2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ben normal dogum yaptim. Ilknuc gun sutum gelmedi agiz sutu vardıi oda cok azdi.annem banyo yaparsan sutun gelir dedi banyodan sonra sut geldi ama doyurmadi tamamen sutumun gelmesi 1 haftayi aldi.ama neler yedirmedilerki..annen ne getirirse ye...
Simdi de sutum azaldigi zaman et yiyorum goguslerim sızlıyor. Sana ne sut yaptigini bulnaya çalış

Evet canım aynen bende de banyo çok işe yaramıştı. Demek ki normal sezeryan pek fark etmiyor. Bünye meselesi de olabilir. İnşallah bu defa daha erken gelir. Mama vermek çok zor.

11. Günde göbek bağımız düştü çok şükür ancak bir kısmı içinde kaldı kurumamıştı şuan kurumaya başladı, o parça ne zaman düşecek acaba ( hâlâ banyo yapamadı kuzum, var mı böyle bisey yaşayan??

Bizim öyle canım ama dr banyo yaptır dedi biz yaptırdık banyodan sonra bişey yoktu ama bugün kanamış görünce çok üzüldüm bende

Kizlar benim dikis ipleri daha dusmedi. Agrim falan kalmadi normal oturup kalkiyorum.normal hayatima dondum.bir sey olmaz dimi.rahat davramam

Bizim öyle canım ama dr banyo yaptır dedi biz yaptırdık banyodan sonra bişey yoktu ama bugün kanamış görünce çok üzüldüm bende
Bana sakın yaptırma dediler bir kaç gün daha bekliyecegim düşmezse doktora götüreceğim gümüş nitrat sürüyorlarmış düşüyormuş galiba

Kızlar nasılsınız bebişler nasıl anca kendime gelebildim baş boyun ağrısı beni bitirdi şükür geçti büyük ölçüde.şimdi bebişe anca bakabiliyorum:))

canim nolsun ayni kosturmalar. bi guzel uyursa bi uyumayacagim diye tutturmalar falan :)) seninki nasil minnos?
Canım şükür benim uşak abisinin eziyetleri ile mücadele etmeye çalışıyor:))seviyorum ayağına sıkıyor arada vuruyor maalesef.dün kardeşimi bırak az da beni emzir dedi agladı 3 buçuk yaşında ..gündüz uyuyor gece muhabber arıyor benimki şükür beni zorlayan abisi:))

Canım ince bir çizgi var azcık daha bekle kaç gün geçti?pozitif gibi görünüyor hayırlı olur inşallah
Cnm 24 Mart ti kahve kanama oldu az durdu gene az az geliyo Oglumdada öyle olmuştu ama net çıkmıştı bu gözle görüyorum da cizgi var ama silik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…