- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Canım cevap verdiğin için teşekkür ederim benim de 2 lerde idi hep şimdi arttı bebeğe zararı olmaz inşaallah.cumaya gideceğim ilaç verir bana da muhtemelen.geçmiş olsun sana da canım inşallah doğumdan sonra geçer.çarpıntı yapıyor bende doktor kansızlığa ve buna bağladı..Benim 6. Ayimda 5 e cikti. O zamana kadar hep 2.5 alti çıkıyordu. En düşük dozdan tiroit hapina baslandi. Doğum sonuna kadar kullanacakmışım. Hemen düzeldi endise etmeyin. Sabah ac karnına alınan küçücük bir hap başlıyorlar. Gebelik kategorisi de A.
Canım evet vatsap grubu kurdukları için sanırım yasakmış hepsi ceza aldı yoklar uzun süredir..çok aktif yazıyorlardı paylaşımlarda bulunuyorlardı.hep birlikte güzeldi sessiz bizim grup ben şubat annelerini de okuyorum.yazmıyorum oraya ama takip ediyorumKizlar birsey sorucam burada cok aktif bir grup kiz vardi bolca konusan. Simdi goremiyorum nerelerdeler birsey mi oldu engel mi yediler hayirdir? Isim olarak hatirlamiyorum da 10gundur fln dikaktimi cekiyor yoklar daha uzun sure once de yoktuysalar tabi sik girmedigimden bilemem ya hemen anlasiliyor sayfa onlarin espiriler bilgiler konusmalarla dolu olurfu...
Canım benim de uzun zamandır var avuç içi kadar hep ıslak ilkinde de vardı idrar tahlillerinde sıkıntı yoksa sıkıntı erme hem doktoruna da sor canım.ben alıştım hep olduğu için.Kızlar merhaba bişey soracağım su gibi akıntım var sürekli bu durumu yaşayan var mı daha önceki kontrolde sormaya unuttum tekrar haftaya gideceğim ilk bebek olduğu için bilmiyorum korkuyorum olumsuz durum olur mu diye
Canım evet vatsap grubu kurdukları için sanırım yasakmış hepsi ceza aldı yoklar uzun süredir..çok aktif yazıyorlardı paylaşımlarda bulunuyorlardı.hep birlikte güzeldi sessiz bizim grup ben şubat annelerini de okuyorum.yazmıyorum oraya ama takip ediyorum
Kızlar merhaba bişey soracağım su gibi akıntım var sürekli bu durumu yaşayan var mı daha önceki kontrolde sormaya unuttum tekrar haftaya gideceğim ilk bebek olduğu için bilmiyorum korkuyorum olumsuz durum olur mu diye
Bebeğin büyüdüğü için yeri daralmistir. Hareket yeri az. Bir tarafa toplanma ve sertleşme kasılma dir. Doğuma hazırlık calismasiMerhabalar bebeğin hareketlerinde azalma hisseden var mı bu zamanda benim hareketleri azaldı gibi ama bi yerde toplanma var üzülüyorum bişey var mı diye hamileliğim boyunca hep pinpirik oldum bu konuda sürekli doktora gittim bu sefer kendimi tutmaya çalışıyorum ama üzülüyorum da
İnşallah öyledir iyidir bebeğim takıldım öyle iyice hiç mi hareket etmezBebeğin büyüdüğü için yeri daralmistir. Hareket yeri az. Bir tarafa toplanma ve sertleşme kasılma dir. Doğuma hazırlık calismasi
Zararı olan değerler cok daha yuksek degerlermis canim. 4-5 o kadar yüksek degil dedi doktor. Ki 3. Aydan sonra kendi tiroit bezleri oluşuyormuş zaten bebeklerin. Biz önlem amaclı başlıyoruz bu degerlerde dedi doktor. Hapa basladiktan 1 ay sonra tahlili tekrarladi. Normal degere düştü benimki hemen. Senin de hemen duzelir hayirlisiyla. :)Canım cevap verdiğin için teşekkür ederim benim de 2 lerde idi hep şimdi arttı bebeğe zararı olmaz inşaallah.cumaya gideceğim ilaç verir bana da muhtemelen.geçmiş olsun sana da canım inşallah doğumdan sonra geçer.çarpıntı yapıyor bende doktor kansızlığa ve buna bağladı..
Merak etme canim benimde öyle.yerleri daraldi ondan.birda bas asagi benimki hareketi kisitlandi.Merhabalar bebeğin hareketlerinde azalma hisseden var mı bu zamanda benim hareketleri azaldı gibi ama bi yerde toplanma var üzülüyorum bişey var mı diye hamileliğim boyunca hep pinpirik oldum bu konuda sürekli doktora gittim bu sefer kendimi tutmaya çalışıyorum ama üzülüyorum da
Çok Teşekkür ediyorum ya içim rahatladıCanım benim de uzun zamandır var avuç içi kadar hep ıslak ilkinde de vardı idrar tahlillerinde sıkıntı yoksa sıkıntı erme hem doktoruna da sor canım.ben alıştım hep olduğu için.
Yani nasil desem. Benim sert teknelerin oluyor.karnım sert iken bebegin hareketlerini zar zor hissediyorum. Bugün gun boyunca kasilmalarim oldu karnında sertleşme ve bebegin hareketlerini zor hissettim.simdi kasilmalarim bitti sert hareketler var. Tabii bunun yanında aşırı mide tanman.İnşallah öyledir iyidir bebeğim takıldım öyle iyice hiç mi hareket etmez
Aynen canım güzel muhabbetler dönüyordu okul tatil evdeyim giriyorum ama bakıyorum sayfalar ilerlememiş..yine canlansa ne güzel olur.artık popüler konu değil bizim konu.diger grubu okuyorum dogum yapanlar vs de yazıyor.aynen bende öyle düşünüyorum. güzel şeyler paylaşıyorlardı, eğlenceliydi pek tadı kalmadı grubun bende şubata falan bakıyorum.
Canım Allah razı olsun cidden içim rahatladı Allah hepimize evlatlatımıza saglık versin.insan ister istemez endişe ediyor hayırlısı inşallah bizim de süt çiş kaka muhabbetlerimiz yakın onları konuşuruz inşallah:))Zararı olan değerler cok daha yuksek degerlermis canim. 4-5 o kadar yüksek degil dedi doktor. Ki 3. Aydan sonra kendi tiroit bezleri oluşuyormuş zaten bebeklerin. Biz önlem amaclı başlıyoruz bu degerlerde dedi doktor. Hapa basladiktan 1 ay sonra tahlili tekrarladi. Normal degere düştü benimki hemen. Senin de hemen duzelir hayirlisiyla. :)
Canım rica ederim tabii yine sorarsın doktoruna.ben evde sık değiştiriyorum çamaşırı ama işte zor oluyor nasıl değiştirilir ki Allah kolaylık versin hepimize.Çok Teşekkür ediyorum ya içim rahatladı
Canım hepimizde vardır bunlar çünkü mesaneye baskı yapıyorlar büyüdüler de ben de zorlanıyorum artık.agrılar uykusuzluk inşallah sağlıcakla kavuşuruz yavrularımızaKızlar merhaba ben 31 haftalığım mide yanmasından dolayı kusmalarım oluyor. Kusarken de idrarımı kaçırdım ama idrar mıydı yoksa bebeğin suyu muydu diye kafamda deli sorular ?? Birde bazen yürürken zorlanıyorum sanki cok idrara sıkışmış gibi wc gidiyorum 1-2 damla çiş sizce normal mi bu yaşadıklarım?
Canım geçmiş olsun inanki ben hiç bilmiyorum ama son tahlilde hep 2 lerde olan tsh 4.34 çıkmış cuma gidecem ilaca başlarlar kesin.sen de hiç ihmal etme canım hemen yükselmiş baksana.ilk gebeliğin mi?benim ilkinde olmamıştı bu durum. Bır de normal dogum etkiler mi yüksek olması acabaKızlar ben tiroid ilacı kullanıyordum ama son iki gün kullanamadım ardından test verdim 4lerde çıktı değer, iki gün kullanmamış olmam hemen etkiler mi değeri.
Cevabın için teşekkür ederm canım İnşallahCanım hepimizde vardır bunlar çünkü mesaneye baskı yapıyorlar büyüdüler de ben de zorlanıyorum artık.agrılar uykusuzluk inşallah sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?