• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar.ben dunden beri afedersiniz idrarimi tutamiyorum zor ywtisiyorum tuvalete.cok baski yapiyor bebegim.beb sezeryan olcam ama benim kiz 1 aydir baş asagi pozizyonda.resmen cikti cikacak.cok yanlis yoldabugun cok belima agridi sol bacagima vurdu butun gun yurumekte zorlandim.zaman az kaldikca hareket edemicekmiyim nedir.
Benimde ağrım sancım var bugün korkuyorum :KK17:

Merhaba forumda eski üyelerdenim. Oğlum hızlı kilo aldı. Elimde Sleepy 1 no 5 paket (40'lı her paket) bez var. Hepsini 80 liraya kargo benden vereceğim. İlgilenen olursa piyasa fiyatının çok altında maksat elimde kalmasın. Tanesi 33 kuruşa geliyor.

Ben de son zamanlar oyleyim. Ayaga kalkamaya korkar oldum.kafasi asagida iyice basiyor.
Sancilarim ozellikle aksamlari oluyor. Ama cok sukur yuzduk yuzduk kuyruguna geldik az daha dursunlar insallah.
Safak 47 Mardin=)

Günaydın anneler. Baskı bende de var. Bu yüzden acaba çabuk mu gelecek diyorum. Bunun yanımda bazen nefes almakta zorlanıyorum. Perşembe doktoruna soracağım.

Benimde ağrım sancım var bugün korkuyorum :KK17:
Benim de dün hafif ağrım oldu ama ben de bi ara korkup doktora gitsem mi diye dusundum 2. Gebelik dogum sancisini biliyorum ama ne olur ne olmaz annem ay gün ağrıları diyo buna eskiler öyle dermiş dogum yaklastikca

Ilk kizim boynundaki iki tur kordonu dogmadan onceki hafta cozmustu. Bende cok kafama takiyordum, 37 haftalik cocuk daracik yerde kordon cozdu, ki cozmese de dert degil doktorun dedigi gibi. Gonlunu ferah tut
Cok teşekkür ederim cevabınız için. Insallah bizim oglan da çözer. Ben de Allah korusun ya olumsuz bir sey olursa diye hareketlerini kontrol edip duruyorum haftasonundan beri. Böyle örnekler iyi geliyor bana. :) Allah razı olsun.

Merhaba kizlar.ben dunden beri afedersiniz idrarimi tutamiyorum zor ywtisiyorum tuvalete.cok baski yapiyor bebegim.beb sezeryan olcam ama benim kiz 1 aydir baş asagi pozizyonda.resmen cikti cikacak.cok yanlis yoldabugun cok belima agridi sol bacagima vurdu butun gun yurumekte zorlandim.zaman az kaldikca hareket edemicekmiyim nedir.
Geçtiğimiz hafta 2 gün bel ve sol kalca ağrımdan yürüyemedim. Surekli yattım. Fizyoterapist bir kuzenim var onunla iletisime gectim dayanamayınca. Bana bebegin ağırlığıyla kas sinir sıkışmasının artacağını. Internette gebeler icin olan bel egzersizlerinden 2-3 kolay hareketi gun aşırı kendimi zorlamadan yapmanin fayda edecegini. Yattikca ağrıların daha da artacağını söyledi. Ve gercekten kendimi yormadan 10 dk lik egzersizlere basladigimdan beri bel ağrım kalmadi. Ki resmen 2 gün topallamıştım. Siz de kendinizi cok yormadan deneyin isterseniz erken doğum riski yoksa. Insallah faydası olur.

Benim de dün hafif ağrım oldu ama ben de bi ara korkup doktora gitsem mi diye dusundum 2. Gebelik dogum sancisini biliyorum ama ne olur ne olmaz annem ay gün ağrıları diyo buna eskiler öyle dermiş dogum yaklastikca
Benimde 2. Gebeliğim ama ilkinde sancı çekmedim hiç zaten sezeryan oldu bu erken doğacak diye korkuyorum.dün sancı yaşayınca alelacele kalktım bebek kıyafetlerini yıkadım en azından elimizin altında biraz hazır olsun ne olur ne olmaz diye.Bugün yarın diğer eksiklerini tamamlayıp doğum çantasını hazırlayıp koycam kenara.Bu sıpa korkutuyor beni

Kizlar sanki benim karnim asaya düşmeye basladi sizinkiler ne durum da beni gören karnin asaya düşmeye baslamis diyo:bicak:

Benimde 2. Gebeliğim ama ilkinde sancı çekmedim hiç zaten sezeryan oldu bu erken doğacak diye korkuyorum.dün sancı yaşayınca alelacele kalktım bebek kıyafetlerini yıkadım en azından elimizin altında biraz hazır olsun ne olur ne olmaz diye.Bugün yarın diğer eksiklerini tamamlayıp doğum çantasını hazırlayıp koycam kenara.Bu sıpa korkutuyor beni
En iyisi canim en azindan kafan rahat olur bendd yikadim bugun utu isine basliycam halilarimi yikamaya yollayacam ne olur ne olmaz hersey erken hazir olsun

Merhaba kızlarrrrrr :KK200:Bugün oğlusu gorecegiz çok heyecanliyim:nazar:
haydi bakalim
Hayirli haberlerle dön insallah

Kizlar sanki benim karnim asaya düşmeye basladi sizinkiler ne durum da beni gören karnin asaya düşmeye baslamis diyo:bicak:
canim doguma kadar surekli degisebiliyor pozisyon son gebeligimde dogum yaptigim gunun sbaahi bi teyze ooo senin daha en az iki haftan var karin nasil yukarda dedi aksamina hastaneye gittim doguma ilkinde de cok yukardaydi

Tesekkur ederim canim buyuyoruz valla :nazar:Birazcik tombis bizimkisi degerleri 1 2 hafta ilerden gidiyor. Doktor tedirgin olma anormal bi durum yok dedi.

Aminnn saglikli dogumlar bize :KK49:
Maşallah canım tedirgin olma ne güzel oy tombik:)):nazar::KK200: hepimize saglıklı hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim:dua:

Kızlar hayırlı günler aranızda tsh yüksek çıkan var mı benim baştan beri sınırda idi 2 lerde..ama son tahlilde 4.34 çıkmış doktor endokrine yönlerdirdi inşallah bebeğime sıkıntı olmaz

Kızlar merhaba bişey soracağım su gibi akıntım var sürekli bu durumu yaşayan var mı daha önceki kontrolde sormaya unuttum tekrar haftaya gideceğim ilk bebek olduğu için bilmiyorum korkuyorum olumsuz durum olur mu diye

Kızlar hayırlı günler aranızda tsh yüksek çıkan var mı benim baştan beri sınırda idi 2 lerde..ama son tahlilde 4.34 çıkmış doktor endokrine yönlerdirdi inşallah bebeğime sıkıntı olmaz
Benim 6. Ayimda 5 e cikti. O zamana kadar hep 2.5 alti çıkıyordu. En düşük dozdan tiroit hapina baslandi. Doğum sonuna kadar kullanacakmışım. Hemen düzeldi endise etmeyin. Sabah ac karnına alınan küçücük bir hap başlıyorlar. Gebelik kategorisi de A.

Kizlar birsey sorucam burada cok aktif bir grup kiz vardi bolca konusan. Simdi goremiyorum nerelerdeler birsey mi oldu engel mi yediler hayirdir? Isim olarak hatirlamiyorum da 10gundur fln dikaktimi cekiyor yoklar daha uzun sure once de yoktuysalar tabi sik girmedigimden bilemem ya hemen anlasiliyor sayfa onlarin espiriler bilgiler konusmalarla dolu olurfu...

Back
X