2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde ilk çocuğum normal doğumdu. Allah nasip ederse buu da normal istiyorum. Lavma falan değil sancı biraz sıkıntı lakin sonrasında hem erken zayıflamaya başlıyorsun ( hele süt falan verirsen rahim daha hızlı toparlıyor) Birde ben 1,5 günde ancak doğurdum. hastaneye imza atıp kaçan o halde pazar gezen tek hamile ben değilimdir inşallah
Hatta burada doğum hikayem bile yazılı

Bebek Doğum kanalına girmişti ve rahim ağzı boyu kısalmıştı.. şimdi iyi gidiyoruz kontrollerde, ama dr um 4 haftadan doğar dedi.. hayırlısı olsun inşallah.. ilk Doğumun mu? Benim ikinci..
Benimde 2. çocuğum canım yarın kontrolüm var bakalım inşallah bizimde her şey yolundadır inşallah

Günaydın kizlar benim ilk doğumum olacak ve sezeryan olacak ben simdiden biraz korkmaya basladim bile insallah hepimiz saglicakla bebeklerimizi alip evlerimize geliriz

Günaydın kizlar benim ilk doğumum olacak ve sezeryan olacak ben simdiden biraz korkmaya basladim bile insallah hepimiz saglicakla bebeklerimizi alip evlerimize geliriz
Amin ama sana söyleyebileceğim çocuğu kucağına alınca çektiğin her şeye değiyor yoksa kimse kardeş yapamazdı.

Bende bel fıtığı var. 16 eylül 2017 de sezeryan oldum belden uyuşturdular bi sıkıntı yaşamadım canım

Günaydın canım benimde ilki sezeryandı sakın korkma dayanılamayacak gibi değil Allah sabrını kuvvetini veriyo hele bebişini kucağına alınca kokusunu duyunca ne ağrı kalıyo ne sızı yoksa biz ikincileri nasıl yapardık sen sezeryanı değil bebeğini kucağına aldığın anı düşün herşeye değer o an için

Cok saol canim öyle düşünüyorum valla ikimizde da saglikli olalimda normal sezeryan farketmez zaten bana

Kızlar selam doktordan geldim, bir sürü bir şeyler söyledi kafam karıştı, idrarda enfeksiyon için kültür verecekmişim ciddi bir problem mi enfeksiyon olması acaba ya kan pıhtılaşması sorunum hala devam ediyor iğne de kullanıyorum ama hala koyu başka bir yere yönlendirdi ne yapıcam bilmiyorum doğal olarak önereceğiniz başka bir şey bar mı limonlu su içiyorum sürekli

Canım getirme aklına öyle şeyler Allah korusun.senin daha az kalmış evham yapma annesi az kaldı hayırlısı:))kontrol çıkışı bizi de haberdar et mutlaka

Bgn yok evhamli haller ustumde tatlim normalde hic degilimdir ama demek hormonlar tavan yapiyor yavastan
Allahin izniyle iyi haberler duyariz insallah hepimiz simdiden hazirladim hast.cantasini yerlestirme kaldi benimde erken mi diye dusunuyorum ama son zamanlar anca agrilarimiz olacak

Sekerim kan pihtisi hakkinda bilgim yok ama duydugum kadariyla igne en onemli tedbir sende oluyorsun
Zaten az kaldi Allahin izniyle insallah
Idrar yolu enf. Hafif gebelik basinda olmustum gecti sadece zencefil limon tarcin kaynattim 5 dk ictim o kadar
Birde gecen ay tekrarladi fakat o da hafifledi su an zaten kasinti koku falan yoktu hic sadece akintim arada koyu sari oluyordu ve habire degistiriyordum ozellikle sabahlari fazlalasiyordu
Su an yine gecti
Bu defa artik beyaz kivamli akinti basladi bildigin kremsi fakat zaten doguma yakin artacakmis

Gunaydin kizlar. Artık zor iş yapıyorum. Oda normal ortalık toplama bile bana ağır iş gibi geliyor. Erkenden kalkıyorum. Biraz daha uyuyayim diyorum ama olmuyor.

Bende bel fıtığı var. 16 eylül 2017 de sezeryan oldum belden uyuşturdular bi sıkıntı yaşamadım canım
Peki canım doğum öncesi elinde MR görüntüsü varmıydı anestezi uzmanı gördü mü yoksa bende bel fıtığı var mı dedin. Kendisi eliyle mi buluyor nasıl oldu

Peki canım doğum öncesi elinde MR görüntüsü varmıydı anestezi uzmanı gördü mü yoksa bende bel fıtığı var mı dedin. Kendisi eliyle mi buluyor nasıl oldu
Canım ben normali düşünürken sezeryana döndüm. Bi anda sancıyla girdik ameliyathaneye :)) ama doktoruma söylediğimde hiç sıkıntı etmemişti fıtığı.
Ameliyatta hiç o an bel fıtığını düşünmedim. Ama iki sezeryan arası 18 ayım olucak şuan baya zorlanıyorum ayakta durunca belim ağrıyor baya. Doğumdan sonra agrım olmadı ama

Kizlar pijama ve geceliklerinizi nerden aldiniz internetten bakiyorum ama bi turlu karar veremedim

Sağolasın cnm cevabın için idrar neyse de, bu pıhtı sorunu canımı sıkıyor hemotolojiye yönelendirdi bir sürü bir şey çıktı tahliller falan.. hiç uğraşasım da yok doğal yollarla uğraşıcam

Kizlar pijama ve geceliklerinizi nerden aldiniz internetten bakiyorum ama bi turlu karar veremedim

bende ara tatilde yapacağım alışverişlerimi. internetten de bakıyorum ama görerek almak daha mı iyi sanki. internette fiyatlar daha uygun görünüyor aslında. doğum yaklaştıkça kafa karışıklığı artıyor bende

Canım ya o losyonla kremin adını bana yazar mısın? Leke sorunu bende de var. Kabızlık bu haftalarda oluyor sanırım.

Benim degenelwiğin başından beri idrar yolu enfeksiyonum var 3. Kez antibiyotik kullanacağım. Korkuyorum ama kullanmam gerekliymiş. 2.5 litre su içiyorum Doğuma kadar geçmeyecek demek ki dedi dr. Ayın 6 sında gideceğim tekrar o zaman yine tahlil yapacak.

gebeliğin başlarında bende de biraz enfeksiyon vardı elma sirkesini suya ekleyerek içiyordum. faydasını gördüm şahsen.

Bana da antibiyotik verdi ama kullanıp kullanmamakta kararsızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…