- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
Benimde ilk çocuğum normal doğumdu. Allah nasip ederse buu da normal istiyorum. Lavma falan değil sancı biraz sıkıntı lakin sonrasında hem erken zayıflamaya başlıyorsun ( hele süt falan verirsen rahim daha hızlı toparlıyor) Birde ben 1,5 günde ancak doğurdum. hastaneye imza atıp kaçan o halde pazar gezen tek hamile ben değilimdir inşallahAy kizlar doguma az kaldi. Ilki normal dogurdum sezeryan adi bile duymak istemiyordum okdr takintiliydim ama normal dogumun agrisi sonrasindaki yasadigim ufak bi prblem fln derken normal de cok zormus kadinlar hakli demeye baslamistim ama 2.yi de normal istiyordum. Fekat beni zaman yaklastikca korku basmaya basladi! Ilkinde okdr okumama izlememe ragmen okdr cok ilkkez dedigim sey yasadim ki. Sizi de korkutmak istemem ama sirf lavman amacli koca 3 serum boyutundaki sabunlu suyu makattan boca etmeleri bile gozumde buyuyor. Heryerde ayni degilmis ama her haliyle zor dogum. Dogumda herkes 3 ikinmada dogurdu 10cm acikliktan sonra ben yarim saatten onlarca ikinmadan sonra dogurdum. Herkes direk ayaga kalkti normal dogum oyuzden avantajdi guya bnm kuyruk sokumum incindi 1 hafta oturup yatamadim... dogum sancisi dedigimiz sey de hic bir aciyla kıyaslanamaz en son 2dk bi 6sn suruyordu o 6 sn yi tarif edemem oyle bi aci. Yine de olmasi gereken bu bana gore bunu yasamak lazim en sagliklisi bebek icin en faydalisi bu ama bidaha bile bile yasayacak olmak korkutucu geliyor 1 hafta once yoktu bu arada bu korku simdi konusmak dusunmek bile istemiyorum ama benim gibi olan yada ne bileyim bi onerisi olan var mi
Benimde 2. çocuğum canım yarın kontrolüm var bakalım inşallah bizimde her şey yolundadır inşallahBebek Doğum kanalına girmişti ve rahim ağzı boyu kısalmıştı.. şimdi iyi gidiyoruz kontrollerde, ama dr um 4 haftadan doğar dedi.. hayırlısı olsun inşallah.. ilk Doğumun mu? Benim ikinci..
Amin ama sana söyleyebileceğim çocuğu kucağına alınca çektiğin her şeye değiyor yoksa kimse kardeş yapamazdı.Günaydın kizlar benim ilk doğumum olacak ve sezeryan olacak ben simdiden biraz korkmaya basladim bile insallah hepimiz saglicakla bebeklerimizi alip evlerimize geliriz
Bende bel fıtığı var. 16 eylül 2017 de sezeryan oldum belden uyuşturdular bi sıkıntı yaşamadım canımArkadaşlar bel fıtığı ya da başlangıcı olup da sezeryana girecek olan var mı aranızda? Malum belden anestezi olucam çok saçma bi korku ama ya fitik noktasına denk gelirse diye düşünüyorum
Doktora sormayı unutmusum
Günaydın canım benimde ilki sezeryandı sakın korkma dayanılamayacak gibi değil Allah sabrını kuvvetini veriyo hele bebişini kucağına alınca kokusunu duyunca ne ağrı kalıyo ne sızı yoksa biz ikincileri nasıl yapardık sen sezeryanı değil bebeğini kucağına aldığın anı düşün herşeye değer o an içinGünaydın kizlar benim ilk doğumum olacak ve sezeryan olacak ben simdiden biraz korkmaya basladim bile insallah hepimiz saglicakla bebeklerimizi alip evlerimize geliriz
Oyledir tabi canim simdi bile onun her tekmesi her hareketi dünyalara bedelAmin ama sana söyleyebileceğim çocuğu kucağına alınca çektiğin her şeye değiyor yoksa kimse kardeş yapamazdı.
Cok saol canim öyle düşünüyorum valla ikimizde da saglikli olalimda normal sezeryan farketmez zaten banaGünaydın canım benimde ilki sezeryandı sakın korkma dayanılamayacak gibi değil Allah sabrını kuvvetini veriyo hele bebişini kucağına alınca kokusunu duyunca ne ağrı kalıyo ne sızı yoksa biz ikincileri nasıl yapardık sen sezeryanı değil bebeğini kucağına aldığın anı düşün herşeye değer o an için
Canım getirme aklına öyle şeyler Allah korusun.senin daha az kalmış evham yapma annesi az kaldı hayırlısı:))kontrol çıkışı bizi de haberdar et mutlaka
Kızlar selam doktordan geldim, bir sürü bir şeyler söyledi kafam karıştı, idrarda enfeksiyon için kültür verecekmişim ciddi bir problem mi enfeksiyon olması acaba ya kan pıhtılaşması sorunum hala devam ediyor iğne de kullanıyorum ama hala koyu başka bir yere yönlendirdi ne yapıcam bilmiyorum doğal olarak önereceğiniz başka bir şey bar mı limonlu su içiyorum sürekli
Peki canım doğum öncesi elinde MR görüntüsü varmıydı anestezi uzmanı gördü mü yoksa bende bel fıtığı var mı dedin. Kendisi eliyle mi buluyor nasıl olduBende bel fıtığı var. 16 eylül 2017 de sezeryan oldum belden uyuşturdular bi sıkıntı yaşamadım canım
Canım ben normali düşünürken sezeryana döndüm. Bi anda sancıyla girdik ameliyathaneye :)) ama doktoruma söylediğimde hiç sıkıntı etmemişti fıtığı.Peki canım doğum öncesi elinde MR görüntüsü varmıydı anestezi uzmanı gördü mü yoksa bende bel fıtığı var mı dedin. Kendisi eliyle mi buluyor nasıl oldu
Sağolasın cnm cevabın için idrar neyse de, bu pıhtı sorunu canımı sıkıyor hemotolojiye yönelendirdi bir sürü bir şey çıktı tahliller falan.. hiç uğraşasım da yok doğal yollarla uğraşıcamSekerim kan pihtisi hakkinda bilgim yok ama duydugum kadariyla igne en onemli tedbir sende oluyorsun
Zaten az kaldi Allahin izniyle insallah
Idrar yolu enf. Hafif gebelik basinda olmustum gecti sadece zencefil limon tarcin kaynattim 5 dk ictim o kadar
Birde gecen ay tekrarladi fakat o da hafifledi su an zaten kasinti koku falan yoktu hic sadece akintim arada koyu sari oluyordu ve habire degistiriyordum ozellikle sabahlari fazlalasiyordu
Su an yine gecti
Bu defa artik beyaz kivamli akinti basladi bildigin kremsi fakat zaten doguma yakin artacakmis
Kizlar pijama ve geceliklerinizi nerden aldiniz internetten bakiyorum ama bi turlu karar veremedim
Canım ya o losyonla kremin adını bana yazar mısın? Leke sorunu bende de var. Kabızlık bu haftalarda oluyor sanırım.Kızlar kabızlık var mı diye sordu bır kac gundur vardı toz ılac verdı cıldın kurumudur dedı bır krem soyledı. Yüzünde lekeler olusmus dedı dogumdan sonra kullanacak losyon verdı. Bunları ben soylemedım.kendısı soyledı. Recereye yazılan ılaclar degıl.
Benim degenelwiğin başından beri idrar yolu enfeksiyonum var 3. Kez antibiyotik kullanacağım. Korkuyorum ama kullanmam gerekliymiş. 2.5 litre su içiyorum Doğuma kadar geçmeyecek demek ki dedi dr. Ayın 6 sında gideceğim tekrar o zaman yine tahlil yapacak.Kızlar selam doktordan geldim, bir sürü bir şeyler söyledi kafam karıştı, idrarda enfeksiyon için kültür verecekmişim ciddi bir problem mi enfeksiyon olması acaba ya kan pıhtılaşması sorunum hala devam ediyor iğne de kullanıyorum ama hala koyu başka bir yere yönlendirdi ne yapıcam bilmiyorum doğal olarak önereceğiniz başka bir şey bar mı limonlu su içiyorum sürekli
Benim degenelwiğin başından beri idrar yolu enfeksiyonum var 3. Kez antibiyotik kullanacağım. Korkuyorum ama kullanmam gerekliymiş. 2.5 litre su içiyorum Doğuma kadar geçmeyecek demek ki dedi dr. Ayın 6 sında gideceğim tekrar o zaman yine tahlil yapacak.
Bana da antibiyotik verdi ama kullanıp kullanmamakta kararsızım.Benim degenelwiğin başından beri idrar yolu enfeksiyonum var 3. Kez antibiyotik kullanacağım. Korkuyorum ama kullanmam gerekliymiş. 2.5 litre su içiyorum Doğuma kadar geçmeyecek demek ki dedi dr. Ayın 6 sında gideceğim tekrar o zaman yine tahlil yapacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?