2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah herkese kurtulduk cak sukur.simdi bebislerimizi buyutmede. Gece sık sık kalkiyoruz. Olsun annesi sevsin onu.
Kakasini dun sabah yapti.daha yapmadi simdi onun sancisini cekiyoruz.
Karnimiz hep gurul gurul...

benim dogum 18 inde oldu pazartesi kontrole cagirdi. ayrica 40 cikinca da kontrol oluyor

Herkese merhabalar. Bende mart annesi olucam allahın izniyle. Yarım saatte bir gelen kasılmalarım vardı dün gece. Saat üçte tuvalete kalktığımda yoğun bi akıntı hissettim. Lavaboya gittiğimde iç çamaşırım ıslanmış ve ortasında da yarım çay bardağı kadar hafif kanlı yumurta akı kıvamında akıntı vardı. Doktor a gittim hemen. Ebe alttan muayene etti, 2 cm açıklık var dedi. O sabah kontrolüm vardı kendi doktorum da 2 cm açıklık olduğunu söylemişti. Nst ye bağladı ebe sonra beni. Nst de çok az sancım vardı. Tam kalkarken tekrar avuç kadar bi ıslaklık oluştu yatakta. Bunun bebeğin suyu olmadığını rahim ağzı sıvısı olduğunu söyledi. Doktorum da aynı yorumda bulundu. Eve geldim. Hala ara ara yumurta akı kanlı akıntı geliyo. Sancım da düzensiz olarak geliyo. Bu gelen kıvamlı akıntı ne Allah aşkına. Bebeğin suyu mu değil mi? Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Ama tekrardan doktora gidip alttan muayene olmak istemiyorum durduk yerde. Çünkü çok can yakıcı oluyo benim için

Canim benim dogumdan bir haft once oyle anlattigin gibi iccamasirimi
İslattacak sekilde sivi geldi tmm dedim
Suyum
Geldi hazirlandim tam cikacaktik baltim
Birsey yok. Dogum yaptigim gunden bir gun once de yine ayni sekilde lavaboya gitmistim
Sarimsi bir sey arkasindan akinti seffaf baya akti, bu sefer suyum dedim cunku aktigini gordum hemen hastaneye gittik, test yaptilar suyum degilmis idrardir demisti ebe ben sok oldum.
Dogum benim
Ertesi gunu sunni snaciyla olmustu.
Bugun bebegim 5 gunluk az önce lavaboya gittik afedersin ihtiyac oncesi ayaktayken camasirima yine aktigini gordum. Sanirim idrarimizi tutamiyoruz o sivi da idrar. Korkmadim degilama sarkmsi birsey geldiyse ve aciklik da basladiysa az kaldi demektir

Ama bu idrar gibi akışkan değil ki. Yumurta akı yoğunluğunda ve kanlı hafiften. İdrar olma şansı hiç yok. Nişan gelmesi desem. Dün geceden beri bir bardağı geçti neredeyse

Ama bu idrar gibi akışkan değil ki. Yumurta akı yoğunluğunda ve kanlı hafiften. İdrar olma şansı hiç yok. Nişan gelmesi desem. Dün geceden beri bir bardağı geçti neredeyse
Merhaba bende 2017mart annesiyim.aynı sey benim basıma gelmişti.hastanede küçük turnusol kagıdı gbi bişey verdiler.camasırıma koymamı eger maviyse bebegin suyu oldugunu söylediler.doktorunuza sorun.cok kolay anlasılıyor bu yolla.allah yardımcınız olsun

Kizlar gunaydin. Benim oglan bugun 13 gunluk ama dunden beri memeyi tutamiyor.sabaha kadar bogustuk tesaduf tuttu.sanki daha yeni dogdu. Memelerde masallah dolu dolu..sonradan fark ettim yaramaz yumusak memeyi tutuyor dolu sert memeyi tutamiyor. Üzülüyorum sagmak zorunda kaldim sutlerim bosa gitti.

sütlerini buzluga koy sonra lazim olur ben oyle yapıyorum. daha sonra büyüdüklerinde bol bol verirsin. on sagma yapma 10 20 ml sag gerisini memede tut bebeği emzir. ayrica meme hep sut uretir o sen memeyi verdiğinde zaten sagdigindan daha fazlasını cekiyor agziyla annesi sut bitmez uzulme bende yasadim küçük olduklarından yapiyor büyüyünce yapmayacak biraz sabredecegiz once on sağım yapcaz bi kac hafta sonra memeler kendini dengeleyecek zaten hep boyle olmayacak.

Teşekkür ederim. Zar zir da olsa biraz once emzirdim.

Selamlar kızlar aranızda bebeğini kundaklayan var mı. Ne gibi faydaları yada zararları var

Evetttttt bir haftalık olduk, bebisler kaç kilo aldı bakalım güzel anneler? Göbek bağınız kaçıncı günde düştü, bizim hâlâ duruyor ?

guzel anneler ins bende sizler gibi bebegimi kucagima alirim su an 21 haftalik ağustosu bekliyorum sıfır tecrubem var. burada yazilanlari okuyup birseylerden haberdar olmaya calisiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…