2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de süt konusunda suyun ve promaltin cok faydasını gördüm. Hala mama veriyorum ama eskiye gore cok daha iyi.

Son düzenleme:
Bu arada tam inek sütü alerjisi mi cozemedim ama oglum mama yedikce çıldırıyor emin oldum. Mama verdikce daha cok kusuyor, yüzündeki kizarikliklar da gaz sancısı da artıyor. :KK43: keske sadece sütüm yetse.

Galiba bu süt yetmeme olayı çoğumuzda var kızlar neler yaptım artmıyo mecbur mama veriyorum arada bizde uykusuz bir gece geçirdik aşıdan mı gazdan mı bilemedim oysa gazını güzel çıkarıyo ayakta sallamayı ben denedim ama işe yaramadı uyuyacağına daha çok ağladı Allah yardımcımız olsun kızlar bir iki aya düzelirler inşallah

Galiba bu süt yetmeme olayı çoğumuzda var kızlar neler yaptım artmıyo mecbur mama veriyorum arada bizde uykusuz bir gece geçirdik aşıdan mı gazdan mı bilemedim oysa gazını güzel çıkarıyo ayakta sallamayı ben denedim ama işe yaramadı uyuyacağına daha çok ağladı Allah yardımcımız olsun kızlar bir iki aya düzelirler inşallah
Tam 6dan beri memedrn bıraktığım her an ciyak ciyak. Arada memede de basıyorlar çekiştiriyor. Yara oldu emzirmek işkenceye döndü ya. Sağdığım sütler bitmek üzere takviye yapıyorum. Ama bu akşam itibariyle sağdığım sütler bitecek. Mecbur her gün mama veriyordum bir yada iki öğün o öğünlerin sayısı artacak. Delirmek üzereyim. Bir bebek 6 saat nasıl kalır memede ya. Canım çok yanıyor.

Tam 6dan beri memedrn bıraktığım her an ciyak ciyak. Arada memede de basıyorlar çekiştiriyor. Yara oldu emzirmek işkenceye döndü ya. Sağdığım sütler bitmek üzere takviye yapıyorum. Ama bu akşam itibariyle sağdığım sütler bitecek. Mecbur her gün mama veriyordum bir yada iki öğün o öğünlerin sayısı artacak. Delirmek üzereyim. Bir bebek 6 saat nasıl kalır memede ya. Canım çok yanıyor.
emzik denedin mi peki

Bebeğimin doymadığını anladım artık sütümle. Eski sağdığım sütten biberonla 60 cc kadar verip memeye aldığımda çocuk uyuyor. Mama verip memeye aldığımda yine uyuyor. Ama sadece meme emdiğindr şu an olduğu gibi tepiniyor. Aklınıza sütümün yetmediği haricinde bir sebep geliyor mu
çok acıkıp memeden çekmek istemiyor olabilir mi biberonu biliyor çünkü, benim oğlum böyle biberona alıştığı için karni açken meme verirsem sinirleniyor

Bu hırıltılı nefes alıp verme sebebi burun tıkanıklığı mı acaba her gün de temizliyordum aslında bugün sprey aldım inşllh düzelir başka bi sebebi olabilir mi
hırıltılı nefes alıp verme varsa ilk yapacağın şey nefesini saymak, 1 dkda kac kere nefes alıyor internette sinirlar var bebegin ayına göre bi kontrol et bence canım ama bi sorun olsa ememez emerken nefes nefese kalır anlarsın bi sorun oldugunu

benim oğlumun da yüzünde çok kırmızı kabarciklar var sivilceye benziyo, poposunda ve bacak kenarlarinda vardı bepantol sürünce geçti yüzüne de deniycem bakalim

Bu arada tam inek sütü alerjisi mi cozemedim ama oglum mama yedikce çıldırıyor emin oldum. Mama verdikce daha cok kusuyor, yüzündeki kizarikliklar da gaz sancısı da artıyor. :KK43: keske sadece sütüm yetse.
canım o halde sizde bizim gibi kesin alerjisiniz. bizimkide mama yedikçe kusuyor. birde işin kötüsü inek sütü alerjisinde kusan bebekler daha geç atlatıyormuş alerjiyi..

Bebeğini ayağında sallayan var mı hiç denemedim korktum açıkçası şimdi deneyeceğim artık. Uyumuyor çünkü
ben ilk oğlumda tövbe etmiştim sallamayacaktım.. ama bu oğlumda napsamda uyumuyordu. annem ayağına aldı sallamaya başladı bizim oğlan uyudu.. bende tövbemi yuttum tabi sallıyorum artık.

ben ilk oğlumda tövbe etmiştim sallamayacaktım.. ama bu oğlumda napsamda uyumuyordu. annem ayağına aldı sallamaya başladı bizim oğlan uyudu.. bende tövbemi yuttum tabi sallıyorum artık.
Sallamanın bir sakıncası var mı ya bizimki de çok alıştı başka türlü susmuyor bazen sallamanın dozunu abartıyoruz :KK43:

Ben de ayağımda sallıyorum,memede dalsa da o uykuya devam edemiyor çünkü gaz kıvrandırırak uyandırıyor onu,uzun uyuması için egzersizle alttan gazı sırtına pat pat yaparak da üstten gazı çıkarmak lazım. Bunları yaparken uyanıyor zaten. Polar battaniyeye bi güzel sarıyorum hem ayakları hem karnı ısınıyor bu arada gaz sancısı geçiyor muhtemelen,en uzun uykuları ayağımda oluyor. Tabi ayağımdan bırakınca uyanıyor ben de o tekrar ağrı çekmesin diye oturuyorum iki saat aynı yerde. Aman ağlayıp üzülmesin de geçer nasılsa bu üç ay ,39 gün geçti bile. Ha gayret hanımlar :)

Çok hızlı sallamazsan bişe olmaz bence.. Kızımı da salladım şimdi oğlumu da..
Ben hızlı sallamıyorum ama bazen eşime bırakıyorum onun hızlı salladığını farkettim dün baya kızdım kafama da takıldı çocuk beyin sarsıntısı geçirir mi diye. İnşllh bişi olmaz eşime de emanet edemicem artık

Ya şimdi sütümü sağdım. İki göğüsten 40cc çıktı. Bende bu çocuk neden sabahtan beri uyumuyor sürekli meme de diyorum. Bu kadar neden azaldı sütüm ya farklı birşeyde yapmadım.

X