2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Korkma normal doğumdan. Sadece 1 gun sancı çekeceksin birgün bile değil birkac saat.sonrası rahatlık.bakalim benimde kontrolum yarin.o sallah benim oğlan dogum pozisyonu almıştır.

Kızlar günaydın herkese keyifler nasıl iyidir inşallah.kilolar ne alemde 13 kiloyu aldım daha da var bakalım nereye varır:))[/QUOTE
Sabah tartıya çıktım ve bende 13 kilo almışım. Veririz insallah bakalim.

bencede ole ya ama devlette doktor normal dedi sezeryan etmicekmis ozele gitsem baya para aliyolar bilemiyorum bende 4 hafta bekleirm bakalim ne olacak hayirlisi artik bi sekilde dogacak sonucta
Haklisin canim tadini cikarmak lazim simdiden dert etmeye gerek yok bende normal istiyodum ama benimkide sezeryan olacak bebekde anne de saglikli olsunda hic farketmez diyorum artik normal sezeryan

Günaydın kızlar. Ben de uzun zamandır bakamadım sayfaya. Herkes iyi mi?
hayirli sabahlar canim, bomba gibiyiz her an patalayabilecek kivamdabu aralar hemen hemen herkeste kasilmalar, yalanci sancilar, baskilar var ve bunlarin cogalmasiyla birlikte artan hazirlik telaseleri

masallah kilosu gayet guzel ins hakkinda hayirli olani olsun. Ama sirf korkudan dolayi sezeryan istiyorsan canim hic korkma

Kızlar günaydın herkese keyifler nasıl iyidir inşallah.kilolar ne alemde 13 kiloyu aldım daha da var bakalım nereye varır:))
14 de ben almisim
Kizlar subatada giriyoruz vakitler geliyo yavas yavaş heyecanlarda artiyo hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza aliriz inşallah hazirliklariniz nasil gidiyo
birkac camasir kaldi onlari da yikayip utulersem benim tamamdi hersey zaten hazir bir sekilde duruyordu kizimdan

ben hic normal istemedim kendimi hic hazir hssetmyorum ya ben rizedeyim devletteki dktor yok dondu normal olavak diyor bakalim hayrlisi son andada istemezsem eger ozele gidip sezeryan edecem mecbur bakalim ins hakkimizda hayrlisi olur cnm
Canım istemiyorsan sezaryeni özel yapar .hazır hissetmiyorsan zorla normal demeleri yanlış.inşallah hakkında hayırlısı olur.sağ salim kavuşalım da yavrularımıza doğum şekli çok önemli değil bence.

Amin insallah canım . Benim de zor geçti biraz hamileligim. Bir de kordon dolamış boynuna bizim yaramaz. Bir dogsa sağlıkla rahatlayacağım . :)
Kordon çözülür annesi sıkıntı olmuyor deniliyor Allah'ın izniyle.bu hamilelik bana da zor geldi troid in çık valla bir dogursak hayırlısı ile:))güzel haberlerimizi duyuracağız buradan inşaallah:))

Canım ben de 2015 ekim annelerinde idim koptu bağ ama uzun süre devam etmişti ilk gebeliğimdi.bir çok seyi öğrendim hastane çantasına varana kadar onların mesajları yardımcı oldu.ne alıcaz nasıl olacak iyi bir şey bu gruplar cidden.
Maaşallah siz epey samimi olmuşsunuz ne güzel Allah bozmasın.ben sorularıma cevap aldım ama onlar kendi aralarında daha samimi idiler .

Kilo alımları yakın zaten 11 12 alınır yazıyor nette de değişir tabii kişiden kişiye göre hayırlısı:))

benim de belimde ağrı var adet olacağım zaman boyle olurdu. Hafif de sancim var, doğum sancısı nasıl birşey bilmiyorum ilki sezeryandi çünkü. Ya bütün bunlar doğum belirtisi olabilir mi?

Korkma normal doğumdan. Sadece 1 gun sancı çekeceksin birgün bile değil birkac saat.sonrası rahatlık.bakalim benimde kontrolum yarin.o sallah benim oğlan dogum pozisyonu almıştır.

ins senin bebis donmustur cnm benimde buzamana kadar hep tersdi bugun 35+6yim ve daha yeni donmus iste son anda bile donebiliyorlar cnm hakkimizda hayrlisi olsun ins

Haklisin canim tadini cikarmak lazim simdiden dert etmeye gerek yok bende normal istiyodum ama benimkide sezeryan olacak bebekde anne de saglikli olsunda hic farketmez diyorum artik normal sezeryan

bazi durumlarda sezeryan bebeginde hayatini kurtariyor sncta cnm sezeryanda dogum smcta hangisi hayirlisiysa bizim icin o olur ins

masallah kilosu gayet guzel ins hakkinda hayirli olani olsun. Ama sirf korkudan dolayi sezeryan istiyorsan canim hic korkma

normalde kesiyolar dikiyolar bide tuvaleti tutamiyorsun felan bnlari dusununce normalden korkar oldum kendimi hazirliyamiyorum normal doguma ama ins hakkimizda hayrlisi olur cnm

bencede ole cnm belki devletteki dktoru kandirirm snradan belli olmaz ama belki benim fkrim degisir bilmiyorum hic son anda belki bi cesaret gelr cnm

normalde kesiyolar dikiyolar bide tuvaleti tutamiyorsun felan bnlari dusununce normalden korkar oldum kendimi hazirliyamiyorum normal doguma ama ins hakkimizda hayrlisi olur cnm
Vajinal kesiyi her doğumda yapmıyorlar ama eğer darsa kesi yapılıyor. Ben de oldum olası sezaryenden korkuyorum onda yapılan kesi daha büyük sonuçta

Vajinal kesiyi her doğumda yapmıyorlar ama eğer darsa kesi yapılıyor. Ben de oldum olası sezaryenden korkuyorum onda yapılan kesi daha büyük sonuçta

aslnda ole sezeryanda daha fazla kesiyolar ama o anda en azndan agri cekilmiyor normal dogumda sancisi var oyuzden sezeryan agir basiyor iste hep ama belki bi cesaret gelrde fkrim degisir hic belli olmaz cnm

ilk gebeliğimde hiç normal doğumu düşünmezken sonra sonra sıcak bakıp normal doğum yaptım.
kesi vardı doğum anında ne kesiyi ne atılan dikişi hissettim. sonrası tabi ki zor ama o zorluk sezeryan için de var.
bu aralar çok kesi olmayan doğumları da duyuyorum. hepsinde kesi olacak diye bir şey yok aynen.
kesi olmayan normal doğumlar hepimize inşallah.

Kizlar hastane cantalariniza neler koydunuz tecrübeli anneler bize fikir verse
Ayyy dur daha bende hazirlamadim ama koyacaklarimi yazayım bana da hazırlık olur.
1.bebek için hastane cikisi takımı birde yedek takım.
2.bebek bezi islak mendil.
3.bebiicin battaniye.
4.benim için ped.pijama takımı.terlik.havlu.
5.ne olur olmaz şampuan.
Şimdilik aklıma gelenler. Ben normal dogum için çanta hazırlıyorum sezaryen da gun için farklı çanta hazırlayabilir.

Kizlar normal doğumda illaki kesi olabilir. Ben her tuvalette batikonladim. Hiç rezil.olmadım. bu dogum da ekstra kendi yaptığım kantron yağını kullanacağım.yaralara bire bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…