- 22 Aralık 2017
- 797
- 1.966
- 63
Merhaba kızlar 13 gun gecikmeli de olsa anca yazabildim. Dogum yaptım epidural anestezi ile normal doğumdu. Gayet rahattı. Suyum geliyodu hafif hafif ertesi gün hastaneye yattım su kesemi doktorum patlattı birkaç saat sancı çektim dayanılmıycak gibi degildi. 12 de hastaneye girmistim 17.30 da dogumhane 17.50 de kızımı kucagima aldim allahin izniyle :) kolay oldu yani. Allah dogum yapacak olanlarınızın yardımcısı olsun korkmayin cok korkulcak birsey degil inanın klise ama hakikaten kucaga alınınca acı maci kalmıyor sanki dunyayı elinize veriyolar. Bir de annelik midir nedir insana kendinin bile tahmin edemedigi bi kuvvet geliyo... Rabbim isteyenlere de nasip etsin hepimizin evladını bağışlasın insallah ❤❤
Hayirli olsun canim. Gule gule saglikla buyutMerhaba kızlar 13 gun gecikmeli de olsa anca yazabildim. Dogum yaptım epidural anestezi ile normal doğumdu. Gayet rahattı. Suyum geliyodu hafif hafif ertesi gün hastaneye yattım su kesemi doktorum patlattı birkaç saat sancı çektim dayanılmıycak gibi degildi. 12 de hastaneye girmistim 17.30 da dogumhane 17.50 de kızımı kucagima aldim allahin izniyle :) kolay oldu yani. Allah dogum yapacak olanlarınızın yardımcısı olsun korkmayin cok korkulcak birsey degil inanın klise ama hakikaten kucaga alınınca acı maci kalmıyor sanki dunyayı elinize veriyolar. Bir de annelik midir nedir insana kendinin bile tahmin edemedigi bi kuvvet geliyo... Rabbim isteyenlere de nasip etsin hepimizin evladını bağışlasın insallah ❤❤
Canim buyuk kac yasinda bilmiyorum ama benim kiz 5 yasinda kendi kendine guzel oyner bana pek yuku yok. Bebekte uyuyunca isimi yapiyorum. Bugun ev temizlik gunumdu bebek uyudukca bir yeri supurdum tabii once yemegimi yaptim.yarin ne yemek yapacagimi önceden karar verirsem daha cabuk oluyor.kızlar 2 çocukla benim gibi zorlanan var mı ben bugün annemlere geldim seçime kadar kalıcam burda.. inanın çok zorlanıyorum sabaha kadar küçüğü uyumuyor sabah büyüğü uyanıyor.. bayılcak gibi oluyorum bazen bu günlerde geçecek elbet biliyorum ama yinede şu küçük oğlum büyüyene kadar epey zorlanıcam gibi..
Molfix kullaniyoruz. Annem bağladığında hic sizdirmiyor da ben bağladıktan sonra bir kac kez çiş cıktı. Sanırım hata bendeydi.
Çok şükür ben de rahatım, büyük oğlumda uykudan çok çektim, uykusuz işe giderdim ama bu maşallah uyku olunca dinlenince herşeyle baş edebiliyorsun, büyük oğlum 4 yaşında tabi kıskançlık oluyor ama alışacağız zamanla bu süreci sağlıklı yönetmek çok önemli tabiCanim buyuk kac yasinda bilmiyorum ama benim kiz 5 yasinda kendi kendine guzel oyner bana pek yuku yok. Bebekte uyuyunca isimi yapiyorum. Bugun ev temizlik gunumdu bebek uyudukca bir yeri supurdum tabii once yemegimi yaptim.yarin ne yemek yapacagimi önceden karar verirsem daha cabuk oluyor.
benimkide kaşınmaya başladı dünden beri yazmıştım hatta düşmeye yakın kaşıntı başlıyor..Kizlar bugun 17.gunumz benim dikislerim hala dusmedi.sizler nasilsiniz artik rahat oturup hareket ediyorum. Bayada tatli tatli kasiniyor.
bnm kizim 34 gunlk oldu cnm ilk zamanlar biogai kulkandim gaz damlais ama hic faydasni gormedim bide benm kizim jendiside gaznickarablyir fazla ugrastirmiyor bizi bende ek olarka mama kllaniyorum evolvia aldim ama hic ole gaz sorunumuz olmadi cok skur gazi gene olyir ama gaz damlais vermeden hallediyoryz cnmgaz sancılarınız başladı mı.. bizimki erken başladı sanırım takviye mama kullanıyoruz ondan heralde kıvrım kıvrım oluyor geceleri yavrum.. oğlumda biogaia gaz ilacı kullanmıştık.. yine aynısı mı kullansam acaba
.
sut fazla iciyor demek ki annesi.Bu gece biraz daha iyi uyuduk. Bende nasil uyuduysam ne esimin ve oglumun evden cikasini duymamisim.
Kizlar arada oglum kusuyor.sari renkte.
Şuan kızım kucağımda hala inanamıyorum bende sanki ömrü billah cikmiycak gibi gelmişti artıkzaman ne hızlı geçiyor 11 gun geride kaldi bizimde halbuki ne zaman doğacak diye gun sayiyordum sabirsizlanmistim son zamanlar ve simdi 2 haftayi bitirmeye az kaldi. duygusal anneyim :)
Canim hayirli olsun. Guzel guzel saglikla buyut yavrunu insallah hayirli bir evlat olurGünaydın Mart anneleriçok şükür 40+4 yani dün akşam bende kızıma kavuştum .
Biraz yıpratıcı oldu doğum surevenim ama sonuç güzel yavrumda bende saglikliyiz
kendi sancim gelmeyip tansiyonda yüksek çıkınca hastaneye yatış yapıldı suniyi verdiler lakin bana hiç fayda etmedi tam 10 saat yatakta nst bağlı kaldım o sürecete sancinin dozunu costurunca benim açılma başladı suyumu patlatinca doktordor sancılar başladı ama unutmuşum ben ya ne zorladı ne zorladı yavrumda içerde iyice büyümüş biz 3,700 beklerken 4300 doğdu oda gelmek bilmez kilo zorlar ikinmalarda hele basarabildigime hala inanamıyorumbaş çıkınca bütün sıkıntılar da bı anda bitiverdi tabi elhamdülillah Rabbim bu yollarda kimseyi birakmasin ,ve her isteyen kadinada analigi nasip etsin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?