Pek vakit bulamıyorum diye paylaşamadim doğum hikayemi arkadaşlar. Benim ikinci doğumumdu. İlk doğumum bol dikişli suni sancılı
kanamalı geçmişti. Yani pek de iyi hatıralarım yoktu. Doktorum bu konuda içimi çok rahatlattı. 41+ larda olmama rağmen bekleyelim dedi. Hem daha hızlı ilerler bu doğum dikiş de olmaz sende dedi ona inandım. Dediği gibi oldu Bu doğumum ise kendi sancım ile başladı arada dağlar kadar fark varmış suni sancıyla. İlkinde suyum geldiği için emin olamadım acaba doğum sancısı bu mu diye ayrıca 41+4 olmustum. Gece 12 de başladı 1 e kadar emin olmak istedim sıklasinca 1 de hastanede bulduk kendimizi. Ebe muayene etti doğum başladı açıklık gayet iyi dedi. Kasilma gelene kadar gayet iyi odada resim cekiniyorduk ki ebe geldi tekrar dogumhaneye inelim dedi. Herşey çok hızlı ilerledi. Çok panik bir insanım ama ebem o kadar iyiydi ki gayet sakin kalabildim allah razı olsun ondan. Sonra doktorum geldi. Ebem
Ve doktorum yönlendirmesiyle dikişsiz bir doğum yaptım. 01 de girdiğim hastanede saat 4 de bebeğimi kucağıma aldım. Damar yolu bile açılmadı
epiduralsiz kesisiz yürüyerek doğumhaneden çıktım. Doktorum hamilelik boyunca hep
Pozitif düşün doğumu çok etkiliyor derdi hep öyle düşünmeye çalıştım ilk doğumla kıyaslama her doğum farklıdır dedi. Gerçekten öyleymiş. Doğum sonrası çok hızlı toparladım dikiş olmadığı için. Bu kadar konforlu bir doğum sonrası hayal bile edemezdim. Allah herkese nasip etsin korkularınızdan uzak durun. Hep hayirlisini dileyin. Umarım herkesin güzel hikayeleriyle bebeleri gelir..