Korkma normal doğumdan. Sadece 1 gun sancı çekeceksin birgün bile değil birkac saat.sonrası rahatlık.bakalim benimde kontrolum yarin.o sallah benim oğlan dogum pozisyonu almıştır.Doktora kntrolum vardi makat gelisnolan cocuk smdi dinmus cok uzuldum ya seseryan istiyodum ben bu zamana kadar donmedi smdi donesi tuttu 2 kilo 770 gram dedi haftasna gore normal nst istedi ilk nstye girdim ama dktor bakti olmadi bu bisiler ye tekrar nstye gir dedi bide tansiyon jormal cikmadi tansyonada baksnlar dedi smdi 2 cikolata yedm su ictim nst icin tekrar beklyorum bakalim ne diyecej smdi
Kızlar günaydın herkese keyifler nasıl iyidir inşallah.kilolar ne alemde 13 kiloyu aldım daha da var bakalım nereye varır:))[/QUOTE
Sabah tartıya çıktım ve bende 13 kilo almışım. Veririz insallah bakalim.
Haklisin canim tadini cikarmak lazim simdiden dert etmeye gerek yok bende normal istiyodum ama benimkide sezeryan olacak bebekde anne de saglikli olsunda hic farketmez diyorum artik normal sezeryanbencede ole ya ama devlette doktor normal dedi sezeryan etmicekmis ozele gitsem baya para aliyolar bilemiyorum bende 4 hafta bekleirm bakalim ne olacak hayirlisi artik bi sekilde dogacak sonucta
hayirli sabahlar canim, bomba gibiyiz her an patalayabilecek kivamdabu aralar hemen hemen herkeste kasilmalar, yalanci sancilar, baskilar var ve bunlarin cogalmasiyla birlikte artan hazirlik telaseleriGünaydın kızlar. Ben de uzun zamandır bakamadım sayfaya. Herkes iyi mi?
masallah kilosu gayet guzel ins hakkinda hayirli olani olsun. Ama sirf korkudan dolayi sezeryan istiyorsan canim hic korkmaDoktora kntrolum vardi makat gelisnolan cocuk smdi dinmus cok uzuldum ya seseryan istiyodum ben bu zamana kadar donmedi smdi donesi tuttu 2 kilo 770 gram dedi haftasna gore normal nst istedi ilk nstye girdim ama dktor bakti olmadi bu bisiler ye tekrar nstye gir dedi bide tansiyon jormal cikmadi tansyonada baksnlar dedi smdi 2 cikolata yedm su ictim nst icin tekrar beklyorum bakalim ne diyecej smdi
14 de ben almisimKızlar günaydın herkese keyifler nasıl iyidir inşallah.kilolar ne alemde 13 kiloyu aldım daha da var bakalım nereye varır:))
birkac camasir kaldi onlari da yikayip utulersem benim tamamdi hersey zaten hazir bir sekilde duruyordu kizimdanKizlar subatada giriyoruz vakitler geliyo yavas yavaş heyecanlarda artiyo hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza aliriz inşallah hazirliklariniz nasil gidiyo
Canım istemiyorsan sezaryeni özel yapar .hazır hissetmiyorsan zorla normal demeleri yanlış.inşallah hakkında hayırlısı olur.sağ salim kavuşalım da yavrularımıza doğum şekli çok önemli değil bence.ben hic normal istemedim kendimi hic hazir hssetmyorum ya ben rizedeyim devletteki dktor yok dondu normal olavak diyor bakalim hayrlisi son andada istemezsem eger ozele gidip sezeryan edecem mecbur bakalim ins hakkimizda hayrlisi olur cnm
Amin canım inşallah.mis kokulu bebişlere kavuşmaya az kaldı:)baya az kaldi ya zaman gecti nasl oldu anlamadimda hic bakalim artik hayrlisi cnm ins hepimiz saglkla aliriz kucagimiza
Kordon çözülür annesi sıkıntı olmuyor deniliyor Allah'ın izniyle.bu hamilelik bana da zor geldi troid in çık valla bir dogursak hayırlısı ile:))güzel haberlerimizi duyuracağız buradan inşaallah:))Amin insallah canım . Benim de zor geçti biraz hamileligim. Bir de kordon dolamış boynuna bizim yaramaz. Bir dogsa sağlıkla rahatlayacağım . :)
Canım ben de 2015 ekim annelerinde idim koptu bağ ama uzun süre devam etmişti ilk gebeliğimdi.bir çok seyi öğrendim hastane çantasına varana kadar onların mesajları yardımcı oldu.ne alıcaz nasıl olacak iyi bir şey bu gruplar cidden.Tahmin ettigim gibi ozmn. Paylasimlar.guzeldi ya biraz fazla kisisel ve mesajlasma tadinda cok paylasim yapiyorlardi ben ondan cok bakmiodum acikcasi bnm acimdan iyi oldu. Ben biraz daha bilgi icerikli paylasimdan yanayim takip edemiyor insan c8ddi birsey soran arada kayniyor fln... Onlarin gelin damat muhabbetleri gunaydin selam.muhabbetleri bile sayfalarca suruyodu whatsaappta rahat etmislerdir. Bu arada ilk kizimdaki grupta dogumdan sonra bulusmustuk biz o bulusmanin arkasi da geldi su an hala.gorusuyoruz hala whatsapp grubumuz var bebeler 3 oldu nerdeyse ama beraber buyuduler gibi birsey oldu. Ben cok faydasini gordum o grubun gelisimleri takip ederken bi sikinti bunalim aninda paylasmak icin yada indirim vs gibi bilgilendirmeler bebeleri ortak etkinliklere.pikniklre alisverislere evlerimize hatta pazara bile goturmeler. Bayagi yakin arkadas gibi olduk. Onlar da yakin oturuyorlarsa ozellikle benzer bi arkadsliklari olur umarim. Burayi kucumsememek lazim :)
Korkma normal doğumdan. Sadece 1 gun sancı çekeceksin birgün bile değil birkac saat.sonrası rahatlık.bakalim benimde kontrolum yarin.o sallah benim oğlan dogum pozisyonu almıştır.[/Q
İnşallah canım saglık olsun veririz hepsini inşallah:))
Kilo alımları yakın zaten 11 12 alınır yazıyor nette de değişir tabii kişiden kişiye göre hayırlısı:))hayirli sabahlar canim, bomba gibiyiz her an patalayabilecek kivamdabu aralar hemen hemen herkeste kasilmalar, yalanci sancilar, baskilar var ve bunlarin cogalmasiyla birlikte artan hazirlik telaseleri
masallah kilosu gayet guzel ins hakkinda hayirli olani olsun. Ama sirf korkudan dolayi sezeryan istiyorsan canim hic korkma
14 de ben almisim
birkac camasir kaldi onlari da yikayip utulersem benim tamamdi hersey zaten hazir bir sekilde duruyordu kizimdan
benim de belimde ağrı var adet olacağım zaman boyle olurdu. Hafif de sancim var, doğum sancısı nasıl birşey bilmiyorum ilki sezeryandi çünkü. Ya bütün bunlar doğum belirtisi olabilir mi?Merhabalar kızlar
2 gündür vajinada yoğun baskı dolgunluk hissi başladı sanki bebek elini ayağını uzatsa tutuvercekmisim gibi bir his. Adet sancısı gibi belimde ağrıda başladı. Gece kaskatı kesildim daha sola dönerken zorlandım.bi de idrara çıkmalarım daha artti. Psikolojik olarak iyi şeyler geçmiyor içimden.
Çocuk büyüdükçe baskıdan mi oluyor ki
Onun haricinde düzenli gelen kasılma ağrı olmuyor hep gece başlıyor bu saydıklarım
Korkma normal doğumdan. Sadece 1 gun sancı çekeceksin birgün bile değil birkac saat.sonrası rahatlık.bakalim benimde kontrolum yarin.o sallah benim oğlan dogum pozisyonu almıştır.
Haklisin canim tadini cikarmak lazim simdiden dert etmeye gerek yok bende normal istiyodum ama benimkide sezeryan olacak bebekde anne de saglikli olsunda hic farketmez diyorum artik normal sezeryan
masallah kilosu gayet guzel ins hakkinda hayirli olani olsun. Ama sirf korkudan dolayi sezeryan istiyorsan canim hic korkma
Canım istemiyorsan sezaryeni özel yapar .hazır hissetmiyorsan zorla normal demeleri yanlış.inşallah hakkında hayırlısı olur.sağ salim kavuşalım da yavrularımıza doğum şekli çok önemli değil bence.
Vajinal kesiyi her doğumda yapmıyorlar ama eğer darsa kesi yapılıyor. Ben de oldum olası sezaryenden korkuyorum onda yapılan kesi daha büyük sonuçtanormalde kesiyolar dikiyolar bide tuvaleti tutamiyorsun felan bnlari dusununce normalden korkar oldum kendimi hazirliyamiyorum normal doguma ama ins hakkimizda hayrlisi olur cnm
Vajinal kesiyi her doğumda yapmıyorlar ama eğer darsa kesi yapılıyor. Ben de oldum olası sezaryenden korkuyorum onda yapılan kesi daha büyük sonuçta
Ayyy dur daha bende hazirlamadim ama koyacaklarimi yazayım bana da hazırlık olur.Kizlar hastane cantalariniza neler koydunuz tecrübeli anneler bize fikir verse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?