Canım epey doktor hastane gezdi bir iki tanesi yapabilirim demiş uygunmuş her durumda yapılmıyormuş.hakkımızda hangisi hayırlı ise onu nasip etsin Rabbim ikisi de fark etmez saglıkla kucagımıza alalım da inşallah.ama normal dogum abartıldığı gibi degil inanki ilk oglum 3850 doğmustu epidural de almadım.daha doğrusu ben istedim ama gerek görmediler.sancı olayına bir şey diyemem.ama her dogum farklı ve herkesn agrı eşigi farklı.senin için de hayırlısı hangisi o olsun inşallah canımsezeryan snrasi normal doguma her doktor yapmiyor kabul eden doktor bulmasi var aslnda dogalnolani normal dogum iste sezeryaninda snrasnda agrisi var ama insanda ister istemez korkyor ya kesiyolar dikis atiyolar bnlari dusununce normal yapamam gibi gelyor
Canım epey doktor hastane gezdi bir iki tanesi yapabilirim demiş uygunmuş her durumda yapılmıyormuş.hakkımızda hangisi hayırlı ise onu nasip etsin Rabbim ikisi de fark etmez saglıkla kucagımıza alalım da inşallah.ama normal dogum abartıldığı gibi degil inanki ilk oglum 3850 doğmustu epidural de almadım.daha doğrusu ben istedim ama gerek görmediler.sancı olayına bir şey diyemem.ama her dogum farklı ve herkesn agrı eşigi farklı.senin için de hayırlısı hangisi o olsun inşallah canım
Bende aylardir disari yüzü görmedimBende de erken digum tehlikesi var ondan 5 haftadir yatiyorum cok sukur bugun 32+0 olduk. Doktorum da pek umitli degil ama ilk gebeligimde de
Ayni sorundan dolayi yatmistim ve rahim agzi kisaligim
Daha da fazlaydi 39+2 de almistim yavrumu kucagami onu da acikliktan dolayi enfeksiyon kapmamasi icin sunni sanciyla dogurmustum. Bu sefer de insallah sonuna kadar gidebilirim. Ama su son gunler baskim iyice artti ve sanirim yatmaktan dolayi kaslar iyice gitti. Ayaga kalkarken bile agrim oluyor alttan. Hamileyken yuruyebilmek disarda gezebilmek nasil bir luks
Bende de erken digum tehlikesi var ondan 5 haftadir yatiyorum cok sukur bugun 32+0 olduk. Doktorum da pek umitli degil ama ilk gebeligimde de
Ayni sorundan dolayi yatmistim ve rahim agzi kisaligim
Daha da fazlaydi 39+2 de almistim yavrumu kucagami onu da acikliktan dolayi enfeksiyon kapmamasi icin sunni sanciyla dogurmustum. Bu sefer de insallah sonuna kadar gidebilirim. Ama su son gunler baskim iyice artti ve sanirim yatmaktan dolayi kaslar iyice gitti. Ayaga kalkarken bile agrim oluyor alttan. Hamileyken yuruyebilmek disarda gezebilmek nasil bir luks
Ins hayirla zamaninda gelsinler de atariz kendiizi disariBende aylardir disari yüzü görmedim
Çok gecmiş olsun canım, benim durumuma benzer geldiği için sormak iatedim. Ben 27. Haftadan beri başlayan kasık- bacak arası bölgesi ağrısıyla ugraşıyorum. Doktor kontrolde rahim boyu kısalığı dedi, sürekli kontrol ediliyor şimdilerde ortalama 19 cm ( zaman zaman 15-17 oluyor) progestan ve fitil kullaniyorum. Mesela bir gün yürüsem( ki çok değil normal alışveris halleri) gece tuvalaete kalkmak bile işkence. Adım atamıyorum çok garip bir sey, seninki de böyle bir sey mi acaba? Ve risk oluyor mu doktorun tavsiyeleri var mı sana? Ben tam bu durum neden oluyor cözemedim de
Sağlıkla bebişlerimizi alalım kucağımıza, görüsürüz
Ins hayirla zamaninda gelsinler de atariz kendiizi disari
Canim benim de ayni sekilde agrilarim oluyor.
Evden cikmiyorum 4. kattayim ondan merdiven inemiyorum.
Dr ayakta durmamam gerektigini soyledi benim de en son 2,5 cm di fitil verdi
Ana iki cocukla kalkmaamk mumkun degil ama ne zaman kalksam altta acayip baski ve agrim oluyor. Ozellikle son birkac gundur artti korkmuyor da degilim.
Sanki her an cikacakmis gibi.
Rahim agzinin kisalmasinin farkli nedenleri olabiliyormus
Benimki enfeksiyondan sanirim. son bir bucuk aydir ph degeri hep 5
Fitil ve bol dinlenme
Yatma disinda bildigim baska birsey yok yapabilecegimiz
Canım hangisi hayırlı ise o olsun nadip valla her şey güzel olacak Allah'ın izniyledogum isi gercekten kisiden kisiye gore degisiyor bazilari normalde cok zorlanirken bazilari kolay dogum yapiyor ins hakkimizda hayrlisi olur cnm belki bende son anda degisir fikrim normal isterim suanlik dusunemiyorum dogmu hic
Canım vakit yaklaşıyor aynen heyecan bastı beni de merak ediyorum nasıl olacak:))Gunaydin kizlarnasilsiniz ben günler gecip hazırlıklar basladikca heyecanlanıyorum
persembe var kontrol kısmetseHayırlı günler kızlar nasılsınız var mı yakında kontorolü olanlar?
Cok sevindim canim hadi gözün aydinKızlar bende bugün calışabılır raporunu aldım. Çok sukur hersey yolunda.suyu falan ıyıymıs donmus artık kereta.
Bır kac gün sonra yıkamalara baslıcam.su mısafırlsrımı gondereyım.
çantamı hala hazırlamadım peki sendeki durum ne ve inşallah güzel bir doğum bizi bekliyor diye dua edelim inşallahBenim de erken Doğum riskim vardı 28 haftadan beri evdeyim, şimdi 34 ün içindeyim.. Doğum yaklaştıkça heyecanlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?