok fazla ayırt edemedim
Sütüm besleyici değil benim sadece süt verdiğim öğünlerde huzursuz ama mamayla desteklersem daha iyi oluyor

Verdiginiz biberonun bi özelliği var miydi ? Ann memesine benzer gibi. Ben aventin anne memesine benzeriyle veriyorum mamasini. Suanlik ilk meme aliyor yetmedigi icin mama veriyorum. Senin de bi sure sonrami meme reddi oldu peki?
lansinoh mommo anne memesine yakın yavaş akışlı biberondu ilk aldığımızda bebeğim asla memeyi bırakmaz diyordum 20 günlükken almıştık bebek emmeden akmıyor ve ucu yumuşaktı meme gibi ama gel gör ki şu 1 haftadır meme gelince basıyordu çığlığı dün hastanede emzirme odasında reddedince durumu doktora anlattım ve hemen yönlendirdi sağolsun beni . dün akşam ve az önce yine biberon krizine girdi fincandan biraz mama içirip yatırdım kalktığında emzireceğim.. özellikle uyanıkken emzirmek gerekliymiş ben hep uykuluyken emzirip kalktığında mama veriyordum uyanıkken biberonu istedi hep o yüzden dikkatli olun

Avent var anne memesine çok benziyor ucu ben omunla veriyorum. Benimki yüzünden mi yoksa biberon marifeti mi bilemem ama benimki hem biberon alıyor hem meme. Sıkıntı yapmadı hiç.
lansinoh mommo anne memesine yakın yavaş akışlı biberondu ilk aldığımızda bebeğim asla memeyi bırakmaz diyordum 20 günlükken almıştık bebek emmeden akmıyor ve ucu yumuşaktı meme gibi ama gel gör ki şu 1 haftadır meme gelince basıyordu çığlığı dün hastanede emzirme odasında reddedince durumu doktora anlattım ve hemen yönlendirdi sağolsun beni . dün akşam ve az önce yine biberon krizine girdi fincandan biraz mama içirip yatırdım kalktığında emzireceğim.. özellikle uyanıkken emzirmek gerekliymiş ben hep uykuluyken emzirip kalktığında mama veriyordum uyanıkken biberonu istedi hep.

Kızlar bebeğinizin kakasinda renk değişikliği olan var mi? Kızımın sürekli olmamakla beraber bu 4-5 gündür ara ara kına yeşili renginde akiskan kaka yapıyor. Normalde hardal rengi yapıyordu. Bebek hemşiresi gelinimiz vardi ona sordum bezine de bakti üşütmüş gibi geldi bana dedi. Takip et cok sık yaparsa ayrıca ateş falan da olursa o zaman doktora gotur dedi. Üşütmesin diye de ayaklarını sırtını sıcak tutuyorum acaba niye rengi değişti ki 🙄

Kızlar bebeğinizin kakasinda renk değişikliği olan var mi? Kızımın sürekli olmamakla beraber bu 4-5 gündür ara ara kına yeşili renginde akiskan kaka yapıyor. Normalde hardal rengi yapıyordu. Bebek hemşiresi gelinimiz vardi ona sordum bezine de bakti üşütmüş gibi geldi bana dedi. Takip et cok sık yaparsa ayrıca ateş falan da olursa o zaman doktora gotur dedi. Üşütmesin diye de ayaklarını sırtını sıcak tutuyorum acaba niye rengi değişti ki 🙄
sen yeşil sebze falan yedin mi annenin yediklerinin rengide olabiliyo.. birdaha olursa doktora götür canım belkide gerçekten üşütmüştür kuzucuk..

sen yeşil sebze falan yedin mi annenin yediklerinin rengide olabiliyo.. birdaha olursa doktora götür canım belkide gerçekten üşütmüştür kuzucuk..
Bu ara annem sağolsun sürekli otları yedirip duruyor süt olacak diye inek gibi otlar oldum. Acaba o da gerçekten etkiler mi 😱

Ayy insallah ondandır. Perşembe gecesi ilk kez uzun yola çıkacağız kızımla cuma akşama kadar dışarda yıllarda olacağız. daha da üşütür kötü olur diye korkuyordum. Ben yine de tabi dikkatli olayım 😊
tabiki tedbiri elden bırakma ama korkacak bişey olduğunuda sanmam.. hayırlı yolculuklar bu arada..

Bu ara annem sağolsun sürekli otları yedirip duruyor süt olacak diye inek gibi otlar oldum. Acaba o da gerçekten etkiler mi 😱
bahsettiğin kaka rengi icin doktorum ilk cocugumda fazla beslenmis sindirmeden çıkmıştır demisti ya da yesillik cok tuketmissindir ya da demir ilaci kullanıyorsan ondan da oluyor ve ya hafif üşümüştür. zaman zaman bizde de oluyor geciyor. doktorum normal demisti aralarda olmasi.

canım attık biz biberonu kii yenik düşmeyip vermeyelim diye.. inşallah tekrar emer bakalım uğraşacağız.. sağolsun danışman çok yardımcı oldu çok motive etti beni.. bana kalsa sağıp verecektim her defasında.. benim gibi olanlara örnek olsun emzirme ile ilgili sorun yaşayanlar mutlaka emzirme danışmanına başvursunlar gerçekten çok ilgililer..
En iyisini yapmissiniz canim. Biz de meme reddi yok ama sütüm yetmiyor diye mama veriyorum. Ben de sütümü arttırmak icin istiyorum aslinda ama Dogu gorevindeyiz su an esimle. Burada bulunmuyor danışman. Bir süreliğine Izmir'e annemlere gitmeyi bile düşünüyorum sırf bu yüzden.

bahsettiğin kaka rengi icin doktorum ilk cocugumda fazla beslenmis sindirmeden çıkmıştır demisti ya da yesillik cok tuketmissindir ya da demir ilaci kullanıyorsan ondan da oluyor ve ya hafif üşümüştür. zaman zaman bizde de oluyor geciyor. doktorum normal demisti aralarda olmasi.
Çok teşekkür ederim, içim rahatladı 😊

Benim doktorum ara ara yesil renk normal demişti ama 5gun boyunca o renkse bilmiyorum cnm

X