Maşallah dahada iyi olun inşallahSelamlar bende dun dogum yaptim spinal anestezi ile, gule oynaya benimde ilkinden cok farkli olmak suretle, cok kolay toparladigim bi dogum oldu, spinal anestezi mukkemmel bisey kizlar asla korkmayin, ilkinde genel anestezi de cok cekmistim, bunda prensesler gibiyim bebenin altini bile kendim degistirdim 24 saat bile olmadan. Suan gayet iyiyim bugun sabahtan beri ayaktayim hic yatmadim bile. 2. Kizimda dunyaya kaslari catik geldi :) ve surekli kucak istiyor, asabi sinirli agresif :) sanirim uysal cocuk doguramiyorumrahmimde myom varmis doktor onu da temizledi, benimde 2. Gun olmasina ragmen kanamam bitti neredeyse, doktor emzirme ile alakali oldugunu soyledi, ilkinde de boyle idi. Gayet normalmis. Bende sirami savdim gelsin gazlar :) darisi tum bekleyenlerin basina...
Darısı başıma bende çok istiyorum kendi sancim ne demek bunu tadiyim biliyim . Rabbim sağlıcakla bebisinizi büyütmeyi nasip etsin,dogumunuz gibi bebeğinizin büyüme sureci kolay olur inşallahPek vakit bulamıyorum diye paylaşamadim doğum hikayemi arkadaşlar. Benim ikinci doğumumdu. İlk doğumum bol dikişli suni sancılıkanamalı geçmişti. Yani pek de iyi hatıralarım yoktu. Doktorum bu konuda içimi çok rahatlattı. 41+ larda olmama rağmen bekleyelim dedi. Hem daha hızlı ilerler bu doğum dikiş de olmaz sende dedi ona inandım. Dediği gibi oldu Bu doğumum ise kendi sancım ile başladı arada dağlar kadar fark varmış suni sancıyla. İlkinde suyum geldiği için emin olamadım acaba doğum sancısı bu mu diye ayrıca 41+4 olmustum. Gece 12 de başladı 1 e kadar emin olmak istedim sıklasinca 1 de hastanede bulduk kendimizi. Ebe muayene etti doğum başladı açıklık gayet iyi dedi. Kasilma gelene kadar gayet iyi odada resim cekiniyorduk ki ebe geldi tekrar dogumhaneye inelim dedi. Herşey çok hızlı ilerledi. Çok panik bir insanım ama ebem o kadar iyiydi ki gayet sakin kalabildim allah razı olsun ondan. Sonra doktorum geldi. Ebem
Ve doktorum yönlendirmesiyle dikişsiz bir doğum yaptım. 01 de girdiğim hastanede saat 4 de bebeğimi kucağıma aldım. Damar yolu bile açılmadıepiduralsiz kesisiz yürüyerek doğumhaneden çıktım. Doktorum hamilelik boyunca hep
Pozitif düşün doğumu çok etkiliyor derdi hep öyle düşünmeye çalıştım ilk doğumla kıyaslama her doğum farklıdır dedi. Gerçekten öyleymiş. Doğum sonrası çok hızlı toparladım dikiş olmadığı için. Bu kadar konforlu bir doğum sonrası hayal bile edemezdim. Allah herkese nasip etsin korkularınızdan uzak durun. Hep hayirlisini dileyin. Umarım herkesin güzel hikayeleriyle bebeleri gelir..
Maşallah masallah dilini isir. Ayni bizimkide koala gibi üstümüzde. Kereta sanki ana karninda ogrendi kucagiSelamlar bende dun dogum yaptim spinal anestezi ile, gule oynaya benimde ilkinden cok farkli olmak suretle, cok kolay toparladigim bi dogum oldu, spinal anestezi mukkemmel bisey kizlar asla korkmayin, ilkinde genel anestezi de cok cekmistim, bunda prensesler gibiyim bebenin altini bile kendim degistirdim 24 saat bile olmadan. Suan gayet iyiyim bugun sabahtan beri ayaktayim hic yatmadim bile. 2. Kizimda dunyaya kaslari catik geldi :) ve surekli kucak istiyor, asabi sinirli agresif :) sanirim uysal cocuk doguramiyorumrahmimde myom varmis doktor onu da temizledi, benimde 2. Gun olmasina ragmen kanamam bitti neredeyse, doktor emzirme ile alakali oldugunu soyledi, ilkinde de boyle idi. Gayet normalmis. Bende sirami savdim gelsin gazlar :) darisi tum bekleyenlerin basina...
Şükür kıskançlık yok canım çok seviyo laf söyletmiyo hiç şimdilik tabi ilerisi ne olur bilemem sizde nasıl durumlar
Canım çok sağol.ben de spinal tercih edeceğim çok panikliyim inşallah biraz olsun sakinlerim.şükür sen sağlıkla kavuştun yavruna darısı başımıza.son haftaya kadar normal olup bir günde sezaryen kararı zor oldu ama sağlık olsun
AnGeL3432 canım benim ilki de spinaldi bi ara tansiyonum düştü kalp atışlarım hızlandı nefes alırken zorlandım ama kısa bir andı.şimdi aklımda o sahne var aynı şeyi yaşarsam diye korkuyorum. Dr uma söyledim o da anestezi fazla olunca yukarı doğru çıkıyor ondan oluyor ama hemen müdahale ediyoruz rahat ol dedi.genel olup herşeyden habersiz olmak istemiyorum bir de bebişimi hemen görmek istiyorum
Canım şükür iyiydi spinal olmuşum iyi ki her iki doğumu da yaşadım ilki normaldi.her ikisinin de zorluğu var ama geçti şükür.merak edip yazdığın için sağol canım benim çok sevindim❤Bugun sezeryanin vardi. Nasil oldun canim ?
hayirli olsun arkadasim masallah size gecmisler olsunSelamlar bende dun dogum yaptim spinal anestezi ile, gule oynaya benimde ilkinden cok farkli olmak suretle, cok kolay toparladigim bi dogum oldu, spinal anestezi mukkemmel bisey kizlar asla korkmayin, ilkinde genel anestezi de cok cekmistim, bunda prensesler gibiyim bebenin altini bile kendim degistirdim 24 saat bile olmadan. Suan gayet iyiyim bugun sabahtan beri ayaktayim hic yatmadim bile. 2. Kizimda dunyaya kaslari catik geldi :) ve surekli kucak istiyor, asabi sinirli agresif :) sanirim uysal cocuk doguramiyorumrahmimde myom varmis doktor onu da temizledi, benimde 2. Gun olmasina ragmen kanamam bitti neredeyse, doktor emzirme ile alakali oldugunu soyledi, ilkinde de boyle idi. Gayet normalmis. Bende sirami savdim gelsin gazlar :) darisi tum bekleyenlerin basina...
Masallah canim. Sag saglim kurtuldunuz ya... Keyfini cikarin.bol sutlu gunlerKızlar sabah doğum oldu spinal sezaryen oldum çok iri değil yavrum 3980 52 cm doğdu normali denemek dahi istemediler nasip ikimiz de iyiyiz çok şükür agrılar var tabii ama geceçek inşallah
gecmis olsun hayırlı olsun canim. masallah sende aramiza katılmış oldun. saglikla buyusun hepimizinn yavrusuu :)Kızlar sabah doğum oldu spinal sezaryen oldum çok iri değil yavrum 3980 52 cm doğdu normali denemek dahi istemediler nasip ikimiz de iyiyiz çok şükür agrılar var tabii ama geceçek inşallah
Canım şükür iyiydi spinal olmuşum iyi ki her iki doğumu da yaşadım ilki normaldi.her ikisinin de zorluğu var ama geçti şükür.merak edip yazdığın için sağol canım benim çok sevindim❤
Sağolasın canım benim☺Masallahh size gozunaydin canim
Maşallah dahada iyi olun inşallah
Ma
Maşallah masallah dilini isir. Ayni bizimkide koala gibi üstümüzde. Kereta sanki ana karninda ogrendi kucagi
Saolun kizlar tesekkur ederimhayirli olsun arkadasim masallah size gecmisler olsun
Gözünüz aydın ,Rabbim sağlıcakla kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin yavrunuzu,kilolu bebisin doğumu zordur belki ama sevmesi ayrı bı tatlı olurKızlar sabah doğum oldu spinal sezaryen oldum çok iri değil yavrum 3980 52 cm doğdu normali denemek dahi istemediler nasip ikimiz de iyiyiz çok şükür agrılar var tabii ama geceçek inşallah
Canım elimde değil yine aynı şeyi yaşadım tansiyon 6 ya düştü müdahele edildi hemen toparladım çok şükür şimdi iyiyiz oğluşumlaAynen canim benimde gozlerim kararicak gibi oldu, kalp atislarimda hizlandi arti mide bulantisida oldu bende. Hemen toparladim kendimi sonunu dusundum doktorlarla hemsirelerle konustum hep biseyler sordum. Ama aksi bi durum olsaydi ameliyathanede telas olsaydi garanti bayilmistim. Doktorun beni ikna etme sebebide telas yapma seninle ayriyetten ilgilenecek hemsire olacak. Bisey olur ise hemen mudahale edecegiz olmustu. Bende boyle bi gazi bekliyordum tabiaglamasini duyunca herseyi unuttum cok güzeldi
Sende sorun yapma. Bak ilkini nasilda guzel atlatmissin. Sadece ve sadece sonucu düşün ilk tentene temasinizi dusun
Canım sağolasın normal olmadı maalesef nasip değilmiş..Rabbim sana da kolay doğum nasip etsin inşallah❤Gözünüz aydın ,Rabbim sağlıcakla kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin yavrunuzu,kilolu bebisin doğumu zordur belki ama sevmesi ayrı bı tatlı olurmaşallah ona
Canım nasılsın gözünaydın hayırlı olsun kurtulduk çok şükür spinal oldu benim senin de öyle idi dimiSabah Doğum yaptım kızlar çok şükür
Gözünaydın cnm kurtuldun sonunda ağrıların da geçer ne kadar iri doğmuş maşallah en küçük benim bebeğim oldu galiba hepsi sağlıklı olsun da kilo mühim değil tabiKızlar sabah doğum oldu spinal sezaryen oldum çok iri değil yavrum 3980 52 cm doğdu normali denemek dahi istemediler nasip ikimiz de iyiyiz çok şükür agrılar var tabii ama geceçek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?