Arkadaşlar selam. Ben kızımı sezaryenle dünyaya getirmiştim. Sütümün tam olarak gelmesi 20 günü buldu. Bu sefer yine 8 Nisan’da sezeryan olacağım kısmetse. Sütün erken gelmesi için ne yapabilirim? Süt çaylarına erken başlamak vs işe yarar mı?
İkinci sorum da spinal epidural kombine anestezi olan var mı? Varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?
Canim ben normal dogum yaptim. Ilknuc gun sutum gelmedi agiz sutu vardıi oda cok azdi.annem banyo yaparsan sutun gelir dedi banyodan sonra sut geldi ama doyurmadi tamamen sutumun gelmesi 1 haftayi aldi.ama neler yedirmedilerki..annen ne getirirse ye...
Simdi de sutum azaldigi zaman et yiyorum goguslerim sızlıyor. Sana ne sut yaptigini bulnaya çalış
Canim ben normal dogum yaptim. Ilknuc gun sutum gelmedi agiz sutu vardıi oda cok azdi.annem banyo yaparsan sutun gelir dedi banyodan sonra sut geldi ama doyurmadi tamamen sutumun gelmesi 1 haftayi aldi.ama neler yedirmedilerki..annen ne getirirse ye...
Simdi de sutum azaldigi zaman et yiyorum goguslerim sızlıyor. Sana ne sut yaptigini bulnaya çalış
Evet canım aynen bende de banyo çok işe yaramıştı. Demek ki normal sezeryan pek fark etmiyor. Bünye meselesi de olabilir. İnşallah bu defa daha erken gelir. Mama vermek çok zor.
11. Günde göbek bağımız düştü çok şükür ancak bir kısmı içinde kaldı kurumamıştı şuan kurumaya başladı, o parça ne zaman düşecek acaba ( hâlâ banyo yapamadı kuzum, var mı böyle bisey yaşayan??
11. Günde göbek bağımız düştü çok şükür ancak bir kısmı içinde kaldı kurumamıştı şuan kurumaya başladı, o parça ne zaman düşecek acaba ( hâlâ banyo yapamadı kuzum, var mı böyle bisey yaşayan??
Canım şükür benim uşak abisinin eziyetleri ile mücadele etmeye çalışıyor:))seviyorum ayağına sıkıyor arada vuruyor maalesef.dün kardeşimi bırak az da beni emzir dedi agladı 3 buçuk yaşında ..gündüz uyuyor gece muhabber arıyor benimki şükür beni zorlayan abisi:))