2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu hırıltılı nefes alıp verme sebebi burun tıkanıklığı mı acaba her gün de temizliyordum aslında bugün sprey aldım inşllh düzelir başka bi sebebi olabilir mi

zaten süt alerjisinde dana eti tüketilmiyor kuzu eti tavsiye ediliyor.. valla domates yiyorum şimdilik..herşeyi çıkarırsamda dediğin gibi süt yapacak besiin kalmayacak. zaten sütüm az mama alıyor bide hepten giderse kahrolurum.
valla ne bileyim yaa saydıkça sıkılıyor içim hayırlısı diyelim canları sağolsun geçecek bugünler.
Kuzu eti de ben yiyemiyorum mümkün değil. Tavuk sebze ve bulgur falan yerim. Onlarda gaz yapar. Hay allahım yaaa o iyi olsun ben aç kalsam da olur ama açlığımın ona faydası olmayacağı gibi bol bolda zararı var. Ya alerji testi yapmıyorlar mı direkt deneme yanılma yöntemi yerine bulsalar neye alerji var

Kuzu eti de ben yiyemiyorum mümkün değil. Tavuk sebze ve bulgur falan yerim. Onlarda gaz yapar. Hay allahım yaaa o iyi olsun ben aç kalsam da olur ama açlığımın ona faydası olmayacağı gibi bol bolda zararı var. Ya alerji testi yapmıyorlar mı direkt deneme yanılma yöntemi yerine bulsalar neye alerji var
bize yapacaklar büyük ihtimalle deri testi. ama youtube bu testlerin 1 yaş altında güvenirliği olmadığının. en iyi yöntemin deneme yanılma yöntemi olduğunu söylüyor..

Kizimin tavuk etinede alerjisi vardi ona gore dikkat edin yedikten sonra tepki verecekmi diye. Ben kahvaltida patates mantar falan yedim aksamda sebze yemegi hep.. İnternetten sutsuz yumurtasiz tarifler bulmaya calistim. Bu kizimda da korkuyorum varsa diye aglamalar cogaldi gibi geliyo aksam kakasi degisikti insaallah yoktur .. Allah hepimizin yardimcisi olsun guc kuvvet sabir versin, bebislerede sifa versin insaallah. Gercekten cook zor..

Kizimin tavuk etinede alerjisi vardi ona gore dikkat edin yedikten sonra tepki verecekmi diye. Ben kahvaltida patates mantar falan yedim aksamda sebze yemegi hep.. İnternetten sutsuz yumurtasiz tarifler bulmaya calistim. Bu kizimda da korkuyorum varsa diye aglamalar cogaldi gibi geliyo aksam kakasi degisikti insaallah yoktur .. Allah hepimizin yardimcisi olsun guc kuvvet sabir versin, bebislerede sifa versin insaallah. Gercekten cook zor..
Ben o kadar Eminimki Çarşamba alerji diyecekler hemde çoklu gıda. Sanki kalkıp çok yemek yapabiliyordum şimdi birde ne yiyebilirim diye düşüneceğim😂

Bugün 1 ay aşımızı olduk bakalım gecemiz nasıl geçecek 5 gün önce dr 600 gr aldı demişti bugün 950 gr almış çıktı kafam karıştı iyice

kızlar alerji diye diye beyninizi kemiriyorum affedin. ama bişeye alerjimizin daha olduğunu bence garantiledim. YUMURTA
ben farkettimde 2 gündür yumurta yememiştim bugün sabah oğluma yaptığım omletten 2 çatal almıştım sadece. küçük oğlumun yanaklarında ve alnında kırmızı noktalar çoğalmıştı bugün birde farkettim boynundada vardı. az önce tuvaletini yaptı ve berbat bi yumurta kokusu vardı..
yandıkki ne yandık kim bilir daha nelere var alerjimiz. ne yicem ben :KK43:

Kızlar çok korkuyorum :KK43: bebeğimin kafasının üstünde ve kulağının arka tarafında parmak ucu kadar hareketli bezeler farkettim daha önce de var mıydı bilmiyorum önemli bir şey midir ya :KK43:

Bebeğimin doymadığını anladım artık sütümle. Eski sağdığım sütten biberonla 60 cc kadar verip memeye aldığımda çocuk uyuyor. Mama verip memeye aldığımda yine uyuyor. Ama sadece meme emdiğindr şu an olduğu gibi tepiniyor. Aklınıza sütümün yetmediği haricinde bir sebep geliyor mu

Bebeğimin doymadığını anladım artık sütümle. Eski sağdığım sütten biberonla 60 cc kadar verip memeye aldığımda çocuk uyuyor. Mama verip memeye aldığımda yine uyuyor. Ama sadece meme emdiğindr şu an olduğu gibi tepiniyor. Aklınıza sütümün yetmediği haricinde bir sebep geliyor mu
benimkide öyle malesef ve doymadığı bariz belliydi. takviye yapıyorum mecbur zaten yapmazsam ortalığı yıkıyor sıpa..

Son iki gündür sağıyorum 30 cc çıkıyor zaten bu sütüm yetmeyeceği belli. Neler yapıyorum artmıyor bu süt

Bol su içip fırsat buldukça uyumanız gerek, birde petibör bisküvi süt yapıyor diye okumuştum birde tahin helva. Denemişsinizdir muhakkakta belki işe yarar diye paylamak istedim, bol sütlü günler ...

Bol su içip fırsat buldukça uyumanız gerek, birde petibör bisküvi süt yapıyor diye okumuştum birde tahin helva. Denemişsinizdir muhakkakta belki işe yarar diye paylamak istedim, bol sütlü günler ...
Neler yapmadım ki. Bir anda azaldı birkaç gün içinde. Neden diye düşünmekten daha da azalacak.

Bebeğini ayağında sallayan var mı hiç denemedim korktum açıkçası şimdi deneyeceğim artık. Uyumuyor çünkü

X