2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım cevap verdiğin için teşekkür ederim benim de 2 lerde idi hep şimdi arttı bebeğe zararı olmaz inşaallah.cumaya gideceğim ilaç verir bana da muhtemelen.geçmiş olsun sana da canım inşallah doğumdan sonra geçer.çarpıntı yapıyor bende doktor kansızlığa ve buna bağladı..

Canım evet vatsap grubu kurdukları için sanırım yasakmış hepsi ceza aldı yoklar uzun süredir..çok aktif yazıyorlardı paylaşımlarda bulunuyorlardı.hep birlikte güzeldi sessiz bizim grup ben şubat annelerini de okuyorum.yazmıyorum oraya ama takip ediyorum

Canım benim de uzun zamandır var avuç içi kadar hep ıslak ilkinde de vardı idrar tahlillerinde sıkıntı yoksa sıkıntı erme hem doktoruna da sor canım.ben alıştım hep olduğu için.

Merhabalar bebeğin hareketlerinde azalma hisseden var mı bu zamanda benim hareketleri azaldı gibi ama bi yerde toplanma var üzülüyorum bişey var mı diye hamileliğim boyunca hep pinpirik oldum bu konuda sürekli doktora gittim bu sefer kendimi tutmaya çalışıyorum ama üzülüyorum da

aynen bende öyle düşünüyorum. güzel şeyler paylaşıyorlardı, eğlenceliydi pek tadı kalmadı grubun bende şubata falan bakıyorum.

benim ikinci gebeliğim bunda olmadı. ama ilkinde aynı senin gibi bana da oluyordu. sorun olmadı bende ama sen yine doktoruna danış..

Bebeğin büyüdüğü için yeri daralmistir. Hareket yeri az. Bir tarafa toplanma ve sertleşme kasılma dir. Doğuma hazırlık calismasi

Zararı olan değerler cok daha yuksek degerlermis canim. 4-5 o kadar yüksek degil dedi doktor. Ki 3. Aydan sonra kendi tiroit bezleri oluşuyormuş zaten bebeklerin. Biz önlem amaclı başlıyoruz bu degerlerde dedi doktor. Hapa basladiktan 1 ay sonra tahlili tekrarladi. Normal degere düştü benimki hemen. Senin de hemen duzelir hayirlisiyla. :)

Merak etme canim benimde öyle.yerleri daraldi ondan.birda bas asagi benimki hareketi kisitlandi.

Canım benim de uzun zamandır var avuç içi kadar hep ıslak ilkinde de vardı idrar tahlillerinde sıkıntı yoksa sıkıntı erme hem doktoruna da sor canım.ben alıştım hep olduğu için.
Çok Teşekkür ediyorum ya içim rahatladı

İnşallah öyledir iyidir bebeğim takıldım öyle iyice hiç mi hareket etmez
Yani nasil desem. Benim sert teknelerin oluyor.karnım sert iken bebegin hareketlerini zar zor hissediyorum. Bugün gun boyunca kasilmalarim oldu karnında sertleşme ve bebegin hareketlerini zor hissettim.simdi kasilmalarim bitti sert hareketler var. Tabii bunun yanında aşırı mide tanman.

Kızlar ben tiroid ilacı kullanıyordum ama son iki gün kullanamadım ardından test verdim 4lerde çıktı değer, iki gün kullanmamış olmam hemen etkiler mi değeri.

Kızlar merhaba ben 31 haftalığım mide yanmasından dolayı kusmalarım oluyor. Kusarken de idrarımı kaçırdım ama idrar mıydı yoksa bebeğin suyu muydu diye kafamda deli sorular ?? Birde bazen yürürken zorlanıyorum sanki cok idrara sıkışmış gibi wc gidiyorum 1-2 damla çiş sizce normal mi bu yaşadıklarım?

aynen bende öyle düşünüyorum. güzel şeyler paylaşıyorlardı, eğlenceliydi pek tadı kalmadı grubun bende şubata falan bakıyorum.
Aynen canım güzel muhabbetler dönüyordu okul tatil evdeyim giriyorum ama bakıyorum sayfalar ilerlememiş..yine canlansa ne güzel olur.artık popüler konu değil bizim konu.diger grubu okuyorum dogum yapanlar vs de yazıyor.

Canım Allah razı olsun cidden içim rahatladı Allah hepimize evlatlatımıza saglık versin.insan ister istemez endişe ediyor hayırlısı inşallah bizim de süt çiş kaka muhabbetlerimiz yakın onları konuşuruz inşallah:))

Canım hepimizde vardır bunlar çünkü mesaneye baskı yapıyorlar büyüdüler de ben de zorlanıyorum artık.agrılar uykusuzluk inşallah sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza

Kızlar ben tiroid ilacı kullanıyordum ama son iki gün kullanamadım ardından test verdim 4lerde çıktı değer, iki gün kullanmamış olmam hemen etkiler mi değeri.
Canım geçmiş olsun inanki ben hiç bilmiyorum ama son tahlilde hep 2 lerde olan tsh 4.34 çıkmış cuma gidecem ilaca başlarlar kesin.sen de hiç ihmal etme canım hemen yükselmiş baksana.ilk gebeliğin mi?benim ilkinde olmamıştı bu durum. Bır de normal dogum etkiler mi yüksek olması acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…