2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah dahada iyi olun inşallah

Darısı başıma bende çok istiyorum kendi sancim ne demek bunu tadiyim biliyim . Rabbim sağlıcakla bebisinizi büyütmeyi nasip etsin,dogumunuz gibi bebeğinizin büyüme sureci kolay olur inşallah

Ma Maşallah masallah dilini isir. Ayni bizimkide koala gibi üstümüzde. Kereta sanki ana karninda ogrendi kucagi

Aynen canim benimde gozlerim kararicak gibi oldu, kalp atislarimda hizlandi arti mide bulantisida oldu bende. Hemen toparladim kendimi sonunu dusundum doktorlarla hemsirelerle konustum hep biseyler sordum. Ama aksi bi durum olsaydi ameliyathanede telas olsaydi garanti bayilmistim. Doktorun beni ikna etme sebebide telas yapma seninle ayriyetten ilgilenecek hemsire olacak. Bisey olur ise hemen mudahale edecegiz olmustu. Bende boyle bi gazi bekliyordum tabi aglamasini duyunca herseyi unuttum cok güzeldi

Sende sorun yapma. Bak ilkini nasilda guzel atlatmissin. Sadece ve sadece sonucu düşün ilk tentene temasinizi dusun

hayirli olsun arkadasim masallah size gecmisler olsun

Kızlar sabah doğum oldu spinal sezaryen oldum çok iri değil yavrum 3980 52 cm doğdu normali denemek dahi istemediler nasip ikimiz de iyiyiz çok şükür agrılar var tabii ama geceçek inşallah
Masallah canim. Sag saglim kurtuldunuz ya... Keyfini cikarin.bol sutlu gunler

Kızlar sabah doğum oldu spinal sezaryen oldum çok iri değil yavrum 3980 52 cm doğdu normali denemek dahi istemediler nasip ikimiz de iyiyiz çok şükür agrılar var tabii ama geceçek inşallah
gecmis olsun hayırlı olsun canim. masallah sende aramiza katılmış oldun. saglikla buyusun hepimizinn yavrusuu :)

Gözünüz aydın ,Rabbim sağlıcakla kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin yavrunuzu,kilolu bebisin doğumu zordur belki ama sevmesi ayrı bı tatlı olur maşallah ona

Canım elimde değil yine aynı şeyi yaşadım tansiyon 6 ya düştü müdahele edildi hemen toparladım çok şükür şimdi iyiyiz oğluşumla

Gözünüz aydın ,Rabbim sağlıcakla kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin yavrunuzu,kilolu bebisin doğumu zordur belki ama sevmesi ayrı bı tatlı olur maşallah ona
Canım sağolasın normal olmadı maalesef nasip değilmiş..Rabbim sana da kolay doğum nasip etsin inşallah❤normal bekliyorsun inşallah dimi?

Gözünaydın cnm kurtuldun sonunda ağrıların da geçer ne kadar iri doğmuş maşallah en küçük benim bebeğim oldu galiba hepsi sağlıklı olsun da kilo mühim değil tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…