2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar. Gününüz guzel geçsin.
Bugün heyecanlıyım. Bebeğim için alisverise cikicam. Hazırlıklar başlasın.
Bir çok arkadaş bitirdi..darisi bize artık
Günaydın canım bende hiçbir hazırlık yapmadım henüz

Alisverise cikanlara kolay gelsin.cok güzel telaslar bunlar.benim kizimdan kalanlar vardi.ama yinede dayanamayim 2 takim hastane cikisi tek takim zibin battaniye yelek bir kac bisey aldim.kendimede sabhlikli pijama tkm tek gecelik ve bir tane daha pijama takm aldim.terligimi taclarimi kapi süsü yastik takiminida arkadasim yapti.sadece bakim malzemeleri kaldi.onuda esim alcak takintili bu konuda onun keyfini bekliyorum.bende kiyafet yikama utuleme işleriyle ugrascam bugunde.

Günaydın kızlar ben de yeni başlıyacam aldım bir şeyler ama yıkama ütüleme olmadı.şimdi vakit varken halletmek gerek Allah hepimize kolaylık versin

Ne guzel tatli telaseler basladi alisverise cikacak arkadaslara keyifli alisverisler. Ben de kiziminkileri kullanacagim ins. Yikayip koydum hazir ettim hastane cantami da bugun yarin hazirlarsam benden iyisi yok.
Hepimize kolay gelsin

Ne guzel tatli telaseler basladi
Kızlar bugün aldıklarıma bakarken farkettim 3 6 ay arası az şey almışım siz neler aldınız yazlık mı almak gerekir acaba
canim benim kizlar minyonlardi 50-50 bir iki ay giydiler, ama iste herkeste farkli ondan bence 3-6 ay arasi simdiden fazla alma, ihtiyac duydukca begendikce alirsin.
O kadar cok hediye fln da geliyor ki hala birkac buyuk kutu hic giydiremedigim kiyafetleri var kizlarin.
Evvelden bazi seylerin alimi zormus ama
Simdi diledigini aninda bulabiliyorsun. Insan bir hevesle aliyor aonra da hep kaliyor.

Kızlar bugün aldıklarıma bakarken farkettim 3 6 ay arası az şey almışım siz neler aldınız yazlık mı almak gerekir acaba
Canım ben 0-3 aldım daha çok ama 3-6 az aldım büyüdükçe gelişim durumlarına göre alımır diye düşündüm hem gelecek hediyeleri de unutma:))

Arkadaslar hangi haftadayiz ve bebeklerimizin boy kilolari nasıl konusalim mi? Kimse yazmamış bence en cok konuşulması gereken konu.
Ve bebeklerimizin kilo almasi icin neler yapıyoruz yazalim birbirimize fikir edinelim.Ben mesela klişe et ,balik,sut vs. Besleniyorum hicbir ilac kullanmıyorum.Sabahlati ac karnına pekmez ve yatmadan mutlaka findik ceviz ve üzümlü yogurt yiyorum.Bebegimde 29.haftada 1300 gr.idi.suan 31.haftadayiz.

cnm bende suan 34+2yim en son 32 haftalikken kntrole gittim 2 kilo 40 gram demisti 2 hafta snra gel nstye baslicaz dedi dktor bu ay snu tekrar gidicem nst icin kilo almasi icin ozel bisi yapmyorum cnm her gun sut yogirt tuketiyorum normal yemek yiyorum okadar kilosuda haftasylabuyumlu diyor doktorda

Merhaba canım şu an 34 deyim, 32 de gittiğimde 2150 idi.. özel birşey yemiyorum malesef, dikkat edemiyorum.. saçma sapan abırcuburları yemekten kendimi alamıyorum.. 14 kg aldım birde

Merhaba Doğum tarihlerimiz çok yakın
Gittikçe heyecanlanıyorum Doğuma az kaldı

Canım ben 0-3 aldım daha çok ama 3-6 az aldım büyüdükçe gelişim durumlarına göre alımır diye düşündüm hem gelecek hediyeleri de unutma:))
Kızlar 0-3 az alın.. 1 ay ancak giymişti ilk oğlum.. 3-6 ay daha çok alın

Merhaba Doğum tarihlerimiz çok yakın
Gittikçe heyecanlanıyorum Doğuma az kaldı
bakalim once hangimiz dogurucaz cnm doguma az kaldi bende strese griiyorum simdiden ya sezeryanda korkutuyor normal dogudma korkutuyor bakalim hayrlisi artik ama en son bebek makat gelisti donmemisti hala eger donmezse mecvur sezeryan gbi druyor

bakalim once hangimiz dogurucaz cnm doguma az kaldi bende strese griiyorum simdiden ya sezeryanda korkutuyor normal dogudma korkutuyor bakalim hayrlisi artik ama en son bebek makat gelisti donmemisti hala eger donmezse mecvur sezeryan gbi druyor
Benim ilki normaldi, muhtemelen buda normal olacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…