2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah öyledir iyidir bebeğim takıldım öyle iyice hiç mi hareket etmez
Sanırım haftamız aynı benim belli saatlerde çok sakin, belli saatlerde tekmeliyor. Yalnız o gün ayakta çok kaldıysam yorgunsam hiç hareketini hissetmiyorum. Çikolata yiyip sola yatmayı denedin mi ? Birde Su tüketimin iyi mi bebeğin suyu az oldugunda da az hareket ediyor cünkü

Canim son bir iki güudr bende de ayni durum artik baski arttikca bunlar normal. akintim benim
De artti doktorum gecen hafta randevumuzda bakti su olamaz dedi. Ondan da rahatim ama iste bu akinti idrar tutamama kaslarin gevsemezinden de oluyor. Dogumda bebek rahat cikabilmesi icin kaslar iyice kendini birakiyor kemikler esneklesiyor ondanmis bu penguen yuruyuslerimiz
Hanimlar dogum sonra aman dikkat edin rahimin geri toparlanmasina destek hareketlerin kurslari fln oluyor mutlaka gitmeye calisin yoksa ilerde de bu idrari tutamama problem olur

Gün içerisinde çalışıyorum masa başı ama demek etkiliyor su konusunda iyiyim gümde 3 litreyi bitiyorum aşırı hareket yok geçen hafta çok hareketliydi bu hafta ilk zamanki gibi pıt pıt sadece oda çok nadir

Evet ilk gebeliğim, hamilelikten önce de bende hep yüksek olurdu bu değer, o yüzden ilaç kullanırdım arada, ilaçla değerim 2nin altında olurdu hep ilk defa bu kadar yüksek çıktı şaşırdım bende. İnşllh düşer hemen haftasonuna tekrar kan vericem bakalım.

Çok normal canim. Bende senin gibiyim.çok sukur kurmam yok sadece.gece yatarken çift yastık koyup uyuyorum.yanmadan ancak böyle kurtuluyorum.

Canım düşer Allah'ın izniyle ben de panik olmuştum ilaçla düzeliyor dedi herkes. 4.34 benim de yüksek hayırlısı.

Doktora kntrolum vardi makat gelisnolan cocuk smdi dinmus cok uzuldum ya seseryan istiyodum ben bu zamana kadar donmedi smdi donesi tuttu 2 kilo 770 gram dedi haftasna gore normal nst istedi ilk nstye girdim ama dktor bakti olmadi bu bisiler ye tekrar nstye gir dedi bide tansiyon jormal cikmadi tansyonada baksnlar dedi smdi 2 cikolata yedm su ictim nst icin tekrar beklyorum bakalim ne diyecej smdi

Canım neden üzüldün ki sezaryen de ısrar edersen yaparlar diye düşünüyorum ama devlet ve üniversite hastaneleri yapmaz.ben cerrahpaşaya gidiyorum ilk doğumda söyledim yok normal olur zaten bır sıkıntı olmadığı sürece demişlerdi.iyi ki normal olmuş şimdi benimki de ters duruyor inşallah doğum pozisyonuna gelir hayırlısı inşallah hepimiz için.

Senin vakit de az kalmış hayırlısı ile al kucagına inşallah sezaryen olursan vakit daha da yakın yavruna kavuşmaya azcık kalmış kolay dogumlar inşallah

ben hic normal istemedim kendimi hic hazir hssetmyorum ya ben rizedeyim devletteki dktor yok dondu normal olavak diyor bakalim hayrlisi son andada istemezsem eger ozele gidip sezeryan edecem mecbur bakalim ins hakkimizda hayrlisi olur cnm

Senin vakit de az kalmış hayırlısı ile al kucagına inşallah sezaryen olursan vakit daha da yakın yavruna kavuşmaya azcık kalmış kolay dogumlar inşallah

baya az kaldi ya zaman gecti nasl oldu anlamadimda hic bakalim artik hayrlisi cnm ins hepimiz saglkla aliriz kucagimiza

ben hic normal istemedim kendimi hic hazir hssetmyorum ya ben rizedeyim devletteki dktor yok dondu normal olavak diyor bakalim hayrlisi son andada istemezsem eger ozele gidip sezeryan edecem mecbur bakalim ins hakkimizda hayrlisi olur cnm
Sen kendini hangisine hazir hissediyosan oyle yaptir canim dogum onemli sonucta annenin fikri cok onemli bence

Kizlar subatada giriyoruz vakitler geliyo yavas yavaş heyecanlarda artiyo hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza aliriz inşallah hazirliklariniz nasil gidiyo

Amin insallah canım . Benim de zor geçti biraz hamileligim. Bir de kordon dolamış boynuna bizim yaramaz. Bir dogsa sağlıkla rahatlayacağım . :)

Tahmin ettigim gibi ozmn. Paylasimlar.guzeldi ya biraz fazla kisisel ve mesajlasma tadinda cok paylasim yapiyorlardi ben ondan cok bakmiodum acikcasi bnm acimdan iyi oldu. Ben biraz daha bilgi icerikli paylasimdan yanayim takip edemiyor insan c8ddi birsey soran arada kayniyor fln... Onlarin gelin damat muhabbetleri gunaydin selam.muhabbetleri bile sayfalarca suruyodu whatsaappta rahat etmislerdir. Bu arada ilk kizimdaki grupta dogumdan sonra bulusmustuk biz o bulusmanin arkasi da geldi su an hala.gorusuyoruz hala whatsapp grubumuz var bebeler 3 oldu nerdeyse ama beraber buyuduler gibi birsey oldu. Ben cok faydasini gordum o grubun gelisimleri takip ederken bi sikinti bunalim aninda paylasmak icin yada indirim vs gibi bilgilendirmeler bebeleri ortak etkinliklere.pikniklre alisverislere evlerimize hatta pazara bile goturmeler. Bayagi yakin arkadas gibi olduk. Onlar da yakin oturuyorlarsa ozellikle benzer bi arkadsliklari olur umarim. Burayi kucumsememek lazim :)

Sen kendini hangisine hazir hissediyosan oyle yaptir canim dogum onemli sonucta annenin fikri cok onemli bence

bencede ole ya ama devlette doktor normal dedi sezeryan etmicekmis ozele gitsem baya para aliyolar bilemiyorum bende 4 hafta bekleirm bakalim ne olacak hayirlisi artik bi sekilde dogacak sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…