2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sallamanın bir sakıncası var mı ya bizimki de çok alıştı başka türlü susmuyor bazen sallamanın dozunu abartıyoruz :KK43:
çok abartmamak gerek canım daha beyinleri tam olgunlaşmamış bıngıldakları kapanmamış.. ufak ufak sallayın zaten uyumuyorsa başka derdi vardır çocuğun.

Ya şimdi sütümü sağdım. İki göğüsten 40cc çıktı. Bende bu çocuk neden sabahtan beri uyumuyor sürekli meme de diyorum. Bu kadar neden azaldı sütüm ya farklı birşeyde yapmadım.
emdikten sonra 40 cc geldiyse iyi bence..
stresli biran mı yaşadın aniden korktunmu. bunlarda sütü azaltıyormuş.

emdikten sonra 40 cc geldiyse iyi bence..
stresli biran mı yaşadın aniden korktunmu. bunlarda sütü azaltıyormuş.
Hiç etmediği göğüsten 30 cc emdiği göğüsten 10 cc çıktı. Hiçte birşey yaşamadım. Sadece geçen hafta ben antibiyotik kullanmak zorunda kaldım bebek çok etkilendi kalası değişti huysuzlaştı onun gerginliği vardı. Daha 2-3 üç gün önce sağdığımda tek göğüsten 70 cc geliyordu

valla bizde yumurtada eklendi kesin yumurtayada var alerjisi.. hergün bakıyorum oğluma minicik bişey sen nasıl büyüceksin diyorum kendi kendime . büyük oğlum 3 yaşında sanki onu ben büyütmemişim gibi unutmuşum :))
Benim ilk bebegim, o yüzden cok evham yapiyorum. :KK43: masallah canim sen ikinciyi büyütüyorsun. Hepsi saglikla büyüsün insallah. Internette astima cevirebilecegi de yaziyor. Rabbim beterinde korusun.

Benim ilk bebegim, o yüzden cok evham yapiyorum. :KK43: masallah canim sen ikinciyi büyütüyorsun. Hepsi saglikla büyüsün insallah. Internette astima cevirebilecegi de yaziyor. Rabbim beterinde korusun.
Allah korusun ben alerjik astımdım ne çektiğimi biliyorum. Hiç getirme öyle şeyler aklına.

ben aslında kendimden şüpheleniyorum.. annem 1 yaş olmadan bana inek sütü içirirmiş. geçen sordumda söyledi sende çok huzursuz bir bebektin dedi belki sendede alerji vardıda biz o zamanlar bilmiyorduk dedi. nitekim ben 27 yaşındayım ve 12 yaşından beri astım hastasıyım.. inşallah çocuklarım bana çekmez.

Hiç etmediği göğüsten 30 cc emdiği göğüsten 10 cc çıktı. Hiçte birşey yaşamadım. Sadece geçen hafta ben antibiyotik kullanmak zorunda kaldım bebek çok etkilendi kalası değişti huysuzlaştı onun gerginliği vardı. Daha 2-3 üç gün önce sağdığımda tek göğüsten 70 cc geliyordu
artar canım stres yapma sen bol bol ye 3 litreyi aşkın su tüket dönemsel azalmalar olacak elbet ama düzelir.

İnşallah ya ne gaz olayı bitiyor ne uyuyamama ne uyutamama nede süt yetti mi yetmedi mi derdi. Offff
öyle böyle geçiyor bu günler büyük oğlum karşımda çizgi film izliyor küçüğüde kıvranıyor gazdan Allah ömür verirse o da büyüyecek abisi gibi.. kolay değil elbet ama sabır gerek.

Kızlar bebekleri dışarı çıkarın temiz hava alsınlar biraz dışarda guzel uyuyolar gercekten

Ayaklarını çekiyo kıvranıyorsa gazı vardır yoksa açtır bence üç ölçek mama dene bence canım

ben aslında kendimden şüpheleniyorum.. annem 1 yaş olmadan bana inek sütü içirirmiş. geçen sordumda söyledi sende çok huzursuz bir bebektin dedi belki sendede alerji vardıda biz o zamanlar bilmiyorduk dedi. nitekim ben 27 yaşındayım ve 12 yaşından beri astım hastasıyım.. inşallah çocuklarım bana çekmez.
Cok gecmis olsun. Ben de allerjik bir bünyeye sahibim aslında. Azıcık bir sey sürsem yüzüme kızarır hemen. Bir de laktoz intoleransim var. :KK43: Galiba oglum da ondan hassas oldu. :KK43: insallah en az sıkıntıyla atlatırız bu günleri.

Kızlar bugün oğlum çok kustu fışkırdı resmen ilk defa böyle oluyor bütün gün emdiğini kustu sanki niye öyle oldu ki

Cok gecmis olsun. Ben de allerjik bir bünyeye sahibim aslında. Azıcık bir sey sürsem yüzüme kızarır hemen. Bir de laktoz intoleransim var. :KK43: Galiba oglum da ondan hassas oldu. :KK43: insallah en az sıkıntıyla atlatırız bu günleri.
laktoz mu :KK43: sanada geçmiş olsun zor malesef gdolu besinler sayesinde böyleyiz malesef..
inşallah canım sıkıntısız büyürler inşallah.

X