Canım sağolasın şükür geçti gitti artık.normal doğum yaptırmadılar 4 hastane gezdim .başı küçük vücut iri dediler kaldı.kilo önemli değil haklısın canım sağlıklı olsunlar daGözünaydın cnm kurtuldun sonunda ağrıların da geçer ne kadar iri doğmuş maşallah en küçük benim bebeğim oldu galiba hepsi sağlıklı olsun da kilo mühim değil tabi
Canım Allah razı olsun darısı başına azcık kaldı kavuşmaya annesi.spinal mi düşünüyorsun?ben son ana kadar genel dedim en son spinale geçtim daha iyi idi.Allah hepimize yardım etsinS Sevdalinka00 veoslem83 gözünüz aydın rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. Beni de pazartesi sabah sezaryene alacaklar heyecanla bekliyorum.
gecmis olsun masallah size :)Sabah Doğum yaptım kızlar çok şükür
Canım ben okumamışım demek ki kafa bi dünya sağol canım benim son iki günde hastane değişmesi komik ve tuhaf oldu
Sen sagliklisin yavrun sağlıklı gerisi tefaruaatCanım sağolasın normal olmadı maalesef nasip değilmiş..Rabbim sana da kolay doğum nasip etsin inşallah❤normal bekliyorsun inşallah dimi?
Sağol canım şükür geçti gitti nasip bu imiş çocuga bakınca bu normal olurdu sanki diyorum:))canım hakkında hayırlısı Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.güzel haberlerini bekliyoruzSen sagliklisin yavrun sağlıklı gerisi tefaruaatnormal bekliyorum ama pazartesi kontrolüm var ne der doktor bilmiyorum hayırlısı neyse o olsun inşallah
Sağol canım şükür geçti gitti nasip bu imiş çocuga bakınca bu normal olurdu sanki diyorum:))canım hakkında hayırlısı Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.güzel haberlerini bekliyoruz
Sağolasın canım benim❤Hayırlı olsun maşallah hosgeldi dünyamıza:))
Ben 10 gün sonra gitmiştim alttan dikşlere baktı, rahmin durumuna bsktıKızlar dogum sonrası ilk muayenenizi oldunuz mu? Doktorum beni görmek istemişti dogum sonrası mutlaka gel demişti, haftaya gideceğim, siz kaçıncı gününüzde gittiniz? Muayene de alttan mı bakacak acaba dikişlere zarar vermez mi ,bu muayene 40ımız çıkınca olmuyor muydu
Masallah sizeCanım elimde değil yine aynı şeyi yaşadım tansiyon 6 ya düştü müdahele edildi hemen toparladım çok şükür şimdi iyiyiz oğluşumla
Sağolasın Canıım biz de kavuştuk Rabbim herkesi evladına kavuştursun :)
Amin canım 9 ay boyunca hepimiz farklı farklı dertlerle uğraştık ama sonu güzel oldu şükürler olsun Rabbim isteyen herkeze versinSağolasın Canıım biz de kavuştuk Rabbim herkesi evladına kavuştursun :)
Maaşallah canım. Allah güzel doğumlar nasip etsin hepimize. Benim de ilki suni sancıyla başlatıldı çok korkuyorum o yüzden şuan ikinci doğumdan. Çatı ve açıklık muayenelerin yapılmış mıydı önceki haftalarda? Kapalı mı demişti doktor hepsinde?Pek vakit bulamıyorum diye paylaşamadim doğum hikayemi arkadaşlar. Benim ikinci doğumumdu. İlk doğumum bol dikişli suni sancılıkanamalı geçmişti. Yani pek de iyi hatıralarım yoktu. Doktorum bu konuda içimi çok rahatlattı. 41+ larda olmama rağmen bekleyelim dedi. Hem daha hızlı ilerler bu doğum dikiş de olmaz sende dedi ona inandım. Dediği gibi oldu Bu doğumum ise kendi sancım ile başladı arada dağlar kadar fark varmış suni sancıyla. İlkinde suyum geldiği için emin olamadım acaba doğum sancısı bu mu diye ayrıca 41+4 olmustum. Gece 12 de başladı 1 e kadar emin olmak istedim sıklasinca 1 de hastanede bulduk kendimizi. Ebe muayene etti doğum başladı açıklık gayet iyi dedi. Kasilma gelene kadar gayet iyi odada resim cekiniyorduk ki ebe geldi tekrar dogumhaneye inelim dedi. Herşey çok hızlı ilerledi. Çok panik bir insanım ama ebem o kadar iyiydi ki gayet sakin kalabildim allah razı olsun ondan. Sonra doktorum geldi. Ebem
Ve doktorum yönlendirmesiyle dikişsiz bir doğum yaptım. 01 de girdiğim hastanede saat 4 de bebeğimi kucağıma aldım. Damar yolu bile açılmadıepiduralsiz kesisiz yürüyerek doğumhaneden çıktım. Doktorum hamilelik boyunca hep
Pozitif düşün doğumu çok etkiliyor derdi hep öyle düşünmeye çalıştım ilk doğumla kıyaslama her doğum farklıdır dedi. Gerçekten öyleymiş. Doğum sonrası çok hızlı toparladım dikiş olmadığı için. Bu kadar konforlu bir doğum sonrası hayal bile edemezdim. Allah herkese nasip etsin korkularınızdan uzak durun. Hep hayirlisini dileyin. Umarım herkesin güzel hikayeleriyle bebeleri gelir..
Evet canim benim doktorum 1 hafta sonra cagirdi alttan muayene etti dikis ve rahim icine bakti.40 in cikinca tekrar gel dedi.Kızlar dogum sonrası ilk muayenenizi oldunuz mu? Doktorum beni görmek istemişti dogum sonrası mutlaka gel demişti, haftaya gideceğim, siz kaçıncı gününüzde gittiniz? Muayene de alttan mı bakacak acaba dikişlere zarar vermez mi ,bu muayene 40ımız çıkınca olmuyor muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?