2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende normal adet ağrısından farklı gaz sancısı gibi olucagini düşünüyordum açıkçası.
Rabbim sağlıcakla yavrunuzu büyütmeyi nasip etsin

sen hic doktora gorundun mu ? kasik agrin gaz sancisi gibi mi boyle gazin var ama atamiyor gibi mi
Dün gittim o an agrida yokdu nst de cikmadi sancı
Benim ağrım adet ağrısı gibi belli bir seviyede bel kasik alt karın ağrısı

hanimlar spinal sezeryan sonrasi kalçamda uyuşukluk var dokununca da acıyor böyle bi sey duyan var mı 9 gün oldu doğum yapalı

Canım Allah izin verirse cuma veya cumartesi suni ile başlatacaklar doğumu biraz korkuyorum ama nasip ayrıca merak ettiğin yazdığın için çok mutlu oldum❤sen ve bebiş nasılsınız canımm:)
canim insallah guzel hayirli hemencecik olan bir dogum olur son gunlerini iyi dinlen valla kendine ayir zamanını. ben ve bebis cok sukur iyiyiz. benim agrilarim var malum hepimizin oldugu gibi sirtim belim rahim agrilarim mevcut ama agri kesici içmiyorum dayanmaya calisiyorum canim. malum bi de göğüs acısı var ama şükür geçici gunler diyorum cok şükür diyorum.

Canım sağolasın evdeki rahat bıraksa vakit ayıracam kendime ama tepemde:))o ağrılar gelip geçici tez vakit geçer inşallah canım sağlıkla kavuştun ya yavruna çok şükür.gögüs acıdı da gecer hepsina alışılıyor Rabbiö kolaylık versin cümlemize inşallah

Bende doğurmadım kızlar Cumartesi sabah sezeryan çok gerginim bi o kadarda heyecanlı

Merhaba kızlar benim de doğumum oldu çok şükür:) 40+3de suni sancı ile başlatıldı ve fitil koyuldu ,bunlar verildikten bir kaç sonra herşey çok hızlı ilerledi.. dakikalar içinde 5 cm oldu 9cm,sanci odasından dogum odasına zor yetiştik gibi bisey oldu 3 5 ikinmayla geldi ama çok kastım neredeyse yapamıyordum, sancinin şiddetinden herşey de çok hızlı olunca zorlandim.. Ama neyseki doğurabildim, biz ıyyiz ama oğlumun sağ omzu kirilmis ,ben şok oldum duyunca çok rastlanan bir durum bir haftaya kaynar dediler,kırılması iyi bisey yoksa omuz takınabilirmiş veya sinirlere bisey olabilirmiş, çok şükür diyorum

Dogumda ebe yukardan bastırdı o yüzden mi oldu ben kastım o yüzden mi bilmiyorum neyseki bununla atlattık diyorum 2 gunluguz şu anda meme uçları fena onun dışında dikişlerimde felan bir sıkıntı yok.. Sadece sanki idrar kacirma oluyor hafif , bir de karnim kaldi ikinci dogum oldugu icin diyorlar birincide hiç yoktu korse takmam gerekecek, ilk başlarda emzirirken kasiklarim ağrıyordu adet gibi korkunç rahim kendini topladığı için dediler şimdi geçti gibi, antibiyotik ve rahim toplayıcı ilaç ile vajina kremi göğüs ucu kremi verdi doktorum.. Kan ilaçlarına da haftaya başlayacakmışım
Ama şunu söylemeliyim ki maşallah hemen ayaklandim çok iyyim :) agrim sizim yok sadece göğüs uçları fena ,krem rahatlatacaktır diye düşünüyorum

Dogum hikayemi de ayrıca anlatmak isterim bir ara ama suni sanci ile başlayıp sezeryanla biterse korkum vardı, çok şükür normal olduğu için mutluyum :) sütüm iyi gaz da çıkarabiliyoruz, çok iri doğmadı bu arada endiseliydim biliyorsunuz 3740 doğdu zaten 4kg geçse yapamazmışım bence ,diyetlerim ve egzersizlerim ise yaradı,bu kadar çabuk toparlanmamda da egzersizlerin etkisi olduğunu düşünüyorum, hepimize geçmiş olsun , şimdi farklı süreclerimiz olacak ama o doğdu mu doğacak mi konusunun b3nim için kapanmış olması çok guzelllllllll :)

Fırsat bulmuşken ne çok yazmışım ama buradaki arkadaşlar o stresli anlarımda hep moral oldular bu yüzden ben de birilerine moral olmak isterim :) öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…